Οχι απαραιτητα αγαμητος.Και γαμημενος κανει
Δεν το ξέρεις αυτό. Γκίγκιτι!
Όντως δεν ήμουν καταραμένε!
Είναι “γυναίκα”. ¶ν ήταν γαμημένη, όλο και κανα βαθμό θα έβαζε…
3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…!!!
Και στο Φυσικο του ΑΠΘ την εχουμε.
Ναι, αυτο το τερας που ποσταρε η dexter ειναι.
1200 σελιδες.8O
Μαθημα 1ου εξαμηνου.
Δεν το εχω ανοιξει ακομα.
Υπαρχει αλλη πανεπιστημιακη σχολη σαν το Φυσικο Θεσσαλονικης με 54 μαθηματα σε 4 χρονια ??? :-s#-o
Περίπου 80 μαθήματα για 4 χρόνια:roll:
Ρε φιλε σε εμας ειναι και παρα πολλα (πχ το φυσικο στα γιαννενα εχει 20 μαθηματα λιγοτερα…!!) ειναι και τομοι ολοκληροι το καθενα :!:
Οπως λεει και σε εναν τοιχο της σχολης μας:
‘‘Γαμημενο φυσικο, τα νιατα μου εφαγα εδω μεσα’’
:roll::lol:
Υπαρχει το τμημα Μηχανικων Ορυκτων Πορων πολυτεχνειου Κρητης ή το ΣΕΜΦΕ απο Μετσοβειο που εχουν περιπου 65- 70 μαθηματα στα 5 χρονια ομως. Κ ειδικα στην πρωτη σχολη αν σκεφτεις οτι το 80% των μαθηματων εχει και εργαστηριο φανταζεσαι τι γινεται …
Πες για Γεωλογία ρε Isis:!:
Εμεις 7 ανα εξαμηνο εχουμε,αρα 56 συνολο.Και αν δεν παρεις πτυχιακη,+3 επιλογης,αρα 59.
Πως γινεται να εχετε 80 σε 4 χρονια ρε?10 μαθηματα ανα εξαμηνο?
E σε μας 40 μαθηματα για πτυχιο με το 90-95% να κουβαλουν και εργαστηρια τα οποια εξεταζονται ξεχωριστα απο τη θεωρια, ουσιαστικα πρεπει να περασεις 70-80 εξετασεις για πτυχιο. Εδω στα χρονια μου υπηρχε μαθημα (Υδρογεωλογια) το οποιο παρεδιδαν 2 καθηγητες αλλα επειδη ηταν πλακωμενοι ειχε 2 ξεχωριστα εργαστηρια, οποτε για να το περασεις εξεταζοσουν σε 2 εργαστηρια κ 2 θεωριες. Οτι ναναι.
Το εξάμηνο έχουμε 6 θεωρίες και 3 εργαστήρια.Σκατά και σε μας δηλαδή.ουσιαστικά στην εξεταστική δίνω σε 9 μαθήματα.
Now playing: Savatage - Out On The Streets
via FoxyTunes
Το αστείο ρε είναι στις πετρολογίες που δίνεις 3 εξετάσεις για το κάθε μάθημα#-o#-o
Το βασικο προβλημα με το Φυσικο Θεσ/νικης ειναι οτι αυτα τα 7 μαθηματα ανα εξαμηνο ειναι σχεδον ολα τεραστια !! Πολυ δυσκολες εννοιες και τεραστιος ογκος πληροφοριας !!
Ειναι αδυνατον να τα παρακολουθεις και να τα διαβαζεις ολα κατα τη διαρκεια του εξαμηνου.
Ειδικα κατι μαθηματα οπως Πυρηνικη, Ηλεκτρισμος-Μαγνητισμος, Ηλεκτρομαγνητισμος και Κβαντομηχανικη ΙΙ θελουν το καθενα μονο του ενα εξαμηνο διαβασμα…
Δεν δειχνουν ελεος οι πουστηδες…
Απ’οσο ξερω εχει σχεδιαστει σε μερικα χρονια να γινουν πενταετεις οι σχολες φυσικης.
Το πενταετες το θελουν και για τη δικια μου σχολη οι καθηγητες,για να ελαφρυνουν το προγραμμα σπουδων λενε.Απο τη μια ειναι λογικο,γιατι οι περισσοτερες 4ετεις σχολες δεν εχουν τοσα πολλα μαθηματα,αλλα απο την αλλη οταν εχεις κατι ηλιθια και αχρηστα μαθηματα οπως μερικα που εχουμε(πχ εφαρμοσμενα μαθηματικα Ι,εφαρμοσμενα μαθηματικα ΙΙ.Η υλη στο καθενα ειναι 8 συγκεκριμενες και αρκετα ευκολες εφαρμογες,και βαζει τις 3 απο αυτες στις εξετασεις.Ουαου,ναι,χρειαζονται 2 εξαμηνα γι αυτο.) ,ε βγαλε αυτα εντελως καλυτερα να παμε στα 50 σε 4 χρονια να μαστε μια χαρα.
Ξεχασες να πεις οτι και οι λυσεις των ασκησεων κυκλοφορουν σαν ξεχωριστο βιβλιο με αλλες 200-300 σελιδες:p
Οντως πανεμορφο και πανευκολο μαθημα η Γενικη Χημεια:) Γενικα μεχρι τωρα τα μαθηματα του χημικου (στην Πατρα ειμαι) ειναι πολυ ομορφα, ακομα κι αν εχεις πολλα εργαστηρια, το φχαριστιεσαι σε βαθμο μαζοχισμου:lol:
Δε σε πιστεύω. Εκτός αν είστε σαν ΤΕΙ κι εσείς με ένα σωρό εργαστήρια κιε βλακείες που δεν πιάνει
ναι ρε τοσο ειναι…την ιδια σχολη τελειωσα κ γω…
νταξ δεν ειναι 80, ναναι 75…αλλα καθε μαθημα εχει εργαστηριο…
Πάει 10 μαθήματα το εξάμηνο :? Εδώ εμείς έχουμε 7-8 μαθήματα το εξάμηνο και που και που το ένα να έχει βοηθητικό εργατήριο
Τέσπα, εγώ το λέω, Πάντειο έπρεπε να είχα πάει. 4-5 γτπ μαθήματα το εξάμηνο και βλέπεις γκόμενες παντού αντί να είσαι σαν σε στρατώνα. Αχ αυτά τα λάθη πληρώνονται :lol:
μανο σ αγαπαω…
ακριβως το ιδιο πραγμα λεω εδω και ενα χρονο… #-o
Για κάμε μάθημα υπάρχει το εργαστήριο με υποχρεωτική παρακολούθηση, και δίνω και στα 2 εξετάσεις στο τέλος. Εννοείται πως απαλλακτικές κλπ δεν υπάρχουν.
Παρ’ ολίγον να μπει στο Πολυτεχνείο, αλλά τελικά έμεινε απ’ εξω. Πολλοί καθηγητές λένε για αλλαγή προγράμματος σπουδών και προσθήκη ενός ακόμα έτους, αλλά στα χαρτιά είναι ακόμη.
Θυσιαζόμαστε για τις επιστήμες.