Αγαπημενα λογοτυπα συγκροτηματων

http://www.zenial.nl/bands.htm

Eνα site που εχει αρκετες μπαντες.Τα logo ειναι .gif.
Μονο που αρκετα ειναι μικρα.

Φιλε tolkki θα κοιταξω το μαγαζακι που μου ειπες και θα ριξω μια ματια και στο photoshop!Φιλε Deathster μια χαρα ειναι τα λογοτυπα,2-3 που κοιταξα προχειρα ηταν σε καλο μεγεθος,αν ειναι και καποια μικρα δεν χαλασε κι ο κοσμος!Σας ευχαριστω πολυ :slight_smile:

Επίσης ανάλογο μαγαζί υπάρχει πάλι στα Εξάρχεια, απέναντι από την Όστρια. :wink:

βασικα ποσταρε εδω οποια logos θελεις και θα δοκιμασω να στα κανω εγω χωρις background, να τελειωνουν σε .gif αμα ειναι. αυτο μπορω να το κανω με το irfanview που χρησιμοποιω εγω, γινετε ομως και με το photoshop που αναφερθηκε πολυ καλυτερα. δεν ειναι κατι δυσκολο, απλα επιλεγεις την εικονα και transparent color during saving κι αμα δεν ειναι πολυπλοκο το σχεδιο και πιξελιασμενο βγαινει κανονικα!

Φιλαρακι να’σαι καλα,σ’ευχαριστω για την πληροφορια,παρα πολυ χρησιμη,αμα ειναι θα το κοιταξω εγω για να σε γλυτωσω κι απο τον κοπο,αν χρειαστω κατι θα σου το πω παντως,ευχαριστω και παλι :slight_smile:

Tο καλύτερο ever.

Χαλια :?

το χω ποσταρει στο δερμα μου!χεχε!

ολα τα logo ειναι ωραια εκτος απ αυτα που εχουν τα black κ death metal συγκροτηματα…κι αυτο γτ δν καταλαβαινεις τι λενε…

Δεν μου αρέσει καθόλου το λογότυπο των saxon. Το θεωρώ από τα πιο αποτυχημένα. πολύ χοντροκομμένο και σαν να το φτιάξανε έτσι για να έχουν και ένα όνομα πάνω στο άλμπουμ και να τελειώνουν.

Σωστος!!!:thumbup:

Θεωρειτε λογοτυπο πιστευω!

σχετικά με το 2ο προτιμώ το άλλο logo, το οποίο όμως δεν το βρίσκω…