Εξεταστική

Welcome to the club! Είναι απαίσια τα μεγάλα βιβλία. Μέχρι να φτάσεις στο τέλος έχεις ξεχάσει αυτά που διάβασες στην αρχή.

To καυλι πηρα… δλδ παιζεται… Το Σεπτεμβριο παντως το χω σιγουρα το μαθημα!!!

Ελα μωρε πρωτος ετος εισαι ακομα…Αυτο ελεγα εγω τουλαχιστον και τωρα εχουν αρχισει και με ζωνουν τα φιδια σιγα σιγα.

Και εκει που περιμεναμε ολοι να κοπουμε μαζικως Οικονομετρια ΙΙ(το βασικο “μαθημα πτυχιου” της σχολης,οι περισσοτεροι τελευταιο το περνανε),πεσαμε στο εξαμηνο-σκουπα.Μας περασε ολους περα απο καμια 10αρια που οπως ειπε δεν μπορουσε να τους περασει με τιποτα.

:smiley:

Γιέα, περάσαμε και τα ενζυμάκια!

¶λλα 2 και τέλος. Βαρέθηκα λέμε. Απ’ τις 14 Γενάρη δίνω. Πφφ.

εγώ ξεκινάω του μεταπτυχιακού αύριο. δίνω κι ένα μάθημα το πρωί αλλά θα το καύσω. άντε να δούμε πως θα πάει γιατί είμαι κι ερείπιο μπζυχολογικά.

Σήμερα στη Μικροβιολογία Τροφίμων. Τα θέματα πολύ εύκολα γενικά, μια χαρά. Το τελευταίο όμως ήταν ελεεινο.

Έβαλαν ερώτηση “ποια ψάρια έχουν ιστιδίνη” (μια ουσία τεσπα). Η απάντηση από ό,τι βλέπω τώρα είναι:
Scombridae
Scomeberesocidae
Sardines, herrings, anchovies.

Δηλ οκ. Έχεις να διαλέξεις θέματα από 200 διαφάνειες του power point. Βάζεις 6 ωραία θεματάκια και στο τέλος λες “α! να βάλω και μια μαλακία” και βάζεις την υποσημείωση που είναι γραμμένη μισή στα αγγλικά και μισή στα λατινικά, από τη φωτογραφία της προτελευταίας διαφάνειας.

ΜΠΡΑΒΟ! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ!

Σόρυ κιόλας αλλά από το κεφαλαιάκι αυτό μάθαμε κυρίως πώς αντιμετωπίζεται η νόσος, πώς προκαλείται και τέτοια… Δεν είναι λίγο πιο σημαντικά αυτά από 5 αλαμπουρνέζικα ονόματα; Οκ το σαρντινς ειναι σαρδέλες και το αντσόβις είναι αντσούγιες, χάρηκα. Τα υπόλοιπα; :Ρ

Η πλάκα είναι ότι 30 άτομα δίναμε, μας ρωτάει “το ξέρει κανείς αυτό;” και λένε όλοι “όχι”. Και μας κάνει μία “καλά, γράψτε το σκουμπρί και δεν πειράζει”.

:-s

Καλα ρε βλαμμενο,δεν ζητησαμε να μας γραψεις ολα τα θεματα,ενα “ειναι μαλακας” εφτανε :Ρ

Εη, αυτό το θρεντ είναι για να κλαιγόμαστε όσο θέλουμε. Αντε μπραβο.
Ενα θέμα έγραψα μόνο ρε βλαμμένε :-s

Ειμαι το Σοφικ και μολις τελειωσα. Αναμενομενα τα αποτελεσματα, αλλα περιμενα μεγαλυτερους βαθμους. Πφ.:frowning:

εγώ τσακώθηκα με έναν καθηγητή σήμερα. τι ζώα κυκλοφορούνε. εν τω μεταξύ, τσακώθηκα πριν ξεκινήσουμε την εξέταση, αν περίμενα να δω και τα θέματα θα τον είχα πλακώσει στις μπούφλες. ας γκρινιάξω κι εγώ λοιπόν. έχουν κάτσει σε όλο το αμφιθέατρο άτομα σε όλες τις σειρές με ή μία ή 2 θέσεις κενές. εμείς 5 άτομα άπλα στη σειρά, 2 θέσεις κενές όλοι μεταξύ μας, μπροστά σειρά άδεια, και έρχεται το ζώον και μας λέει ότι είμαστε πολύ κοντά. τέσπα, με τα πολλά πέταξε την κουβέντα “δεν μπορούμε να μετρήσουμε με αριθμό θέσεων το αν είστε κοντά ή μακριά” και αποφάσισα ότι δεν αξίζει να χαλάσω άλλο σάλιο. προφανώς δεν άλλαξα θέση και του κανα κ παρατήρηση πως μου τρώει το χρόνο ενώ διάβαζα και η εξέταση ξεκίναγε σε ένα τέταρτο. πάμε στα θέματα. γράφω του άλλου καθηγητή, τσιμπάω το 5άρι και πάω σε αυτόν. μας είχε δώσει ο μπαγλαμάς καμμια 200αρια διαφάνειες για διάβασμα, πολύ μπλα μπλα, ομοίως και στις παραδόσεις, παπαρολογία στο φουλ. εν τω μεταξυ στην ύλη να χει 2-3 πολύ ενδιαφέροντα πρακτικά θέματα αλλά αυτός ούτε μας έλυσε άσκηση στο μάθημα ούτε είχε βάλει στις διαφάνειες… αν εξαιρέσουμε δλδ έναν κακοσκαναρισμένο πίνακα ο οποίος ήταν αποτέλεσμα μιας μεθόδου και δεν μπορούσες να καταλάβεις τα 5-6 βήματα που χρειάζονταν για την κατασκευή του απλά και μόνο βλέποντάς τον. ε, μας έβαλε άσκηση το ζώον, τι να πεις. η μαλακία είναι ότι διάβασα 3-4 ώρες για να πάρω 5-6 μονάδες και οι υπόλοιπες 40 ώρες διάβασμα πήγαν τελειώς στον βρόντο…

ΖΩΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΤΡΑΒΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.

Θυμάσαι φίλε συμφορουμίτη / αγαπητή συμφορουμίτισσα ένα εξάρι που είχα πάρει και μου καθόνταν στον λαιμό τόσο καιρό?:stuck_out_tongue:
Ε σήμερα, διστακτικά, πήγα να ρωτήσω αν έχουν περάσει οι βαθμοί στην γραμματεία.
Μου πε ναι, από την 1η μέρα κιόλας, οπότε δεν γινόνταν τίποτε.
Με ρώτησε πόσο πήρα, της είπα, μου πε ε πολύ καλό είναι.

Τουλάχιστον ξέρω ότι πήγαν οι βαθμοί αμέσως μόλις βγήκαν οπότε δεν μπορώ να με κατηγορήσω ότι καθυστέρησα.
Δεν μου την δίνει ο βαθμός τόσο, όσο ότι ο άλλος θα το δώσει Σεπτέμβρη και θα γράψει κανά 8 άνετα.
Την επόμενη φορά καλύτερα και προσεχτικότερα.

Ηρεμησε αγορινα μ, δεν μου δινεις κ μενα κανα βαθμο που τον χρειαζομαι:p

Τελευταίο μάθημα.
Βαριέμαι.
Ποιος μπορεί να διαβάσει για τελευταίο μάθημα ρε γμτ; Τι ηλίθιο πράμα αυτό το τελευταίο μάθημα.

σε ποια σχολή είσαι?

Χημικό ΑΠΘ

ρε παιδιά,υπάρχει κανείς εδώ που να είναι στο μαθηματικό ή στην σχολή ηλεκτρολόγων ή μηχανολόγων του πολυτεχνείου?θέλω να τον ρωτήσω διάφορα:p

Εγω ειμαι ΗΜ&ΤΥ.

Eγω ηλεκτρολογος

Κι εγω αυτό εννοώ

Ναι ρε Ηλεκτρολόγοι ΠΑΝΤΟΥ:metal::metal::metal: