Οχι μονο κανεις 7 βδομαδες να βγαλεις τα κωλοαποτελεσματα,αλλα οταν παω να τα δω με εχεις περασμενο με το ονομα μου πρωτα και οχι το επιθετο,οπως ολους,και ψαχνω σαν τον μαλακα και προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν ειμαι στη λιστα.Καλα που σκεφτηκα να κοιταξω στο τελος και ειδα τυχαια το ονομα μου.Και καλα που με περασες,γιατι αλλιως θα με τσατιζες.
Βγήκαν 3 από τα 6 που είχα δώσει, και τα’χω πάρει με 5, 6 κι 7. Δεν παραπονιέμαι, στο πρώτο πήγα με πυρετό, το δεύτερο ήταν προφορικό και στο τρίτο αν δεν με πέρναγε θα γινόμουν ορκ απ’ τα νεύρα.
Mαλλον 6/6:yahoo:
Ετσι οι οικονομικαριοι φυτουκλες8)
Μαλλον παω κι εγω για το απολυτο.
Γαμωτο,πλησιαζει το τελος.
Υποτροφία εισαγωγής ή υποτροφία έτους; Αν είναι το δεύτερο τότε σίγουρα για βιβλία. Κι εγώ όταν είχα μπει είχα πάρει 1500 που τα ξόδεψα δεν έχω ιδέα που αλλά αυτ΄ήταν πριν 5 χρόνια. Από τότε δεν ξανάδα υποτροφία… Πριν καμιά βδομάδα που μιλούσα με μια κοπέλα όμως που βγήκε πρώτη στο έτος της και μου είπε κι αυτή ότι μπορείς να αγοράσεις μόνο βιβλία. Οπότε έχεις δυο επιλογές. Η θα φτιαξεις τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας ή μπορείς να πιάσεις όλους σου τους φίλους και γνωστούς που θέλουν βιβλία να τους τα δώσεις σε πιο χαμηλή τιμή, να παρουν αυτοί φτηνά βιβλία να πάρεις εσύ τα λεφτά!
Μέτρια κι αυτή η εξεταστική. 2 μόνο. Τουλάχιστον ήταν 10αρια. Αν δώσω κ μια εργασία μέχρι αύριο θα γίνουν 3. Άντε 12 για πτυχίο…Και πτυχιακή#-o
Eγω 4 εχω δωσει μεχρι στιγμης, σε ενα δεν πατησα κ ενα το δινω μεθαυριο…
Απο 1-4…
Πέρασα κι άλλα δύο μαθήματα, με 7. Αν έχω πάρει και το τελευταίο θα είναι η πρώτη φορά που θα έχω 6/6
Βγηκε και το τελευταιο.Κι επισημως 6/6:D
Φυτο.
18/18:drunk:
Ρε σε τι σχολες εισαστε που περνατε τοσα μαθηματα καθε φορα ?
ΤΕΙ (διπλή) μήπως?
Ε ναι τα κωλοπαιδα και σπανε τα δικα μου νευρα!
βασικα οχι. τα μαθηματα τα δινουμε σ μικρο χρονικο διαστημα κ ειναι σπαστικο αυτο:)
στην πρωτη μ εξεταστικη περασα 4 στα 6 με ελαχιστο διαβασμα κ παρακολουθηση.
Δεν ειμαι σε ΤΕΙ και δεν περασα 18 σε μια εξεταστικη:p…6/6 σε αυτη και 18/18 συνολικα…Η επομενη αναμενεται δυσκολη αφου εχουμε και ενα proficiency αναμεσα:?
Ωωωχχχ…
Μαλακες τις βριζουμε,τις καταριομαστε,αλλα οταν τελειωσουμε ακομα κι αυτες θα μας λειψουν.
Σκατα,πλησιαζω στο τελος
Εγω εχω περασει συνολικα 13/14 μαθηματα που εχω παρει συνολικα στα 2 πρωτα εξαμηνα σε μια δυσκολη πιστευω σχολη οπως ειναι η μηχανολογια