Εξεταστική

Ναι ρε φιλε.Κυριακατικα.Ασ’τα να πανε.Δεν φτανει που μας φεραν βιβλια πριν δυο βδομαδες εχουν και απαιτησεις.[-X

η εξεταστικη δεν υπαρχει.
εξεταστικη ειναι μια αλληγορικη απεικονιση
μεγαλης σε διαρκεια ψυχικης δοκιμασιας.
σιγουρα θα πεσω να κοιμηθω τωρα και
αυριο η λεξη εξεταστικη θα μου φαινεται
αστεια.:roll:

Να γιατί ποτέ δεν έχεις χρόνο να διαβάσεις στην εξεταστική:

Ο χρόνος έχει 365 μέρες.

* Αν βγάλουμε τις 52 κυριακές μας μένουν 313 μέρες.
* Οι 50 μέρες του καλοκαιριού παραείναι ζεστές για να διαβάσουμε, άρα μένουν μόνο 263.
* Κοιμόμαστε 8 ώρες τη μέρα, συνεπώς σε ένα χρόνο αυτό σημαίνει 122 μέρες ύπνου. Μας υπολείπονται λοιπόν 141 μέρες.
* Αν χαζεύουψουμε μόνο για μία ώρα κάθεμια από αυτές τις μέρες χάνουμε άλλες 15 μέρες και έτσι μένουμε μόνο με 126 ημέρες ελεύθερες.
* Τρώμε 2 ώρες την ημέρα, δηλαδή 35 ημέρες.
* Με αυτό τον τρόπο μας μένουν 46 ημέρες ελεύθερες.
* Αν αφαιρέσουμε όμως τις 40 ημέρες συνολικών διακοπών (χριστούγεννα, πάσχα κλπ) θα μας μείνουν μονάχα 6 ημέρες.
* Κι αν αρρωστήσουμε τις μισές από αυτές μένουν 3 μέρες.
* Κι αν βγούμε δυο μέρες μας μένει μόνο ΜΙΑ.

Ε… αυτή η μέρα είναι τα γενέθλιά σου !!! :stuck_out_tongue:

@Nimueh: +100 :smiley:

εχεις απολυτο δικιο.:stuck_out_tongue:

:?
2*365=730
730/24=30.4 κ όχι 35
επίσης 126-30,4=95,6

άρα έχεις 95,6 μέρες να διαβάσεις καλό κουράγιο:p

Καπου το κανες και συ το λαθος σου, αλλα νταξει…:stuck_out_tongue:

εεε εντάξει δεν τα υπολόγισα μόνη μου, έτοιμο mail ήταν

Γενικως πρεπει να βρουμε πως χαλαμε αλλες 50 μερες…:stuck_out_tongue:

Που ρε?Σπάω το κεφάλι μου αλλά δν το βρίσκω#-o
σοβαρά:|

Kαλα ηρεμησε εννοω οτι στο τελος μετα τιε πραξεις βγαζεις 95.6 αλλα ξεχασες να πεις οτι τις 46 τις αναφερει μετα, αρα 96-46=50 μερες διαβασματος οχι 96 που λες εσυ… Αυτο μονο!:stuck_out_tongue:

Φιλολογία Γιάννενα είσαι φίλος; απαπα

εδιτ: Χαχα πολύ γουστάρω που σας ταλαιπωρει όλους η φυσική. Ειδικά κάτι μηχανικούς που τους έχουν αφήσει ελεύθερους να κυκλοφορούν εδώ μέσα και να χαλούν το επίπεδο του forum :stuck_out_tongue:

Πρωτο μαθημα σημερα και ξεκινησαμε σουπερ.
Το πιο δυσκολο μαθημα ολου του τμηματος μου, ο πιο μαλακας καθηγητης, πολλαπλης επιλογης με αρνητικη βαθμολογια. Περναει 5 καθε εξεταστικη. Τωρα που αποφασισα να το δωσω και ψιλοδιαβασα κιολας, αποφασισε μετα απο 8 αιωνες ιδιου συστηματος να βαλει αναπτυξης. Ειμαι γκαντεμω ρε γμτ, δεν υπαρχει αυτο. Ευχομαι να πεθαινει για χρονια. Θα μεινω για παντα στο ΤΕΙ. Γιουπι.

ταπ ταπ σοφικαπατακι!

Εγω παλι τελευταιο μαθημα αυριο και τελοοοοοος, ωΩωωΩΩωωΩΩω!!

:drunk::yahoo::hippy::dance::trumpet: :–

Τέλος κιόλας; Εγώ ακόμα δεν άρχισα :-s

μια λεξη
σκατα

δευτερη λεξη
φρικη

τριτη λεξη
ελεος

πολλες λεξεις
εχω αλλες 2 βδομαδες και βαριεμαι θανασιμα, αφου το ξερω οτι και στα 6 θα κοπω, αλλα εκει εγω,να προσπαθω

Γράφω την Πέμπτη το τελευταίο μάθημα για αυτή την εξεταστική (Μαθηματική Ανάλυση) και μετά ξανά άλλες 2 βδομάδες εξεταστικής! Έτσι θα φύγει αυτός ο μήνας!
Ένα μάθημα ξέρω ότι δεν πρόκειται να περάσω με τίποτα, Φυσική! Είδα τα αποτελέσματα της 1ης εξέτασης και γελούσα… 0-1-0-0-0-1-0-0-1-0-0-1-0-Χ-1…
Όποιος είναι στο “TEILAR” θα με καταλάβει. :stuck_out_tongue:

υπάρχει και άλλο ενδεχόμενο δλδ σε περίπτωση που πεθάνει? :-s

αν δεν έβαζες το Χ θα πίστευα ότι βαθμολογεί στο δυαδικό σύστημα :stuck_out_tongue:

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΙΚΡΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!Τους εχυ*α στη μαπα σημερα(και δε το περιμενα)…Πληροφοριακα Συστηματα τωρα Παρασκευη…(γραφουμε στο αμφιθεατρο οποτε καλο μας παρτυ!)

Μην την λες αυτη τη λεξη. Ουτε ΝΙ να τανε. :frowning:

Την Πεμπτη συνθετοι τοκοι, ραντες με μεταβαλλομενους τοκους, ενιαια δανεια, χουχου.:smiley:

Ψιλοπραματα ρε αμπαλοι:DΟικονομια ρουλζ!:smiley: