Εξεταστική

Άμα ήμουν στο Στατιστικό δεν θα χρωστούσα τώρα… :stuck_out_tongue:

Λογικά περάσαμε:D

1 στα 2 σίγουρα σήμερα. Αύριο να δω τι θα κάνω… Αυτή η Καντζάρα εδώ μου κάθεται γκρρρρ

Παει και η αναλυση καλα νομιζω…Τωρα ποσοτικες και βγαζουμε στο τραπεζι τα σαπι μαθηματικα μας…

Αυριο γραφω Ιστορια και δεν εχω διαβασει τπτ…

Μεθαύριο προφορικά Παγκοσμιοποίηση κι αυτές οι πολιτικές των διεθνών οργανισμών δεν μαθαίνονται με τίποτα γαμώ τη Βαλκυρία μου γαμώ…

Αύριο γράφω ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εγώ αύριο δίνω 2 μαθήματα και το ένα πραγματικά δεν παλεύεται. Θέλει (ήθελε) άπειρο διάβασμα. Πφφ και έχουμε και τον κωλόκαιρο,και πρέπει να ξυπνήσουμε και χαράματα και να βγούμε έξω 7 η ώρα να τον δαγκώσουμε. Πφφφφφφφφ

Τι μιλας κι εσυ με τα αμακσια σου.
Δινω 8 Μικροοικονομια.

Βγαλτε κανα αποτελεσμα γαμω το. Ενα 7 μεχρι στιγμης Αγγλικα.

κι εγώ δίνω σε επτάμιση ώρες μαθηματηκούλια και πρέπει να στηθώ και στο ικα πριν να δώκω το αιματάκι μου, σνιφ :frowning:

Σήμερα τελειώνει η εξεταστική για μένα. Δίνω διακριτά συστήματα (μαθηματικά), είναι το μόνο μάθημα που έμεινε από την 1η εξεταστική αλλά δεν το βλέπω να περνάω. :frowning:

Χαχα! Και εγω τελειωνω αυριο με Στατικη (ειναι ηδη περασμενο απο την πρωτη εξεταστικη:p)

6 η ωρα τ απογευμα θα δω αν θα πιασουν τα συστηματα αντιγραφης που εχω δοκιμασει…

παίζει και να κτύπησα ένα δεκαράκι σήμερα… πάμεμ για νάνι τώρα :stuck_out_tongue:

copy paste και περάσαμε

Ειμαι ο Κοσμας και εχω τελειωσει απο το Σαββατο :drunk: :yahoo: :dance: :dance:

Τελειώνω σε 2 εβδομάδες :cry:

Εγώ σε 2 μέρες :smiley:

Μην γινεστε Πετρουλες.

Με εκοψε ο καργιολης Συγχρονη Οικονομια με 3, αντε να πουμε, επιλογης μαθημα, αμα το ξαναπαρω σφυρα μου.:slight_smile:

σε ρώτησε κανείς?