Εξεταστική

Μας γαμήσανε σήμερα γαμώτο.

Ξερεις γιατι το Γεωλογικο τμημα δεν μπηκε στο Πολυτεχνειο? Το 70 οταν το Φυσιογνωστικο τμημα χωριοστηκε σε Βιολογικο και Γεωλογικο, πανω στην καταρτιση των επαγγελματικων δικαιωματων επεσε ενα ζητημα οι γεωλογοι σε ποιο επιμελητηριο θα ανηκουν, να το θεσω απλα. Προταθηκε η σχολη να γινει ουσιαστιικα Γεωλογων Μηχανικων, οπως αντιστοιχες στο εξωτερικο, και υπαγωγη των γεωλογων στο ΤΕΕ / ΤΣΜΕΔΕ. Οι γεωλογοι οι τοτε ομως της παλιας φουρνιας αρνηθηκαν και ενας λογος ηταν οι μεγαλυτερη συνδρομη του ΤΕΕ, απ’οτι του ΓΕΩΤΕΕ, οποτε καταληξαμε στην οικογενεια των κτηνιατρων,γεωπονων,ιχθυολογων κλπ. Δηλαδη οτι ναναι. Τι επιστημονικη σχεση μπορει να εχει ενας γεωλογος με εναν κτηνιατρο? Βεβαια αυτο ειχε ως συνεπεια και την υποβαθμιση των επαγγελματικων μας δικαιωματων γιατι αλλο πραγμα το ΤΕΕ και αλλο το ΓΕΩΤΕΕ (εδω κουμαντο κανουν οι γεωπονοι που αποτελουν και το 70%). Ελλαδαρα κλασικα.

Α ωραία πράματα δλδ:lol:

Ο Θύμιος μου έλεγε τις προάλλες οτι τώρα που παίρνουν σύνταξη κάτι Μπαλτατζήδες κλπ θα αλλάξουν και το πρόγραμμα σπουδών. Και θα είναι η τρίτη αλλαγή#-o

Φαντάζομαι θα πηγαίνει: Νέο πρόγραμμα σπουδών - παλιό πρόγραμμα σπουδών - ακόμη πιο παλιό πρόγραμμα σπουδών

Σκατά στα μούτρα τους.

Ποιός Θύμιος; Ο Καλαμούκης;

Σκατά στα μούτρα τους, γιατί δεν μας φοβήσουν ούτε τα κουμπούρια τους:metal::metal::metal::metal:

Το ΑΕΙ Διαιτολογίας στο Χαροκόπειο πάντως έγινε (πέρσι νομίζω) από 4ετές --> 5ετές, έχοντας απ’όσο ξέρω και χαζά μαθήματα σαν αυτά που είπε ο Θέριον. Ίσως ακολουθήσουν κι άλλοι.

65 μαθήματα σε 4 χρόνια εμείς. Είναι πάρα πολλά, δύσκολα και με πολλές εργαστηριακές ώρες. Πχ το πιο ελαφρύ εργαστηριακά εξάμηνο ήταν αυτό που μόλις τέλειωσε, με 24 ώρες την εβδομάδα. Αλλά wtf, βαριέμαι να γκρινιάζω, μου αρέσει και πολύ η σχολή οπότε δε γαμιέται.

Koιτα να δεις που γκρινιαζουν για δυσκολιες και οι του Χημικου ΡΕ…[-X[-X:p

Ναι, είμαι σε μια κουλ σχολή :Ρ

Και εμεις εχουμε 77 μαθηματα ε.
Αυτη η εξεταστικη μου ηταν μεχρι στιγμης η καλυτερη στην καριερα μου. 0 στα 0 (:

Κακως δεν την εχεις ανοιξει.Ευκολη ηταν (για εμας που την διναμε με ανοιχτα βιβλια)

Μια απο τα ιδια στο δικο μας αλλα εμεις τουλαχιστον εχουμε λιγοτερα μαθηματα.48 για την ακριβεια.
Ειχαμε ομως γιατι τωρα αλλαζει το προγραμμα σπουδων και τα εχουνε κανει μανταρα…

Πφφ!Και αλλος απο το συναφι σας ! Αφου σ’αρεσει παλι καλα.Εγω ειμαι απο τους απεναντι σας :stuck_out_tongue:

Τι να πουμε και μεις στις οικονομικες σχολες…παλουκια…

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

χαρη στην πολυαγαπημενη εξεταστικη,για αγαπημενα του μαθηματικα(0/4 στο πρωτο ετος),και στο γεγονος οτι δε μπορει να συγκεντροθει για πανω απο 10λεπτα συνεχομενα με την καμια,ο μικρος σταθακης ειναι σαββατο 3μιση το βραδυ και διαβαζει πιθανοτητες και στοιχεια στατιστικης,γιατι τη δευτερα δινει και οι πιθανοτητες να περασει τις πιθανοτητες ειναι μηδαμινες…:lol::lol::lol:#-o#-o

Περασαμε Στατιστικη με 38 πυρετο(εμ αυτα παθαινεις αμα κανεις το Μαρουσι-Fuzz και πισω με ενα κοντομανικο κι ενα μπλουτζιν απο πανω…)και εξεταστικη τελος!:yahoo:

(Νταξει μειναν τα Αγγλικα του Σαββατου,αλλα…ειναι Αγγλικα:lol:)

xαχαχαχα ελιωσα σταθη…

Μικρο ΙΙ ναι τι προσπαθησα…Πηρα ασκηση που πηγαινε για το 6(η παιρνεισ τετοια ασκηση η παιρνεις την ανωμαλια του καθηγητη για το 10…πολυ δικαιο) την εκανα σωστα κ καπου εκανα αρηθμιτικο…Αν με περασει…:roll:

Αναλυση τοπου εγκαταστασης τωρα με ανωμαλο καθηγητη.[-X

εγω τελειωνω 26/2-επιτελους ο καιρος πλησιαζει:yahoo:
γμτ μου παντως,για αλλη μια εξεταστικη φτανω στο τελος της εντελως λιωμα,εχει παραγινει το κακο:(

Λογικά 2/2 που έδωσα ως τώρα, περασμένα με βαθμό.
Λογικά κάνα 6-7 αύριο γιατί θαρρώ διάβασα καλούτσικα.
Αλλά ένα πέος την Παρασκευή :frowning:
Θα σας ενημερώσω την Παρασκευή όμως, για να μην αγωνιάτε!

2 δεκαράκια σήμερα.

πολύ χαρήκαμε όμως, αυτό ήτανε.

:expressionless:

pCofoC

Ρε Παναγιώτη δεν έρχεσαι να κάνεις επιτήρηση πάλι σήμερα, γιατί γράφω και θα πάω αδιάβαστος? :stuck_out_tongue:

:lol:

Αμα ήσουν στο Στατιστικό θα είχες σιχαθεί να με βλέπεις!