Εξεταστική

Μίκρο ακόμα χρωστάω…

1/1 χθες!

Ζητω η επιτηρηση στο παπει!

Ουφ γράφτηκα και εγώ στο φόρουμ να χαλαρώσω λιγάκι και βλέπω για εξεταστική! :frowning:
Χρωστάω περίπου 20 μαθήματα, και είμαι 3ο έτος… :frowning: :frowning:
Άντε να δω πότε θα πάρω πτυχίο επιτέλους!

Nightsky & Deathster:

Το πείραμα Young τι είναι; Με την οπτική έχει σχέση;

LOL! Κροσσοί Young? τώρα το διάβαζα αυτό :stuck_out_tongue: για κύματα λέει, συμφωνία και ασυμφωνία φάσης

Μπορω να σου πω για το Double Slit Experiment του Young αμα θες :oops:

Mπορω να σου πω περισσοτερα ομως για τον Angus Young :stuck_out_tongue:

Το σωστό βιβλίο διαβάζω τότε:P

Δίνω αύριο Φυσική Α’ Εξαμήνου για 5η φορά (!!!) και επειδή έπεφτε συχνά είπα να το κοιτάξω, αλλά δεν έχω ιδέα με τι σχετίζεται:P

α, τόσο γνωστό είναι; να το διαβάσω καλά λοιπόν :stuck_out_tongue:
βέβαια είναι στο μάθημα ηλεκτροτεχνικών υλικών… :razz: (ΑΝ δε χαθεί η εξεταστική - btw άκουσα ότι στη φιλοσοφική χάθηκε)

Dunno, ask nef for that.

Λες να είναι στο βιβλίο του ηλεκτρομαγνητισμού; Πφφ. Έχουμε και 3 παναθεματα, δε μας εφτανε το 1

Εχουμε κι εμεις αυτο το προβλημα… Μακαρι να χαθει βαριεμαι να διαβαζω…:stuck_out_tongue:

Πλακα κανω,αν βαριεμαι απλα δεν παταω…

Ενημερωση απο το πιο μπ… εχμ εννοω πανεπιστημιο κοινωνικων και πολιτικων επιστημων…Αρχιζει 9 η εξεταστικη και βιβλια πηραμε την βδομαδα που περασε υποτιθεται(ουρες στα βιβλιοπωλεια και φυσικα ορισμενα τελειωσαν…)…
Στις 11 εργατικο δυναμικο…Αλλα αληθεια το βιβλιο της Μικροοικονομιας που ειναι 880 σελιδες λεει τιποτα σε κανεναν?
Ευτυχως που απο περυσι τα εχω καθαρισει ολα με σκουπα ηλεκτρικη.:smiley:

Εμείς αρχίζουμε αύριο με Μηχανολογικό Σχέδιο. Θα κάτσω να διαβάσω μεταααα. Είμαι ΤΕΜΠΕΛΗΣ.

Ναι, με την γαμημενη την οπτικη σχετιζεται…Παρατηρειται φαινομενο συμβολης

Τώρα το διαβάζω δαύτο:p

Πες μου και μενα γιατι θα σκασω, κανετε το double slit experiment?

Μονοχρωματικη φωτεινη πηγη που χτυπαει barrier με 2 μικρες τομες, και σε καποιο screen πιο μακρια βλεπεις φωτεινα και σκοτεινα σημαδια?

(δεν ξερω ελληνικους ορισμους :oops:)

Το εκανα αυτο στο Εργαστηριο Οπτικης φετος…
Αλλα γιατι εχεις την απορια ?:-k

Γιατι τακανα περυσι στο σχολειο (international) και μου λεγε ο καθηγητης πως αυτα τα κανουν στο πανεπιστημειο και δεν τον πιστευα :oops:

Σήμερα περάσαμε σχέδιο… Πάμε για Φυσική:lightsabre::lightsabre::lightsabre::lightsabre:

δεν υπρχει ελπιδα για τιποτα στο τει χαλκιδας.
θα μεινουμε εκει για παντα.μαζι με τις γιγαντιες
μυγες των ψαχνων…

-ενας παρα λιγο(7 μαθηματα)μηχανολογος-

Αρχίζω 18 και τελειώνω 25… Να δω πώς θα βγάλω 6 μαθήματα μέσα σε μια βδομάδα. Καλά που δε χρωστάω.