Εξεταστική

Eμαθα ξηγηθηκε νορμαλ θεματα ο Στελιος σημερα…

άντε να τελειώνω κι εγώ αύριο! βέβαια, πρέπει να κάτσω να διαβάσω για να γράψω τπτ :?

4 μαθήματα για το φινάλε.

ναι αλλα ψιλομαλακιστηκα και το ενα με το λαπλας δε το προλαβα ρε γμτ.βαλε και τα λαθακια απο δω και απο κει οποτε παλι στο τσιμα τσιμα ειμαι…:p:p

απλα περιμενω τωρα και ελπιζω.

Bump Bump!!

Ελα να μαζευομαστε.Πρωταρης εδω.Κλασσικα δεν εχω διαβασει τιποτα μεχρι στιγμης και στο εξαμηνο στα μισα μαθηματα παταγα:p Δεν εχει βγει και στανταρ προγραμμα ακομα, μονο σκορπιες ανακοινωσεις για ξεχωριστα μαθηματα. Αρχιζουμε την Δευτερα που ρχεται:?

θες να σπειρεις πανικο εσυ τωρα?ε?ε?αυτο θες?
φφφφφφ…μολις μου ειπαν οτι δινω το πρωτο και φαρμακερο την τριτη…ΠΡΩΤΟ μαθημα απο τα 3,εκεινο που αν κοπω το δινω μονο μια φορα το εξαμηνο…

εγώ επειδή δν ήθελα να τραβήξω τα ίδια με την περσινή εξεταστική , έβαλα μυαλό . όποτε παρουσιάστηκε ευκαιρία να γράψω πρόοδο που σε γλιτώνει από την εξεταστική την έγραψα . έτσι διάβασα σε περίοδο π δν ήμουν κουρασμένος από το διάβασμα άλλων μαθημάτων , ξένοιασα με αυτά τα μαθήματα για την εξεταστική και τώρα δν χρειάζεται να πατήσω στα μαθήματα π έδωσα . εμβόλιμη εξεταστική λέγεται , δοκιμάστε το . εγώ μέχρι στιγμής το δοκίμασα σε 2 μαθήματα . το 3 μάθημα με εμβόλιμη εξεταστική το δίνω αύριο .
αν πει κανείς ‘‘ποιός κάθεται να διαβάσει δεκέμβρη μήνα;’’ θα τον μπατσίσω , είναι καλύτερα να διαβάζεις ιανουάριο (ενώ έχεις άλλα 6+ μαθήματα ακόμη) και να μην ξέρεις τι σου γίνεται ; ενώ τον δεκέμβρη το παίρνεις χαλαρά το θέμα κ ότι κάτσει … (έχεις ολόκληρη εβδομάδα για να διαβάσεις όχι τις 3-4 μέρες ανάμεσα στα μαθήματα π έχεις στην εξεταστική .) άσε π οι καθηγητές βάζουν πιο εύκολα θέματα επειδή συνήθως γράφουν λιγότεροι …
έκανα κ 2-3 εργασιούλες και είμαι άρχοντας . 8)

από πρώτο εξάμηνο δν χρωστάω τπτ ευτυχώς (3ο είμαι) και 7(μαθήματα αυτού του εξαμήνου) μείον 3 (τα μαθήματα π ήδη έδωσα) ίσον [SIZE=“5”]4[/SIZE]
στα 4 αυτά μαθήματα είναι κ τα αγγλικά π δν χρειάζονται διάβασμα οπότε σύνολο μαθημάτων π τλκ γράφω στην εξεταστικη …
[SIZE=“7”]3[/SIZE] :yahoo: :yahoo:

so long suckers …:lol:

Εμενα παλι στο μαθημα επιλογης μου παιζοταν απαλλακτικη εργασια μεχρι τελη Δεκεμβρη,δε το πηρα πρεφα και τωρα θα το δωσω κανονικα.Αμα δε πατας,αυτα παθαινεις…Γενικα πιστευω ενα 4/6 ειναι εφικτο,με λιγη τυχη μπορει και κατι παραπανω.

Εγω σημερα ξεκινησα εξεταστικη με Αγγλικα. Πρεπει να τα περασα! Στις 5 σημερα παλι θα συνεχισω με Γενικα Απεραστα-Απαλευτα-Ακατορθωτα-Ασταναπανστοδιαλο Μαθηματικα ΙΙ ! Θα παμε ταλιμπαν κ οτι γραψουμε…

Ξεκινάω Τρίτη, παλούκι προμηνύεται η εξεταστική, κυρίως επειδή δεν πάτησα σε κανένα μάθημα αυτό το εξάμηνο.
Μόνο με σημειώσεις και βιβλία αν παλέψω τίποτα.
Ένα 5/7 θα 'ναι παράδεισος.

Ξεκιναω την Δευτερα. Βιβλιο εχω να ανοιξω απο τις πανελληνιες, χαχαχαχαχαχα

Πρεπει να στρωσω το κωλαρακι μου κατω!
Οχι οτι προκειται να κοπω πουθενα αλλα χρειαζονται και οι βαθμοι.

Xoxoxoxo το υπεροχο Παντειο δεν εχει βγαλει ακομα ανακοινωση για εξεταστικη καιξεκινησε 4 Οκτωβριου και δεν ειχε ουυτε μια μερα καταληψη.Ζωα!Παλι Ιουλιο θα μαστε εκει περα και θα γραφουμε:!:

Φετος το εχεσα λιγο το θεμα και δεν πολυ παταγα αλλα πιστευω οτι 4/6 τα εχω…Και 5 ισως…Αυτη η π… η Οικονομετρια παει για 5ο ετος ομως…Οτι πιο δυσκολο εχω δει…

ακομα δεν εχουμε βιβλιο και χτες ο καθηγητης μας ειπε οτι δεν φτανει να διαβασουμε μονο το κορπους. ρε μας δουλευουν:-k

και γω πρωταρης κ αρχιζω δευτερα δινοντας 2 παρακαλω εργαστηρια.

φοβαμαι.

:cold:

Δίνει κανείς Αγγλικά 7 στο Παπεί? :stuck_out_tongue:

Γνωστες τραγικες καταστασεις ελληνικων πανεπιστημιων…!!

ξεκινάω την δευτέρα στις 22 με αγγλικά ! καλή μας αρχή …:slight_smile:

καλη αρχη παιδες. εγω αρχιζω πεμπτη με ιταλικα

πο ρε θηρίο ! ιταλικά πήρες για γλώσσα ; και εγώ έλεγα να πάρω ιταλικά αλλά είχα ενδοιασμούς γτ αν ο καθηγητής δν ήταν καλός θα πάλευα για να τα περάσω …:stuck_out_tongue: