κι εγω αυριο στις 8 δινω, κλαψ. Ποιος ξυπναει, εχω μηνες να ξυπνησω/σηκωθω 7 και μιση. Δε θα τα καταφερω.
Θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο.
Κάθε χρόνο το ίδιο ποστ :lol::lol:
Εισαι λαθος.Ρωτουσα για το ΤΕΙ Πειραια.Τωρα το θελω για μια δουλεια που με ενδιαφερει αμμεσα λεμε
Επισης περσι δε ρωτησα γιατι ημουν φανταρο
Έχω την εντύπωση ότι ανοίγει μέσα Οκτώβρη,αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη για την ημερομηνία(γι’αυτό και δεν την αναφέρω).Αύριο θα μάθω.
Εγώ πάλι που δίνω 18:00-20:00 τι να πω?χάνω όλο το απόγευμα μου(υπόψιν ότι θα ξεκινήσω κατά τις 16:00 και κάτι για να φτάσω εγκαίρως και να βρω και καλή θέση,και θα φτάσω σπίτι κατα τις 22:00)
Εδωσα 3 μαθηματα σημερα ειμαι ετοιμοσ να κλαταρω με το καλημερα…
http://www.youtube.com/watch?v=FTcb8n7S6x4 αντε και καλη μασ αρχη :lol::lol::lol:
Τα ΜΤΜ τον παίρνουν.
όχι ρε Στέλιο! Χρωστάς Χίνη;
Φίλος στα ΜΤΜ έχει γράψει ολόκληρη άσκηση σωστά, εκτός από ένα αριθμητικό λάθος. Την κόβει όλη την άσκηση και του βάζει 4. Ρωτάει ο φίλος τι και πως. Απάντηση που του έδωσαν: “Αν τώρα έχτιζες καμιά πολυκατοικία, αυτή μπορεί να είχε πέσει και να είχε σκοτώσει κόσμο”. Ό,τι να 'ναι. Κόμπλεξ και μίσος στους φοιτητές έχει ο τύπος…
Καλά δεν έχει και άδικο ε:-s
… not
Χρωστάω, που να τον πάρει το χοντρό το ΔΑΠίτη! -το άκυρο :-s-
Ο φιλαράκος σου ο Στροβιλάκογλου τους βίασε πάλι σήμερα, πάλι καλά που δεν κατέβηκα…
nothing ever changes
κομπλεξική ακυριά. λες κι όταν χτίζεις πολυκατοικία έχει μια ωρίτσα στη διάθεσή σου.
Αυτός ο Χίνης πρέπει να φάει πολύ ξύλο μια μέρα…
Μπαίνει πάλι σήμερα στην αίθουσα με ύφος 1000 καρδιναλίων και σε ερώτηση φοιτητή πάνω στο θέμα του πετάει την κουλ ατάκα “το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου δώσω άλλο θέμα αν αυτό που έχεις έχει λερωθεί, δε με ενδιαφέρει η απορία σου”.
Αυτά για όσους αντιτίθενται ακόμα στην αξιολόγηση των πανεπιστημίων…
Ναι η λογικη ειναι ηλιθια.Αν ηταν ετσι τους γιατρους επρεπε να τους περνανε μαθηματα μονο με 10,αφου απο ενα λαθος μπορει να πεθανει ανθρωπος.
Πιο άκυρη ατάκας της ημέρας…
+1000
Μπορει καποιος απο τα ΤΕΙ Αθηνας (που να παταει αρκετα συχνα εστω κ για καφε) να μου δωσει καποιες πλεροφοριες που θελω σε πμ?
tollkiς άμα θες ρώτα θα πάω αύριο και την παρασκευή οπότε νομίζω ότι θα μπορώ να σου απαντήσω.
Πω αυριο 8 το πρωι δινω κωλομαθημα…Που δεν νομιζω να περασω…δεν βγηκα σημερα για να ξυππνησω αυριο και υποτιθεται να κανω καμια επαναληψη που ομως δεν κανω.για γελια.