Αγαπημενα λογοτυπα συγκροτηματων

opeth ftw

http://www.candlelightrecords.co.uk/downloads/opeth/Opeth-logo.jpg

thou art lort, dissection, nocturnal mortum…

Ή αλλιώς αυτό…

:lol: :lol: :lol:

DEATH

ας προσθέσω κι εγώ μερικά κορυφαία π ξαχάστηκαν:

…κι έτσι για μια αναδρομή στο παρελθον…

ΕΤΣ, γμτ μολις ειδα το τοπικ (με καθυστερηση 2 μηνων βεβαια:p ) αρχισα να ψαχνω να δω αν το ειχε ποσταρει κανεις, αλλα με προλαβες:D

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση λιγο off-topic…μηπως γνωριζετε καποιο site που μπορω να βρω τετοια λογοτυπα αλλα χωρις μαυρο ή ασπρο φοντο,σαν τα λογοτυπα του φιλου εδω δηλαδη --> http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=289805&postcount=127 ωστε να φτιαξω καμια μπλουζιτσα;

βασικά είναι φίλη, και όχι φίλος :smiley: :smiley:

αυτό που μπορείς να κάνεις για να μην ψάχνεις, είναι να κάνεις edit (με το Paint των Windows για παράδειγμα) την εικόνα και να της “ασπρίσεις” το πλαίσιο.

Ωπ ναι :stuck_out_tongue:

Ναι αλλα και παλι πανω στην μπλουζα οταν θα παει να τυπωθει θα βγει το λογοτυπο μαζι με το ασπρο φοντο,ενω εγω θελω λογοτυπα αρχειου .gif ή .png τα οποια δεν εχουν φοντο και αποτελουνται μονο απο το λογοτυπο!

ρε δεν έλεγα για μένα αλλά για την cathy countess που πόσταρε τα λογότυπα που είχες για παράδειγμα στο αρχικό σου ποστ!!!

Ε τώρα πάντως έτσι όπως το θέτεις με τα λογότυπα χωρίς φόντο δεν έχω ιδέα.

Ναι,το διορθωσα…εκανα διπλη γκαφα :lol: Οποιος γνωριζει ας μου πει παντως και συγνωμη για το off-topic :slight_smile:

Mπορείς να κανεις αυτό που σου είπε ο παναγιώτης και αντι να ασπρίσεις το πλαισιο να το κανεις ίδιο χρώμα με αυτο της μπλούζας που θες να το τυπώσεις , οπότε δεν θα φαίνεται η διαφορά… :smiley:

Kι ομως το εχω κανει αυτο σε μια μπλουζα sentenced που εχω και πιστεψε με φαινεται πολυ ασχημα,λες και πηρες αυτοκολλητο και το κολλησες,αμα ειναι μεγαλη και παχια η σταμπα κιολας την αισθανεσαι συνεχως πανω σου και καμια σχεση το μαυρο της μπλουζας με το μαυρο της σταμπας,ασε που με τα πλυσιματα το μαυρο της σταμπας θα γινει ακομα πιο…ασπρο :lol: Τα εχω ψαξει ολα,μην νομιζεις,γι’αυτο ζηταω αν ξερει κανεις καποιο site με λογοτυπα συκροτηματων χωρις φοντο μορφης .gif ή .png!Βεβαια εννοειται πως θελω να φτιαξω μπλουζες μαυρου χρωματος :slight_smile:

Βασικα πας απλα το λογοτυπο στο μαγαζι που τα τυπωνει και στο φτιαχνει εκεινο οπως θες

Μα δυστυχως δεν εχω πετυχει μαγαζι που μπορει να βγαλει το φοντο απο το λογοτυπο και να μεινει μονο το λογοτυπο για να τυπωθει στην μπλουζα γι’αυτο το λεω,αλλιως ναι δεν υπαρχει προβλημα!Αν καποιος ξερει ενα τετοιο μαγαζι ή καποιο προγραμμα που να κανει τη συγκεκριμενη δουλεια ας μου το πει σε pm :slight_smile:

Στο μαγαζι στα Εξαρχεια απεναντι απο τον Καβουρα το κανουν αυτο και επισης και το Photoshop :slight_smile: