Σε καμοιά περίπτωση δεν θα έλεγα να φύγουn οι Metallica! Είναι ακόμη νέοι, δημιουργικοί και έχουν ακόμα πολλά να προσφέρουν, επίσης όλα τα συγκροτήματα συναντάνε κάποια στιγμή στην καριέρα τους μια πτώση αλλά επανακάμπτουν! Για αυτούς που πρέπει να φύγουν, :evil: Rolling Stones και πάλι Rolling Stones! :twisted:
Ο τελευταίος δίσκος είναι απογοήτευση γιατί δεν προσπάθησαν να παίξουν καλή μουσική αλλά να εκτονωθούν και να βγάλουν όλο τον θυμό από μέσα τους. Μέρος της θεραπείας τους ήταν και το St. Anger
Μην ανησυχείς, στο επόμενο album θα παίξουν καλά :roll:
Ο τελευταίος δίσκος είναι απογοήτευση γιατί δεν προσπάθησαν να παίξουν καλή μουσική αλλά να εκτονωθούν και να βγάλουν όλο τον θυμό από μέσα τους. Μέρος της θεραπείας τους ήταν και το St. Anger
Μην ανησυχείς, στο επόμενο album θα παίξουν καλά :roll:[/quote]
Συγνώμη που θα παρέμβω εδώ, αλλά βλέποντας την ταινία Some kind of monster , το St. Anger δεν ήταν μέρος της ψυχανάλησης αλλά η δημιουργία της ταινίας. Οι Metallica είχαν σχεδιασμένο να βγάλουν δίσκο. Όπως όμως φαίνεται στην ταινία ο Bob Rock (ο παραγωγός) μετέφερε τους Metallica σε ένα πολύ άσχημο χώρο με σκοπό όπως είπε να μην είναι άνετοι και να βγει ο δίσκος επιθετικός. Επειτα ακολούθησαν και καυγάδες και κάπως έτσι βγήκε το St. Anger!
Μην ανησυχείς, στο επόμενο album θα παίξουν καλά :roll:[/quote]
Συγνώμη που θα παρέμβω εδώ, αλλά βλέποντας την ταινία Some kind of monster , το St. Anger δεν ήταν μέρος της ψυχανάλησης αλλά η δημιουργία της ταινίας. Οι Metallica είχαν σχεδιασμένο να βγάλουν δίσκο. Όπως όμως φαίνεται στην ταινία ο Bob Rock (ο παραγωγός) μετέφερε τους Metallica σε ένα πολύ άσχημο χώρο με σκοπό όπως είπε να μην είναι άνετοι και να βγει ο δίσκος επιθετικός. Επειτα ακολούθησαν και καυγάδες και κάπως έτσι βγήκε το St. Anger! [/quote]
Α ΟΚ, δεν έχω δει το SKOM ακόμα, μένω Χανιά και αναγκαστικά θα το πάρω στις 25 Ιανουαρίου 2005 σε DVD :roll:
Να φυγουνε οι DREAM THEATER.Αρκετα μας τα πριξανε με την επιδειξιομανια τους.Μα καλα δεν το εχουν καταλαβει οτι μονο στην Ελλαδα υπαρχει κοσμος που τους ακουει ακομα ? Ουστ.
__Tώρα αστεία το λες αυτό ή μιλάς σοβαρά…;
__Ακόμα και να μην αρέσει σε κάποιν η μουσική τους, είναι κάθε φορά διαφορετικοί, οπότε δεν αναμασούν τον ίδιο ήχο ξανά και ξανά, το ίδιο παίξιμο. Οχι πως όταν μένεις σε έναν ήχο είναι κακό, απλά θέλω να πω πως όλο και μεταλάσονται, οπότε δεν είναι “μια απ’ τα ίδια” ή βαρετοί για να “τζάσουν”.
__Το αν θεωρείς κάποιος πως το μόνο που είναι οι Theater είναι επιδειομανείς, αυτό είναι προσωπική του άποψη, όπως άποψη είναι το ότι οι Megadeth είναι καλύτεροι απ’ τους Metallica ή το αντίστροφο… Βέβαια, το πόσο η συγκεκριμένη προσωπική σου άποψη είναι πιο κοντά στην αντικειμενική αλήθεια απ’ ότι στην πλάνη, αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα, καθώς στην μουσική των Dream Theater υπάρχει, ουσία, αιτία, έμπνευση και μη επαναληψημότητα.
__Το ότι η μουσική τους είναι επιτιδευμένα δύσκολη (και ως άκουσμα και για να παιχτεί) αυτό είναι αλήθεια, όμως αυτό τι πάει να πει; Και η μουσική του List ή του Pagannini το ίδιο ακριβώς ήταν την αποχή τους. Οχι πως η έμπνευση και “απλότητα” του Bach δεν άξιζε το ίδιο ή περισσότερο (σε αναλογία η απλότητα των AC/DC και των Beatles σήμερα, σε σχέση με τους DT), όμως αυτό δεν αναιρεί την αξία των προαναφερθέντων καλλιτεχνών. Άυτό που λες “επιδειξιομανία για την επιδειξιομανία”, εγώ π.χ. θεωρώ πως υπάρχει στον Malmsteen πλέον, και όχι στους DT.
__Πάντως όταν υπάρχει έμπνευση, λόγος (αλλά και λόγος υπαρξης για κάθε νότα -που υπάρχει) και μουσική /ουσία σε ένα κομμάτι τότε δεν νομίζω πως ισχύουν αυτά που λες. Ακόμα και τα τραγούδια να γράφονταν σαν μαθηματικά και εξισώσεις (όλα τα τρελά δεσίματα /τεχνικές που εφαρμόζουν και εφευρίσκουν οι Theater), πάλι θα είχαν ενδιαφέρον, όπως έχει η ατονική μουσική, που την παραδέχονται “όλοι” οι κλασσικοί μουσικοί /συνθέτες /δάσκαλοι /μαέστροι…
__Τώρα με το άλλο που αναφέρεις, ότι μόνο στην Ελλάδα πηγαίνει πλέον κόσμος στις συναυλίες των Dream Theater και αγοράζει τα cd τους, δυστυχώς για ‘σένα το μόνο που κάνεις είναι να υπογραμμίζεις την προκατάλληψή σου στο εν’ λόγω συγκρότημα και την αναξιοπιστία των “λεχθέντων” σου…
Σίγουρα κάνεις πλάκα και δεν απαντάω…
oxi ta enoei teli mou…apanta…
Κατά την ταπεινή μου άποψη, όποιος δεν γουστάρει τους DREAM THEATER είναι ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!
etsi se thelo…OFF TOPIC!
Κατά την ταπεινή μου άποψη, όποιος δεν γουστάρει τους DREAM THEATER είναι ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!![/quote]
Επιτελους μπηκα στο club των γραφικων… :lol: :lol: :lol:
Εγω δεν εβρισα κανεναν,αλλα αφου εκανες την αρχη telisvas πιστευω οτι οσοι στις μερες μας ειναι κολλημενοι poseraδες ειναι ακομα πιο γραφικοι.Οσο για τους DREAM THEATER,τους συχαινομαι και αποψη δεν αλλαζω.
Μπορείς να μισείς άνετα τους ποζεράδες και τους DREAM THEATER και να μην είσαι ΓΡΑΦΙΚΟΣ και άσε εμάς τους ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ν’ απολαμβάνουμε τη μουσική που μας αρέσει…
Αν δεν το έχεις καταλάβει ο χαρακτηρισμός ΓΡΑΦΙΚΟΣ έχει γίνει Must εδώ μέσα, δηλαδή πλάκα μεταξύ φίλων. Κακώς παρεξηγήθηκες… Πρώτοι απ’ όλους είμαστε εμείς οι ποζεράδες αλληλοαποκαλούμαστε ΓΡΑΦΙΚΟΙ…
Oι Candlemass δεν μ αρέσουν…Προχθές είδα ένα clipaki τους και πολύ απλά μου την έσπασε ο τραγουδιστής… :?
Συγνωμη παρεξηγηση,γιατι εχω χασει επεισοδια.Παντως δεν μισω κανεναν,παρα μονο τους THEATER…αντε και τους THE DARKNESS.
ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΑ ΣΠΑΩ ΛΕΜΕΑΧ ΣΨΞαλσψ ξδ
σ
vre katharmata, pios tolmise na pei kaki kouventa gia tous theater??
einai apla i teluetai megali mpanta tou heavy metal, me tin euriteri ennoia… logo apodoxis apo olokliro to fasma tou rock.
pios tragoydistis .SOYIDOS SOYVLATZIS EINAI!!!
pios tragoydistis .SOYIDOS SOYVLATZIS EINAI!!![/quote]
Eισαι απιστευτος ρε Μητσο…Αλλα οχι και σουβλατζης ο ανθρωπος…Εχει φωναρα…
souvlatzis… souvlatzis… xerei ti leei to pallikari…
i kaliteri lisi einai na paei me ton Blackomore na paizoun sta mprizoladika, na gratzounaei tin kithara o enas, kai na to paizei Ovelix o allos!!!
xa…xa…xa…