Εξεταστική

Πού είσαι; Γιατί κι εγώ 8 δίνω αύριο… :stuck_out_tongue:

Δίνω ανάλυση 2 τη δευτέρα…το Σ/Κ προβλέπεται πολύ δύσκολο…:roll:

Γω ξεμπέρδεψα προχτές, 3 μαθήματα χρωστούσα, πέρασα το προφορικό με 9, για τα άλλα περιμένω. Τουλάχιστον τώρα κάθομαι χωρίς τύψεις:p
Κουράγιο σ’ όσους γράφουν ακόμα…

Listening to: Monster Magnet - Powertrip
via FoxyTunes

Χρωστάω πολλά και δεν έχω διάθεση να διαβάσω, έχω δώσει μόνο 4 και εχω περάσει τουλάχιστον τα 2…
πραγματικά θέλω να τελειώνει για να αρχίσουν τα μαθήματα μπας και μπω σε ρυθμό διαβάσματος μπας και περάσω τίποτα τον φλεβάρη…άιντε να δούμε…

Now playing: Amorphis - The Lost Name Of God
via FoxyTunes

Τέλειωσα προχθές εγώ, 2 είχα να δώσω, πέρασα το 1, για το άλλο ας μην πω τίποτα :stuck_out_tongue:
Τουλάχιστον τελείωσα το 1ο έτος έχοντας αφήσει μόνο ένα μάθημα.

Παντειο…
Ενταξει το βραδυ δεν εκλεισα ματι αλλα κατι εγραψα…τι διαολο 2 βδομαδες διαβαζα Χ 2 ωρες καθε μερα:p

Στρατηγικές Σπουδές; :-k

Oχι οχι στο ΤΟΠΑ ειμαι…Οικονομικη αναπτυξη ΙΙ…κατι εγραψα τελικα αλλα ο καθηγητης δεν υπαρχει…ελπιζω να μην με εκοψε…

Αυριο παω για βελτιωση βαθμου στη δημοσια οικονομικη και θα χω κανει 24/24:D

Κιράτζος είσαι φύτουλας:!:

[-X…
κλητικη…

Κιράτζο

Kιράτζε!!!

αιτιατικη ρε ανιδεοι :stuck_out_tongue:

ουφ, 10 για πτυχιο.

μεσα σ’ εναμιση χρονο εχω κανει μαραθωνιο και περασα 0+5+12+11(ο καθε αριθμος αντιστοιχει σε εξαμηνο)=28 μαθηματα.
μπαινω πτΒ’ τωρα και πληρωνω τα λαθη του παρελθοντος.

^ Ωραιος ! Μακαρι να μπορουσαμε και εμεις να περασουμε ετσι τα μαθηματα !
Τελος και για μενα σημερα.Παιζει να κατεβω μουτζαχεντιν την Παρασκευη.
Αποτελεσματα ? Νωρις ειναι ακομα.

ποσα εχεις για πτυχιο Κοσμα;

εγω ειχα μπλεξει με τις κωλοαλυσιδες(5 αλυσιδες εκ των οποιων οι 3 ηταν ακυρες απ’ την αποψη οτι δεν υπηρχαν αμεσες σχεσες αναμεσα στα μαθηματα) και επισης, μεσα στις αλυσιδες να υπαρχουν και τα μαθηματα ειδικοτητας, απ’ τα οποια περνανε και οι πρακτικες και οι πτυχιακες(οι οποιες ειναι υποχρεωτικες στα κωλο-ΤΕΙ).
τωρα ξεκιναν οι διακοπες!

12 μαθηματα εχω.Γαμιωντας με πηγε αυτη η εξεταστικη.
Σε 5-6 μαθηματα κοιταζα τα θεματα λες και ηταν απο αλλη σχολη.
Ολοι φετος βρηκαν να τα αλλαξουν.

Καπως ετσι κι εγω, τον τελευταιο χρονο βγαζω τα σπασμενα, ευελπιστω το 2010 να παρω φτυχιο.

Μαθηματικο εδώ, έπρεπε να χα περάσει 20 μαθήματα και χω περάσει τα 10. Γαμήθηκα στο 2ο έτος περισσότερο που πέρασα μόνο 1 #-o .

Στην επαναληπτική τώρα έχω περάσει 2/5. Αναμένουμε για τα υπόλοιπα…

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!! :stuck_out_tongue:

σοfuckι εισαι το γουρι μου, τ’ απογευμα περασα και το τελευταιο μαθημα που περιμενα, γραψε 9! και καλη σου επιτυχια στις δικιες σου δυσκολιες.

σημερα εδωσα το ενα και μοναδικο που εχει μεινει και πλεον περιμενω αποτελεσματα…ελπιζω να εχει ερθει το τελος της σχολης