Εξεταστική

Φρόντισε κακομοίρη μου να διαβάσεις Ανάλυση Ι. Και κράτα μου μια θέση δίπλα σου :stuck_out_tongue:

μα 3 Μαρτίου;; μια ζωή οι πιο καθυστερημένοι θα είμαστε.

Οι πρωτοετεις ξεκιναν 23-2:p
Μαλλον θα το αφησω την αναλυση…Αυτη και την Pascal δεν προκειται να τις αγγιξω…
Αν και θα παω να γραψω μπας και γινει τπτ:p… Οποτε διαβασε εσυ και κρατα μ και μια θεση.

καλά, κατάλαβα, στα χνάρια μου βαδίζεις :stuck_out_tongue:
αν έχεις και προσχέδιο 1ου εξαμήνου θα με βοηθούσες πολύ. για να δω πότε ξεκινάω :–

καλό στρώσιμο

xαχαχαχα καλα τι διαολο κανεις δεν διαβαζει?:lol:

Διαβαζουν, απλα ο καθηγητης ειναι παπαρας γυφτος.

Γιατί να αρχίσουμε εξεταστική στις 26 Γενάρη και να τελειώσουμε στις 9 Μάρτη; Θα βγούμε πιο επιστημονικοί επιστήμονες; :-s

:expressionless:

Δε σου αρέσει που δε τα δίνετε όλα τα μαθήματα μαζεμένα; Ρε συ, οι συμπυκνωμένες εξεταστικές είναι ό,τι χειρότερο γιατί στο τέλος δεν περνάς τίποτα και δεν έχεις βγει και καθόλου. Ενώ όταν είναι σκόρπια τα μαθήματα και βγαίνεις και περνάς κανά μάθημα. Πρώτη φορά βλέπω παράπονο για κάτι τέτοιο!

ΥΓ. Επειδή είναι παράδοση πλέον σε αυτό το τόπικ να το ρωτάω, “Τι είναι το εξεταστική?” :stuck_out_tongue:

Ρε συ συμφωνώ. Αλλά όπως είδες, είναι ένας μήνας γεμάτος +10 μέρες. Δηλαδή οκ, είναι ΠΟΛΥ. Πχ τώρα είχα κενό 15 ημερών από το ένα μάθημα στο άλλο. Ε δε λέει, είναι κουραστικό. Ας έχουν κενά 5-6 μέρες, άντε το πάρα πολύ 10. Όχι 15, 12 και τέτοια.

Ναι ρε dexter! Τι ειναι αυτα που λες !
Δεν ειμαστε ΤΕΙ να πουμε :stuck_out_tongue:
Εγω εδινα χτες,δινω Σαββατο και μετα Δευτερα…
Τουλαχιστον περασα ενα μαθημα που το ειχα δωσει κανα 8 φορες !

μακάρι να έδινα και εγώ έτσι…9 μαθήματα δίνω μόνο του εξαμήμου μου(+ αλλά 4 που χρωστάω από το πρώτο) μέσα σε 14 μέρες…ουσιαστικά 1 την ημέρα…:(:frowning:

Now playing: Savatage - Summer’s Rain
via FoxyTunes

Ε είστε βλαμμένα που θέλετε 2 μήνες εξεταστική [-X:p
Είπαμε, όχι και κάθε μέρα εξέταση αλλά 6-7 μέρες είναι αρκετές πιστεύω. Μετά καταντάει βαρετό, κουραστικό και ψυχοφθόρο.
Ασε που ουσιαστικά λες “αχ έχω πολύ καιρό, ας μαλακιστώ λίγο” και τελικά διαβάζεις 4-5 μέρες μόνο από τις 15 του κενού :Ρ

Μεγάλη αλήθεια! Και τελικά δε γράφεις κι όλας.

Καλα με κατι μαθηματα που εχω εγω μια χαρα θα με βολευες να δινω ενα μαθημα τη βδομαδα…

Ασχετο : Δεχτσα εσεις κανετε την Γενικη Χημεια που ειναι καπου 5κιλα ? Γιατι εμεις την διναμε με ανοιχτα
βιβλια και επρεπε να την κουβαλαμε…

Στο πρώτο εξάμηνο την κάναμε τη Γενική, ήταν ένα πεντάκιλο γαμάτο βιβλίο! :Ρ

Αυτό ^

μπρρρ ! Ανατριχιασα !

Για αύριο διαβάζω αυτό:

Ενώ κάποια στιγμή πρέπει να περάσω κι αυτό:

Δεχτσα χεεεεεεεεεεεεεεεεεελπ:(

Ντέθστερ, είναι το πρώτο μάθημα που έδωσα ρε :-s Πανεύκολο και πάρα πολύ ωραίο.

Φρηντομ τσίμπα :Ρ

8O :? :-s

Ρε 10 κεφαλαια ειχαμε και δεν την παλευα! :stuck_out_tongue:
Παντως σαν βιβλιο ειναι καταπληκτικο !

Πόσο [SIZE=“5”]ΑΓΑΜΗΤΟΣ[/SIZE] πρέπει να είναι κάποιος για να αφήνει όλο το εξάμηνο σε μάθημα με 4 και να περνάει 6 άτομα με 5?

Δεν ήσουν στα έξι όμως, οπότε IN YOUR FACE