Εξεταστική

Δινω αυριο,Σαββατο (πανε οι ΑΑ :frowning: ) και Δευτερα :frowning:

αντε ακομα ενα την Παρακσυη και τελοοοοοοος…και μια χαρα τα χουμε παει ως τωρα…

Πάμε για ψηφιακή Λογική!:metal::metal:

ακουστε υλη αρχαιων πρωτου εξαμηνου

1. γραμματικη σελ 104-547
  2. συντακτικο σελ 540-726,765,826-1060
  3. αρχαια θεματα… τα πρωτα 65!!!

και το καλυτερο… τα 8εματα και το γνωστο και το αγνωστο θα μας τα υπαγορευσει

los poulos
ελεος ρε δηλαδη δεν διχνει καθολου οικτο… θελει να μας δει να σερνομαστε κατω σαν τα σκουλικια και να μας παταει επιδεικτικα…

Την άλλη Τετάρτη Κοινωνιολογία της Καθημερινής Ζωής. Πάμε να τους πάρουμε τα σώβρακα ρεεεε!

Αφού κάτι κάναμε Γραφιστική 2, πάμε για Φωτογραφία μεθάυριο. Ελπίζω μόνο να βρώ κάπως την ύλη… :oops:

Εγω σημερα τελειωσααααα, εδινα τελευταιο μαθημα! ζηλιαααααα, νια νια νιανιανια!! :PPPPPPPPP

ΕΣΥ ψόφα, γιατί κάνεις εμάς να νιώθουμε άσκημα.

μουχαχαχαχα!!

Και εγω σημερα τελειωσα αλλα εχω διπλη εξεταστικη (ΤΕΙ Αθ:p)

Οποτε ξαναδινω καποια που δεν περασα…

Σε 3 μαθήματα θα κατέβω.

Ξεκινάω την ερχόμενη Δευτέρα με Στατική, αν και δύσκολο το κόβω να την περνάω, την προηγούμενη μέρα έχει και εκδρομή στις Σέρρες για το παιχνίδι Πανσερραϊκός - ΑΟΞ, άστα βράστα :stuck_out_tongue:

Καπάκι την επόμενη Τετάρτη Γενική Φυσική, αν και έχω διαβάσει και είναι σχετικά εύκολο μάθημα, παίζει να με κόψει ο καθηγητής λόγω του ότι φακελώνει ποιός παρακολουθεί και ποιός όχι και επιφυλάσσει ανάλογη συμπεριφορά (αν και κυρίως στα άτομα του 1ου εξαμήνου, όπου και ανήκει το μάθημα, εγώ μιας και είμαι 3ο εξάμηνο ελπίζω να έχω καλύτερη μεταχείριση :p)

Και τέλος την Παρασκευή, Θερμοδυναμική, εύκολο μάθημα, πολύ ξηγημένο άτομο ο καθηγητής, βάζοντας απλές ασκήσεις και έχω και μπόνους από την εργασία που έκανα 1,5 μονάδα… Ευκαιρεία για βαθμό…

AutoCAD, C++, Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών, Μιγαδικές Συναρτήσεις του χρόνου :slight_smile:

Τα μισα μαθηματα που εχεις ειναι και στο φυσικο ^^

Στις 3 Μαρτιου ξεκιναω και εγω και τελειωνω καπου στις 20…
Αν και για το πρωτο ετος ειπαν οτι μπορει να αρχισουμε νωριτερα.
Σκατα δεν θα διαβασω…:stuck_out_tongue:

Ω ρε φίλε. Γάμησέ τα. Ευτυχώς εγώ τελειώνω τέλος του μήνα…

Ε ολοι θα χουν τελειωσει εκτος απο μας που θ αρχιζουμε

τελειώνω στις 20 και από αύριο θα γράφω κάθε μέρα εκτός σκ.ελπίζω να περάσω και 5 μαθήματα από τα 11 που χρωστάω αλλιώς καλοκαιράκι πες αντίο…:frowning:

Now playing: Great Big Sea - Consequence Free
via FoxyTunes

Οικονομικη της εργασιας σημερα πηγε μια χαρα.
Τωρα ερχεται ο ΜΠουλος…Μικροοικονομια ΙΙ…Και θα ναι κριμα γιατι παρακολουθουσα σαν τον βλακα.Και μαθημα και τις μερες που γινοταν πορεια στην Αθηνα και εγω εκει να μαθαινω υποδειγματα:!:

ώπα!!! δώσε ίνφο γιατί τα’χω παίξει και δε την παλεύω να ψάχνω στο φλώρουμ 8O

3 Μαρτίου σίγουρα; διάρκεια ξέρουμε; 3 με 20;; :-s

Ετσι ειδα στο φλωρουμ. Αν και ειναι λιγο μαλακες τα παιδια θα κανω αλλο ενα περασμα, μιας και δεν βαριεμαι και θα σ πω

εντιτ: 3/3-21-3… Χοχοχο

ΛΕΥΚΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ!!!

Μικρο ΤΕΙ Πειραια.