Εξεταστική

*Γενικη Φυσικη ΙΙ: 10/254 περασαν το μαθημα αυτο το εξαμηνο. Κανενας κατω απο το 3ο ετος. [Εκτος…]

*Γενικα Μαθηματικα Ι: Στην πρωτη εξεταση περασαν 7/472κατι που τους καλεσε στο γραφειο του για να του δωσει συγχαρητηρια κ επανελαβε την εξεταση για περασει κανενας ακομα…στην δευτερη δεν περασε σχεδον κανενας! [Εκτος…]

*Μαθηματικα για Φυσικους Ι: Ολη το εξαμηνο ο τυπος εμπαινε στο αμφιθεατρο ελεγε καλημερα κ εγραφε ολοκληρα κατεβατα θεωριας στον πινακα. 2 ασκησεις, τελος! Στο τελος τα θεματα που εβαλε απλα δεν υπηρχαν (!) και ετσι αναγκαστηκε να ριξει την βαση απο το 5 στο 3,5 για να περασουν ατομα. [Εκτος…]

*Η/Υ 0: Αν δεν ειχε γινει μαλακια απο το προηγουμενο εξαμηνο με το συστημα αυτοματης καταχωρισης της απαντησης θα το ειχα περασει απο τοτε. Τωρα το εχω με 7.

*Εργαστηρια Φυσικης Ι: Σε αναμονη για ανακοινωση απο τις 23-27 Δεκεμβριου, ειμαι σε σημειο τωρα να μην γνωριζω αν εχω περασει το εργαστηριο…περιμενω κατι θετικο μιας κ τα πραγματα ειχαν παει καλα…

*Αγγλικα Ι: Η προηγουμενη με ειχε βαλει στο ματι γιατι δεν πατουσα συνεχεια στο μαθημα της οπως θα ηθελε…ειμαι 95% σιγουρος οτι τα εχω περασει. Του πουστη!

Με αυτα κ με εκεινα, αρχιζω να διαπιστωνω οτι καθε εξεταστικη ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη…

Με 3/6 θα ειμαι σε καλη μοιρα…

Γενικα ομως σκατα…εχω αρχισει να απελπιζομαι με αυτη τη σχολη! :frowning:

δν μπορώ να αποφασίσω ποιό από τα 3 είναι το χειρότερο …#-o

Το θεμα ειναι οτι κ τα 3 εχουν μπει στον πωπο μου!

Ψυχραιμία ρε. Εγώ λόγου χάρη πάω για 4/8. Σόου γουάτ; Βέβαια εγώ είμαι πρώτο εξάμηνο. Κατέβασε μία ταχύτητα, χαλάρωσε.

6 Χρονια ειναι το Φυσικο , ειμαι στο 2ο ετος κ παλευω ακομα μαθηματα πρωτου εξαμηνου. Αλλα πες οκ…μεχρι τωρα δεν εχω προσπαθησει σοβαρα κ το παραδεχομαι. Οι αριθμοι ομως εκτος απο γενικη αδιαφορια των φοιτητων δειχνει κ μια περιεργη πετρια των καθηγητων κ αυτη ειναι που φοβαμαι…

Σορυ, αλλά…

ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ

Tωρα το θυμηθηκες να απελπιστεις ?

4 χρονια ειναι το Φυσικο ρε :-s
Αλλο που ο μεσος ορος ειναι τα εξι χρονια.Οσο για το δευτερο σκελος μην
αγχωνεσαι.Εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το φυσικο.
Τα Μαθηματικα Ι στο 5ο ετος τα περασα. :stuck_out_tongue:

Θα συμφωνησω με τον συμφοιτητη. 5 μαθηματα εχω δωσει, παιζεται να εχω περασει 2 (και τα 2 στο 50-50 ειναι, οριακα). Αλλα 2 εχω, τα οποια ελπιζω να περασω. Α εχω περασει και αγγλικα χωρις εξεταστικη!

Οποτε αν ολα πανε οπως ελπιζω (:p), θα εχω 5 στα 8, τελεια αμα αναλογιστει κανεις το διαβασμα που δεν κανω :lol:

Χάλια αυτή η εξεταστική και εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου.Αυτό το εξάμηνο έγραψα τη σχολή στα παλιά μου τα παπούτσια και τώρα βράζω στο ζουμί μου.

Καλή μου επιτυχία για αύριο, δίνω Βιοχημεία Ι και στα καπάκια εργαστήριο του ίδιου μαθήματος μιας και το ‘χασα στην πρώτη εξέταση.
Πρώτη φορά σ’ αυτή την εξεταστκή είμαι ψιλοαισιόδοξος8)

Δινω αυριο πρωτο μάθημα.
Το χω καψει λιγακι σημερα θα το παω και σερι μεχρι την ωρα?που δινω και μακαρι να τα παω καλα.

Γκολ στο 90’ σημερα(Μακροοικονομια Ι).Να ναι καλα το παιδι…

ΣΑΕ μόνο με 5 αν το πέρασα…μπορούσε ξέρω γω να μην βάλει μιγαδικούς στο σύστημα, ώστε να έβγαινε πιο απλά…5 σελίδες πράξεις πφφ[-X[-X[-X

Φανταστικοί αριθμοί και 22αριές, τότε πρέπει φανταστικά να έχουμε περάσει το μάθημα όλοι[-X[-X[-X

Σκισαμε κωλαρακια σημερα!

2/2 σήμερα … αλλά ήταν εύκολάκια … ( Φιλοσοφία , Διοικηση Επιχειρήσεων )

2/3 μέχρι στιγμής, χημεία α’ εξαμήνου αύριο και άντε να περαστεί επιτέλους

εγώ είμαι απ’τα κακά παιδιά… που δεν πατάνε και τόσο… άρα τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για μένα στην εξεταστική (τουλάχιστον στην τωρινή…)

Παίζει και να έκανα σεφτέ σήμερα.
Για το μάθημα με λίγη τύχη πέρασα, για εργαστήριο παίζει να γραψα και 9-10.8)

@@ μεχρι τωρα 4/9…ας επλιζω στην επαναληπτικη που ειναι καπακι να γινει κατι…
ουφφφφφ κουραγιο αδερφια!!!

πάλης ξεκίνημα σήμερα με το μυαλό μας στο μάθημα της τετάρτης όμως και οδηγό την τσικνοπέμπτη.