Φετος θα ερχομαι δυο φορες τη βδομαδα στο Χημικο για μαθημα. 8)
Τωρα στο 3ο ετος πηρα μαθημα επιλογης Φυσικοχημεια.
ωραία.Προς ηλεκτρολόγους:1)Για να περάσεις στο τμήμα αυτό θέλει πάρα πολύ διάβασμα ε? 2)μετά στην σχολή για να ανταπεξέρχεσαι θέλει κάνα διώρο καθημερινό διάβασμα,πιο πολύ ή πιο λίγο? 3)αφού τελειώσεις μπορείς να δουλέψεις σε πολλούς τομείς?.πχ σαν μαθηματικός,φυσικός ή σε δουλειά που να έχει σχέση με υπολογιστές? αυτά:p
Εμας εδω στην Πάτρα είναι αρκετά δυσκολη. Εγω που έκανα την μλκια κ το αφησα για το τέλος έχασα σίγουρα μαθηματα. Ήθελα να το παίξω και καλός και δεν αντεγραφα…!
Kοιτα, δεν θελει πολυ διαβασμα ξενυχτια κτλ. θελει οργανωση… Αλλα αυτο ειναι θεμα του καθενος…
Τωρα το για να ανταπεξερχεσαι παλι ειναι σχτικο στη σχολη. Ειμαι κ πρωτο εξαμηνο κ δεν ξερω να σ πω…Υπαρχουν κι αλλοι δω μεσα που τα ξερουν καλυτερα. Μεχρι στιγμης εγω ειμαι αραλικι…
Για μετα δεν ξερω…
Σαν σχολή είναι ωραία?γενικα το αντικείμενο λέει αρκετά?
Χμμμμ, τι να σ πω δεν ειμαι καταλληλος οντας νεος στη σχολη… Πρωτο εξαμηνο μαλακιες στο πατερον παντως…
ούτε 'γω είμαι η καταλληλότερη, αλλά:
- Άμα είσαι μαθηταράς και γαμάτος (sic) θα περάσεις
- Καλά θα ήταν το 2ωρο καθημερινό διάβασμα, αλλά ποιος το κάνει; Βέβαια όπως και στο σχολείο, ο καθένας με τις δυνατότητές του και τις ορέξεις του πράττει ανάλογα. Υπάρχουν απ’όλα τα φρούτα.
- Έχει ροές για υπολογιστές, τηλεπικοινωνίες, ρομποτικές, ενέργειες, σκέτα μαθηματικά, φυσικές, βιοϊατρικές μέχρι και οικονομικά, οπότε φαντάζομαι όλα είναι πιθανά (αυτό είναι το ατού της σχολής)
Καλύτερα δες το topic “ΕΜΠ (τρομάρα μας)” για να μπεις στο κλίμα, νομίζω κάποιος ενδιαφερόταν και 'κει και ρωτούσε
Πες μ εσυ τι να διαβασω Pascal για να περασω μολις γυρισω απο Exodus κι ασε τις συμβουλες:p
Ποιος σου είπε ότι την έχω δώσει; Την έχω αφήσει να τη διαβάσω παρεούλα με τη C. Το βοήθημα “Εισαγωγή στην Pascal” του Σ.Γερούλη καλό είναι, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια…
Αααα, που να τα ξερω γω αυτα τα βοηθηματα… Κ καθησα να διαβασω τις παπαριες τ Ζαχου. Μετα το καζο της αναλυσης, θα παω να το δωσω αυτο ελπιζοντας… Το 4/6 που ηθελα δεν το βλεπω να ρχεται:(
[FONT=“Comic Sans MS”]Πέρασα 5 από τα 7!!
Και σε αυτά που κόπηκα ήταν οι 2 γνωστοί καθηγητές της σχολής που δεν περνάνε σχεδόν κανέναν γιατί έτσι θέλουν, αλλά πας κάθε φορά να δώσεις το μαθημά τους με πιθανότητες να το περάσεις όσες να πιάσεις πεντάρι στο τζόκερ :lol: .[/FONT]
Παιζει να περασα pascal!!! An περασε ο διπλανος μου σιγουρα εχω περασει δηλαδη…
ααααααααα ζηλεεεεεεεεεύωωωωωωωωωωωωωωωωω
καλα παιζει ειπα
έφυγε το χτεσινό. πρέπει να πέρασαν τουλάχιστον δέκα άτομα μαζί μου, τρελή αντιγραφή. αύριο ευκολάκι, την παρασκευή τρελά under pressure η εξέταση και την τρίτη τελειώνω με μάθημα δυσκολότερο από τα 4 υπόλοιπα μαζί
Τέλειωσε επιτέλους χθες η δίμηνη εξεταστική μας :-s Την απολαύσαμε δεόντως, δεν μπορώ να πω.
Περασα ΜΙΚΡΟ ΜΕ 66666666666!!!:D:D:D
Κατι σχετικο -ασχετο.Ξερει κανεις τι παιζει με τις υποτροφιες που δινει το ΙΚΥ?Με καλεσαν σημερα πηγα τα χαρτια αλλα διαβασα οτι τα λεφτα που δινουν ειναι αποκλειστικα για αγορα βιβλιων#-o…Γνωριζει κανεις κατι παραπανω?Στο site του IKY ΤΟ pdf δεεεεν.
7/10 σε αυτην την εξεταστικη (7ου εξαμηνου)… αντε 15 για πτυχιο, ελπιζω τον σεπτεμβρη αν οχι να τελειωνω, αλλα να μπαινω 5ο ετος με 3-4 χρωστουμενα το πολυ.
Οι 2 πρωτες χρονιες καφενειο εντελως… περσι Φλεβαρη με επιασε το φιλοτιμο (και ο τρομος) και περασα μαζι με την τελευταια εξεταστικη 28 μαθηματα… δλδ την μιση σχολη σε ενα ετος:lol:
Οταν ειχα δωσει 1η φορα πανελληνιες, περασα σε ενα ΤΕΙ του κωλου 2ος και με καλεσαν οτι πηρα υποτροφια απο το ΙΚΥ και πραγματι κατεθεσα χαρτια και ηρθε μια επιταγη στο σπιτι μετα απο καιρο με 1500 ευρωπουλα:!:
Οπως καταλαβαινετε τα 1500 δεν πηγαν σε βιβλια, αλλα σε ταξιδια για συναυλιες:p
Εν τω μεταξυ την 2η φορα που εδωσα Πανελληνιες εβγαλα πολυ καλο βαθμο και
περασα 3ος στην σχολη που ειμαι… παραλιγο να τα τσεπωσω και απο εκει…
Mου δινεις ελπιδες…Αν το εχουν αλλαξει τωρα ειναι μεγαλοι βλακες.