Εξεταστική

Διαβαζοντας και μην σερφαροντας στο φλορουμ…:stuck_out_tongue:

Κακίες… αλλά δυστυχώς έχεις δίκιο ρε γαμώτο… :frowning:

Listening to: Bathory - The Woodwoman
via FoxyTunes

Εμ,οταν διαβαζαμε εμείς δεν υπηρχε to rocking…:lol:

Η συνελευση τμηματος της σχολης μας για αλλη μια φορα δεν πηρε αποφαση για την εξεταστικη μας…
Ε πηρα κι εγ τη δικια μου οτι και να γινει τωρα εξεταστικη θα ναι η πρωτη μου λευκη…:stuck_out_tongue:

Οταν διαβαζες εσυ δεν υπηρχαν ουτε παπυροι.

Eνα email απο ενα υποτιθεμενο γραπτο χημειας στο Πανεπ. Κρητης.
Γελιο εχει…

[SPOILER]ΓΡΑΠΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Η ΚΟΛΑΣΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ - Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΛΩΣ… ‘ΕΓΡΑΨΕ’ !!!

Η κόλαση

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς:
Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη;
(στη χημεία ή εξώθερμη δίνει θερμότητα ενώ η άλλη απορροφά).

Οι περισσότεροι φοιτητές έδωσαν απαντήσεις παρέχοντας αποδείξεις βασισμένες στο Νόμο του Boyle (ένα αέριο ψύχεται όταν μεγαλώνει ο όγκος και θερμαίνεται όταν συμπιέζεται) ή κάτι παρόμοιο.

Ωστόσο, ένας έγραψε τα εξής:

Πρώτον πρέπει να γνωρίζουμε αν ο όγκος της κόλασης αυξάνεται προς το χρόνο. Επομένως χρειάζεται να ξέρουμε το ρυθμό με τον οποίο οι ψυχές εισρέουν στην κόλαση και το ρυθμό με τον οποίο διαφεύγουν.
Νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι όταν μια ψυχή πάει στην κόλαση, δεν πρόκειται να φύγει. Επομένως, δεν διαφεύγουν ψυχές. Τώρα για το πόσες ψυχές μπαίνουν, ας δούμε πόσες διαφορετικές θρησκείες υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Οι περισσότερες από αυτές δηλώνουν ότι αν δεν είσαι οπαδός τους, τότε θα πας στη κόλαση. Εφόσον υπάρχουν περισσότερες από μία τέτοια θρησκεία και εφόσον οι άνθρωποι ανήκουν σε περισσότερη από μία θρησκεία, τότε μπορούμε να εξαγάγουμε το συμπέρασμα ότι όλες οι ψυχές πάνε στην κόλαση. Και όπως έχουν οι ρυθμοί γεννήσεων και θανάτων, θα πρέπει να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση θα αυξηθεί εκθετικά.

Τώρα, ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε το ρυθμό αλλαγής του όγκου της κολάσεως, είναι γιατί ο Νόμος του Μπόυλ δηλώνει ότι για να παραμείνει σταθερή η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση, ο όγκος της πρέπει να αυξάνεται αναλόγως με τις ψυχές που προστίθενται. Αυτό μας δίνει 2 περιπτώσεις:

1.   Εάν η Κόλαση διαστέλλεται με πιο αργό ρυθμό από αυτόν με τον οποίο εισέρχονται ψυχές, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα αυξάνονται μέχρι να σκάσει η Κόλαση και να ξεχυθούν οι ψυχές.

2.   Εάν η Κόλαση διαστέλλεται με ρυθμό πιο γρήγορο από τη αύξηση των ψυχών, τότε η θερμοκρασία και ή πίεση θα πέφτουν μέχρι να παγώσουν τα καζάνια της.

Ποιά από τις 2 περιπτώσεις ισχύει??

Αν αποδεχθούμε το αξίωμα το οποίο μου είπε η Τερέζα όταν ήμουν πρωτοετής, ότι .“Θα πρέπει να παγώσει η Κόλαση πριν κοιμηθούμε μαζί”. και αν συνθεωρήσουμε και το γεγονός ότι χθες το βράδυ όντως κοιμήθηκα μαζί της, τότε . ισχύει η δεύτερη υπόθεση και επομένως είμαι σίγουρος ότι η Κόλαση είναι εξώθερμη και ότι ήδη έχει παγώσει.

Απόρροια αυτής της θεωρίας είναι ότι η κόλαση, αφού έχει παγώσει, άρα δεν δέχεται άλλες ψυχές και επομένως έχει εκλείψει… αφήνοντας μόνο τον Παράδεισο. Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει την ύπαρξη ενός Θεϊκού Όντος, το οποίο εξηγεί γιατί χθες το βράδυ η Τερέζα φώναζε συνεχώς: “Θεέ μου, Θεέ μου”.

Αυτός ο φοιτητής πήρε το μοναδικό ‘Α’. [/SPOILER]

ΑΧααχαχα, παλιό αλλά ωραίο. Και τεκμηριωμένο, όσο γίνεται :Ρ

Βέβαια, αποκλείεται να είναι από το πανεπιστήμιο Κρήτης γιατί στα ελληνικά πανεπιστήμια ( απ’ όσο θυμάμαι μιας κι έχω πάρει το πτυχίο :har: ) βαθμολογούν από 0 έως 10 και όχι με A,B,C,D κτλ.

Επίσης κάνει μπαμ ότι είναι μετάφραση από ξένο κείμενο.

Κατά τ’ άλλα έχει γέλιο, δε λέω.

εισαι σε θρεντ εξεταστικης και λες εχω παρει το πτυχιο…?
θα βρεθει κανενας αγριεμενος απο το διαβασμα και θα σε
αυτοκτονησει…:stuck_out_tongue:

από τη μια θα έρθει η περίοδος που θα νοσταλγήσεις μέχρι και τις εξεταστικές, αλλά από την άλλη μιας και δεν πάνε τόσα χρόνια που καθάρισα με εξετάσεις γενικά (μεταπτυχιακά ήταν το τελευταίο) ακόμα δεν τις θυμάμαι και με μεγάλη ευχαρίστηση

δύο καλά υπήρχαν λόγω της κλεισούρας της εξεταστικής. κοιμόμουν πολύ περισσότερο του μέσου όρου και άκουγα πάρα πολλούς δίσκους διαβάζοντας.

σωστο αυτο.
σωστη εξεταστικη δε βγαινει χωρις καλο υπνο και μουσικη.:smiley:

σωστοοοος… μα παρα πολυ μουσικη. Εγω ηδη αναπολω εξεταστικες… σιγα το αγχος… παιδικο…

Μα καλα ποιος εξυπνος φτιαχνει το προγραμμα στην φιλοσοφικη ιωαννινων.Τρια μαθηματα ιδιου εξαμηνου συνεχομενα σε τρεις μερες εβαλαν οι παπαρες:evil:

και κανεις ετσι?
μηχανολογια χαλκιδας:3 μαθηματα 3 διαδοχικων εξαμηνων την ιδια μερα ολα μαζι καπακι το ενα μετα το αλλο!
προτιμω τα 3 σε 3 μερες παντως!:smiley:

πλακα μου κανεις;φευγεις απο το ενα και να πηγαινεις στο αλλο;8Oελπιζω να μην χρειαστει ποτε να δωσω πανω απο ενα μαθημα σε μια μερα.

Aμ θα χρειαστεί… έχω δώσει και γω 3 σε μια μέρα… Σκότωμα…

καθολου πλακα!

10-12,12-2,2-4.
δεν εβγαινα καν απο το αμφιθεατρο.
σε αυτα τα μαθηματα παλευεις με το χρονο.
οποτε το μονο break ηταν μερικα λεπτα για
να μας μοιρασουν νεες κολλες.8O

τι να πω εχω μεινει αφωνος.αλλα απο απο την αλλη βιτσια ειναι αυτα:lol:

α και jadesword φαε την γλωσσα σου ρε:p

Να τη φάω τη γλώσσα μου αλλά και πάλι δεν θα αλλάξει κάτι. :twisted:
Κι εγώ έτσι δεν το πίστευα όταν μου λέγανε ότι “θα δίνεις 6 μαθήματα μέσα σε μια βδομάδα” και “3 μαθήματα συνεχόμενα”…