Φιλία άνδρα-γυναίκας

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ, σίγουρα ΘΑ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ…

το οποιο ακυρωνει την φιλια? δηλαδη ακομα και αν υπαρχει και δεν εξελιχθει μετα παυεις να εισαι φιλος? σταματας να ενδιαφερεσαι για τον αλλον σαν ανθρωπο ασχετα αν δεν περιμενεις κατι? αμα την εχεις δαγκωσει, ναι οκ υπαρχει προβλημα αλλα η απλη ερωτικη ελξη , η οποια ειναι και λογικο να υπαρχει δεν λεει κατι (που σε καποιες περιπτωσεις εστω και λιγες μπορει να μην υπαρχει ουτε αυτη).

Πιστευα οτι θα μπορουσε να υπαρξει αγνη φιλια μεταξυ εμενα και φιλης μου μεχρι που την ερωτευτηκα.fuck…

βασικά το είχα διατυπώσει λάθος… :oops: και τώρα διαπίστωσα ότι ψήφισα και λαθος…#-o

When the caps lock button is broken.

Δε πολυπιστευω σε φιλια αγορι-κοριτσι(ειδικα στο θεμα “κολλητης” για ενα αγορι και το αντιστροφο που προυποθετει και πολυ συχνη επικοινωνια και τα λοιπα).Σχεδον παντα εξελισσεται σε πεσιμο…κακο δεν ειναι (λογικο θα ελεγα)απλα δεν ειναι και φιλια…Και εχω δει κι απο κοντινες περιπτωσεις οτι σε τετοιες σχεσεις συνηθως ο 1 απο τους 2(μπορει και οι 2)παραμενει σε επαφη κυριως λογω της ενδομυχης επιθυμιας του να γινει κατι.(Φυσικα δε λεω οτι ειναι μονο αυτο,αν εχει περασει καποιο χρονος και οι 2 νιωθουν ετσι κι αλλιως μια οικοιοτητα και μπορει να περναν καλα.Αλλα καλα μπορει να περασει καποιος και με εναν γνωστο,εγω εξηγω γιατι διατηρειται αυτο το πραμα και δε βαριεται πχ ο ενας,τι τον κραταει.)

Το σιγουρο ειναι οτι αν γινει το πεσιμο και φαει ο ενας Χ τοτε φανερωνεται περι τινος επροκειτο στη μ.χ.(μετα χυλοπιτας)περιοδο:lol:

Ειδικα οταν μιλαμε για πολυ εμφανισιμες,ε εκει ενταξει το ποσοστο φιλων κι οχι “φιλων” αγοριων ειναι 1%.Το μισο ειναι οι γνωστοι και πολυ αγαπητοι “γκει κολλητοι” και το αλλο μισο το βαζω επιτηδες για να μη με πειτε απολυτο:p

(Νταξει παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις ε,χαιρω πολυ)

εννοείτε ότι υπάρχει, το ότι υποβόσκει το ερωτικό δεν ακυρώνει την φιλία μεταξύ αντρα-γυναίκας

Μάλλον έχεις μπερδέψει το “πήδημα” -βασιμένο μόνο στο πόσο μουν@ρ@ είναι η φίλη σου- με την δημιουργία πραγματικών αισθημάτων μεταξύ δυο ανθρώπων…

Oχι ρε αισθηματια, εννοω οτι οσο πιο εμφανισιμη ειναι μια κοπελα τοσο πιο πιθανο τα κολλητηληκια με αγορια να ειναι fake:wink:

Στη περιπτωση ομως που αυτο τη συντηρει πως δε την αναιρει?

αυτο!!!καταραμενοι πισωγλεντηδες!!!..εχουμε εναν στ γυμνασιο ο οποιος ειναι σαν Λοκατζης απτο brokeback mountain με τα σανδαλια τ κτλπ…και εχει κολλητη μια ΘΕΑ και ολη την ωρα ειναι στις αγγαλιτσες…:lightsabre:

Έλειπε ένα ποστ ουσίας από το τόπικ.

Φίλοι φίλοι καριοφύλλι!8)

Καθε κα*λα γυναικα εχει ενα γκει φιλο και μια χοντρη φιλη !

εννοειται οι καλυτερες φιλιες ειναι με ατομα του αντιθετου φιλου!ειδικα τα αγορια ειναι τα καλυτερα για μια καλη φιλια (αφου καταφερει να κατσει παντα χωρις να παει αλλου το πραγμα:p) γιατι:
δεν γκρινιαζουν
δεν ζηλευουν
δεν μιλανε για φορεματα βαψιματα και αλλες μ*****κιες
δεν εχουνε κολληματα ‘‘καλης συμπεριφορας’’
αντιθετα με τα οσα λεγονται τα πανε μια χαρα με τις συμβουλες και σε μερικα θεματα και απο πρωτο χερι
και παρα πολλα αλλα…

συμπληρώνω:
κι άμα λάχει, πέφτει και κάνα “ψιλό” ρε αδερφέ…:naughty:
(δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα)

Ε υπάρχει και άμα υπάρχει και από τις δύο πλευρές συνειδητοποίηση του τι θέλουν τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Βέβαια υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης.Δηλαδή μία φορά ένας μεγαλύτερος μου είχε πει ότι είχε να ερωτοτροπήσειι καιρό και το έκανε με μία φίλη του επειδή δεν άντεχε:p.Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς αλλά το αν θα συνεχίσει η φιλία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Πάντως μία τέτοια φιλία είναι πολύ καλή και χρήσιμη και για τους δύο.Πχ εγώ ανοίγομαι πιο εύκολα σε ένα κορίτσι μιας και ξέρω ότι δεν θα κοροιδέψει και ότι οι συμβουλές της είναι από μία άλλη οπτική (την γυναικεία που διαφέρει εντελώς από την αντρική).Τώρα αν η άλλη είναι καλα τότε δεν ξέρω.Έχει φίλες καλες που μέχρι στιγμής δεν τις βλέπω ερωτικά(άσχετα αν τις έβλεπα στο παρελθόν:p).Αν τις δω στο μέλλον δεν το ξέρω και θα προσπαθήσω να το αποφύγω εφόσον θα φέρει τριβή αυτό στις σχέση μας εκτός και αν προχωρήσει.Πάντως γενικά φιλίες με άτομα άλλου φύλου είναι αρκετά καλές και χρειάζονται

ναι αμα τυχει και καμια ‘‘αναβροχια’’ στο φιλικο παντα!εξυπηρετηση:p

προσωπικα πιστευω οτι δεν μπορει να υπαρξει αληθινη φιλια μεταξυ αντρα - γυναικας. αποψη μου παντα, αλλα μπα δεν παιζει οπως και να χει καποια στιγμη βγαινει στην επιφανεια το ερωτικο… Εμενα μου συνεβη περσυ το καλοκαιρι…

αν έφαγες χυλόπιτα πακέτο ε! :(:(:frowning:

οχι παλι καλα το προλαβα… μου ελεγε για τον κολλητο της που φασωθηκανε και τον γουσταρει και μαλακιες… Αλλα το 100 το εσκασα για το τραπεζι

Κάποτε θα ρθει εκείνη η μέρα που η γλώσσα μας ή οι εγκέφαλοι μας θα χουν αναπτυχθεί αρκετά ίσως και θα σταματήσουμε να κάνουμε αυτούς τους διαχωρισμούς “αληθινή” vs “ψεύτικη φιλία”. Όπου “αληθινή” είναι υποτίθεται η φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας που δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό σ’ αυτήν, ούτε ως προδιάθεση. Και πως οτιδήποτε άλλο δεν είναι “φιλία” αλλά “κάτι διαφορετικό”.

Αυτό το πάνω είναι ένας μύθος και μια παραπλάνηση της αλήθειας όμως. Μπορεί ΚΑΛΛΙΣΤΑ να είναι “αληθινή” και ΒΑΘΙΑ μια φιλία, και, ναι, να υπάρχει σαφώς το ερωτικό στοιχείο. Αντρας είσαι, γυναίκα είσαι, είναι βιολογικές ορμές αυτά, πως είναι δυνατόν να τις σκοτώνουν κάποιοι και να το βαπτίζουν αυτό μετά “αληθινό”?

Μπορεί φυσικά να υπάρχει υποκριτική ή δήθεν φιλία, σαφέστατα, όπου ο άλλος/η άλλη απλά έχει άλλα στο μυαλό του και το παίζει φίλος. Όπως και φιλία, “αληθινή”, η οποία για διάφορους λόγους (μειωμένη έλξη, να έχουν σχέσεις και οι δύο, να ναι φίλοι απο παλιά και να έχουν συνηθίσει, να έχουν ανάγκη την παρέα περισσότερο απο τους έρωτες, να γουστάρουν άλλον, οι φάσεις της ζωής τους που γνωρίστηκαν, κλπ) παραμένει έτσι και δεν δίνει τη θέση της ποτέ στο ερωτικό.

Αλλά να βαπτίζουμε αληθινή εκείνη τη φιλία που δεν υπάρχει γενικά τίποτα το ερωτικό μέσα της είναι κουταμάρα.

Εδώ εννοείς ότι μπορεί να συνυπάρξει φιλία με ερωτικό στοιχείο?