Τέλοοοοος!
Αποτυχια φετος η εξταστικη…
Ποσοτικες ψιλοσκατα ενω το ειχα Μικρο ψιλοσκατα ενω δεν το ειχα(ισως περασα οως) και οικ. αναπτυξη ρωσικη σαλατα…Και διαβαζα γαμωτο και παρακολουθουσα…Τι διαολο τοσοοοο χαζος…Χωροταξια τωρα παμε για αντιγραφη κλασικα.
πέρασα 2 σήμερα, στο τρίτο μάλλον πήρα το τρίτο
Τελος και απο δω.Μπορει να χω απο 3/6 μεχρι 6/6…
ΤΕΛΟΣ!
Εδωσα 4.
Στο ένα που είναι το πιο δύσκολο κατά την γνώμη μου, του πα να μην ασχοληθεί καν με την διόρθωσή του.
Από τα μαθήματα που θα θελα να φύγουν, μακριά από μας, έστω και με 5.
Στο άλλο πήρα 5 αλλά το έκοψα γιατί δεν μάρεσε καθόλου.
Και τώρα πήγα και είδα ένα 6 που πήρα στο μάθημα μετά την επομένη που ήταν οι Amon Amarth, γαμώ είναι εύκολο, μια μέρα ας είχα ακόμη και θα το παιρνα το 8.
Και στο άλλο 7, του πα κάτω από 7 να με κόψει, ήταν η 3η φορά που το δινα και του το χα ξαναπεί, ίσως μου το βαλε για να με ξεφορτωθεί.:lol:
Δηλαδή, θα θελα να με κόψει να πάρω περισσότερο γιατί το ξέρω.
Διάολε, γιατί βάζεις την πιο ηλίθια απόδειξη του βιβλίου? Μου στερεί τσάμπα μια μονάδα έτσι. [-X
Δεν είναι τόσο ο βαθμός του πτυχίου που με νοιάζει (δεν έχω μέλλον ούτως ή άλλως:p), αλλά το γαμώτο, το ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ Γ**Ω ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ, \m/ που νιώθεις όταν παίρνεις τον (καλό) βαθμό.
Με μία λέξη:
[SIZE=“6”]ΦΥΤΟ.[/SIZE]
Πφφ εγώ στην εξεταστική 1/3 έπιασα. Μάλλον το μακρύτερο και ήτανε μικρό. 5,5
Συμμερίζομαι σκούρτζο.Έκοψα 2 μαθήματα σ αυτή την εξεταστική,εφόσον δεν θα παιρνα πάνω απο 6 ποιος ο λόγος.Και έχασα άλλα 2 λόγω πυρετού ιώσεως κλπ:( όπου είναι τεράστια μαλακία.Γενικά ήταν μια τεράστια αποτυχία αυτό το τελευταίο
Εγώ μόνο για το προφορικό ξέρω ότι το πήρα με 5 ή 6. Για τα υπόλοιπα, δεν έχω ιδέα, ήταν σαν να πήγαινα σχεδόν αδιάβαστη, ευτυχώς που έβαλαν θέματα κρίσεως.
Γαμώτο κι εμένα μ’ αρέσει να έχω καλούς βαθμούς αλλά έχω να δω πάνω από 8 από το τρίτο εξάμηνο…
Αυτοι δεν ειναι βαθμοι δημοτικου ?
Τι σχεση εχουν με την ανωτατη εκπαιδευση ? :-s
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν μαθήματα υποχρεωτικά προφορικά. Είναι εντελώς ηλίθιο. Εγώ δε μπορώ να σκεφτώ όταν με κοιτάει ο άλλος και περιμένει να απαντήσω. Σήμερα κόπηκα στο 1 από τα 2 μαθήματα που αποφάσισα να δώσω σε αυτή την εξεταστική γιατί μια ζωή πέφτω σε όλους τους κομπλεξικούς καθηγητές! (Εντάξει, δεν είχα διαβάσει και τέλεια, αλλά αν οι ίδιες ερωτήσεις ήταν γραπτά θα πέρναγα σίγουρα και με βαθμό)
πήρα το όγδοο το μακρύτερο σήμερα.
Εχουμε δωσει το πρωτο μαθημα εδω και ενα μηνα και το τελευταιο εδω και δυο βδομαδες και οι καθυστερημενοι εχουν βγαλει μεχρι στιγμης μονο 3 απο τα 4 που ηταν με απαλλακτικες εργασιες.Απο τα 5 γραπτα τιποτα.
Πετανε χαρταετο προκαταβολικα αυτοι.
έλα ρε, μια χαρά είστε, πολύ βιάζεσαι. εμάς στο πρώτο εξάμηνο ένα μάθημα είχε βγει 2 βδομάδες μετά τις διακοπές του πάσχατος.
Xoxo σε 5 ωρες θα παρω το καυλι!!! Στ @@ μας ομως:p
ξερεις οτι θα τον πιεις but still you don’t give a shit και γω εχω παρομοια ψυχολογια
Ε νταξει,αυτο επιβεβαιωνει αυτο που ειπα.
Οτι ειναι καθυστερημενοι και βαριουνται να κουνηθουν ολοι οι “προφεσορες”.
1 μάθημα
1.069 σελίδες
εκατοντάδες φοιτητών σε απόγνωση
(εξέταση: ημέρα Σάββατο, ώρα 8:30)
και 'γω κομπλάρω τελείως στα προφορικά, απαπα [-X (ευτυχώς δεν έχουμε στη σχολή - νομίζω :-s:p)
τα φιλιά μου στον Καρανάσιο, είναι μια γλύκα!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Είναι ωραία να έχεις τελειώσει την εξεταστική και να ξυπνας το πρωι ο,τι ώρα θες!!!
σε ποιό μάθημα έχουτε 1069 σελίδες ύλη?