ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι σε όλους σας η καινούργια χρονιά που μόλις ανέτειλε να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και ειρήνη για όλο τον κόσμο γεμάτη αγάπη και πίστη για τον άνθρωπο.
Ο νεογέννητος Χριστός ας μαλακώσει τις καρδιές των ανθρώπων και το άστρο της Βηθλεέμ να δείχνει πάντα τον δρόμο της αγάπης της προόδου και της δημιουργίας…

Επιτρέψτε μου 3 ιδιαίτερες αναφορές

Αγαπητοί editors mods κλπ κλπ κλπ ευχαριστώ για όλα και κυρίως ευχαριστώ για την φιλοξενία

Σε όλα παιδιά δίνουν εξετάσεις για τα ΑΕΙ το 2008 να είναι χρονιά επιτυχίας

Σε όσα παιδιά είναι μακριά από τα σπίτια τους και κυρίως σε όσα πέρασαν αυτές τις γιορτές στις ανά τον κόσμο άδειες φοιτητικές εστίες παιδιά ξέρω τα χω περάσει κι εγώ του χρόνου στα σπίτια σας…

#-o #-o #-o EE…ναι κάτι έλειπε πρωτοχρονιατικα…Χρονια πολλα στην αποπανω που το ανοιξε,:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: κ σε όλους σας:wink: Υγεία ,ειρήνη,ευτυχία ενα σπουδαιο επίτευγμα για τον καθενα απο εσας… και λιγότερες κάθε είδους εμπλοκές…:wink:

καλη χρονια μαρια οπως και σε ολα τα παιδια του forum με υγεια ευτυχια και πολυ rock…:smiley: :smiley:

Kαλή χρονιά σε όλες και όλους.υγεία σε όλο τον κόσμο, ειρήνη απανταχού στον πλανήτη γη, όρεξη για δουλειά και κάθε προσωπική επιθυμία να πραγματοποιηθεί!!Ακόμα να έχουμε φέτος πολλές και καλές συναυλίες (και ένα καλό rockwave!->ακούς Didi?)
Καλή Χρονιά!!

Καλή χρονιά κι από μένα, με υγεία, προσωπική επιτυχία για τον καθένα κι ότι άλλο είθε να προκύψει.

Κι όσο αφορά το φορουμ εύχομαι να ελατωθούν (η και να εξαλειφθούν) οι αψιμαχίες, οι ειρωνείες κλπ. :slight_smile:

καλη χρονια και καλη προοδο σε ολους. Μπερπ.:!:

Καλή χρονιά σε όλους σας !!!

να είστε καλά εσείς και όσοι αγαπάτε!!!

να ακούσετε περισσότερη μουσική από ότι πέρσι !!!

keep on rocking !!!8) 8) 8) 8)

[FONT=“Comic Sans MS”]Παίδες, την καλύτερη χρονιά απ’ όλες εύχομαι να έχετε, με υγεία, αγάπη και πολλή πολλή μουσική!!! Να περνάμε καλά οι συμφορουμίτες και όλοι όσοι αγαπάμε! Και ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα μας…![/FONT]

[SIZE=“4”]Χρόνια Πολλά και Μεταλλικά ![/SIZE]

Είθε το νέο έτος να μας φέρει τους AC/DC στο ΟΑΚΑ και μια δισκάρα απ’τους Metallica 8)

[SIZE=“6”]Καλή Χρονιά!!![/SIZE]

Yγεία και ευτυχία σε όλους και χρόνια πολλά σε Βασίληδες και Βασιλικές!!

Εύχομαι για το νέο έτος να μπορούσαμε (κι εγώ πρώτη από όλους) να ακούμε λίγο περισσοτερο τους άλλους και λιγότερο το τεράστιο εγώ μας και ας μπορούσαμε να μέναμε λίγο παραπάνω στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια…

Χαζευω το ποστ μου ρε. Είναι πολύ happy και μου φτιάχνει το κέφι!

:hippy: [SIZE=“5”][FONT=“Arial Black”]HIPPY NEW YEAR[/FONT][/SIZE]:hippy:

να αγαπατε κ να αγαπιεστε!:slight_smile:

Καλη χρονια σε ολους! Ευχομαι στον καθε εναν ότι επιθυμει, υγεια , αγαπη και καλά μυαλά!

Χρονια πολλα στους εορτάζοντες!

Καλή Χρονιά να έχουμε παιδιά με υγεία,ευτυχία και θετικές ανατροπές :slight_smile:

[SIZE=“5”][FONT=“Lucida Console”]Happy new year [/FONT][/SIZE]

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία και όλα τα σχετικά

Kαλη χρονια συμφορουμιτες μου και αν ειστε καλοι ανθρωποι να εχετε οτι γουσταρετε! :smiley:

:lol: :lol:
Καλη φαση!

Defix σ αγαπαμε.

Και εγω σας αγαπω πολυ βρε! :cry: :smiley:
Quiz:Ποιο πισινο αγαπατε πιο πολυ?

Καλη χρονια, χαρουμενη μεταλλικη πρωτοχρονια.:wink: