Εξεταστική

εγω αρχιζω 18 περιπατο με αγγλικα που δεν τα ειχα δωσει και απο 22 αρχιζει το μαμησι.μετα εχω 29,2,3 και 5 του μηνα διπλο μαθημα.Το τελευταιο μαθημα ειναι λατινικα και φυσικα εχει μεταφρασεις τις οποιες μαλιστα δεν εχω,ποτε θα προλαβω να τις διαβασω αν τις βρω ενας sanchez ξερει.

τα γαλλικα δεν μου αρεσουν και γερμανικα εκανα σε ολες τις χρονιες στο σχολειο. οποτε ειπα να give it a try. μου ειπαν οτι ειναι και απλα κι ολας, και οντως ειναι

1/1,αμφιθεατρο<3

Και εγώ το εργαστήριο το πέρασα, 1/1 και μου απομένουν ακόμα 12 μαθήματα να δώσω από τα 13 που πρέπει!
Αύριο πάμε για το επόμενο εργαστήριο…για να δούμε!
Καλό κουράγιο σε όλους.όλες!

Now playing: Psychotic Waltz ~ Ashes
via FoxyTunes

Αυριο δινω το προτελευταιο μαθημα εξεταστικης! μετα αλλο ενα στις 27 κ αντε γεια!

Εγώ σήμερα έδωσα ένα εργαστήριο και κατά πάσα πιθανότητα το έχω περάσει.Εξεταστική ξεκινάω στις 25 και διάβασμα μηδέν.Άντε να δούμε…

Εξεταστικη ξεκιναω αυτη την παρασκευη γμτ και βαριεμαι να διαβασω…

1/2 σημερα.Αντε να δουμε απο βδομαδα!

Την Δευτερα εχασα την εξεταση λογω εκτεταμενου υπνου, σημερα ελπιζω σε κανα 5αρι.
Την Παρασκευη με βλεπω με την ουρα στα σκελια, δεδομενου οτι δεν εχω ανοιξει ακομα βιβλιο για αυτο το μαθημα.

1/1 σήμερα και με βαθμό μάλλον :slight_smile: … Το μάθημα ήταν κομβικής ψυχολογικής σημασίας :stuck_out_tongue: … μένουν άλλα 10 τώρα … μ ένα χαλαρό 6 / 10 μένω εντός στόχων 8)

Αν ήμουν σωματοφύλακας θα ήμουν ο Άγχως. Αυτός ο παχυλός, ο ανθώδης.

Την τεταρτη δινω το πρωτο απο τα εφτα με μηδαμινες πιθανοτητες επιτυχιας.αν συνολικα περασω δυο θα μιλαμε για θριαμβο!

Aρχιζω τριτη οπου θα περασω αλλα με αγχωνουν τα γαμω προφορικα,και δινω αλλα 4 τελειωνοντας στις 19 μαρτη.καβλα

Μεχρι τωρα καλα πηγε,Δευτερα πρωτη ψωλια μαλλον

Εγώ Δευτέρα φλερτάρω με το 4ο fail στη σειρά.

Πεμπτη το τελευταιο:D Και για τα ιταλικα αντεδρασαν και εστειλαν επιστολη στην καθηγητρια. Η επανεξεταση η Σεπτεμβρης. πφφφ

ξαναδίνω στις 11 του μήνα . μια βδομάδα ξάπλας είναι μπροστά μου .

ο λόγος είναι η εμβόλιμη εξεταστική του δεκέμβρη που ανέφερα μερικά ποστ πιο πριν .
για να μην κάνω quote και την σπάσω στους υπόλοιπους ανοίγετε με δική σας ευθύνη (μη σπάσετε την οθόνη από τη ζήλια) εδώ .:smiley:

3/4 μεχρι στιγμης…τελεια!!
παρ ολα αυτα και γω ιταλικα εχω παρει…εχω περασει το 2,3 και χρωσταω 1,4:?

4/5 μέχρι τώρα …:slight_smile: και θέλω ένα 4/6 ακόμα για να είμαι εντελως τελειως εντός στοχων :roll:

καλη επιτυχια σε ολους . .