*Γενικη Φυσικη ΙΙ: 10/254 περασαν το μαθημα αυτο το εξαμηνο. Κανενας κατω απο το 3ο ετος. [Εκτος…]
*Γενικα Μαθηματικα Ι: Στην πρωτη εξεταση περασαν 7/472κατι που τους καλεσε στο γραφειο του για να του δωσει συγχαρητηρια κ επανελαβε την εξεταση για περασει κανενας ακομα…στην δευτερη δεν περασε σχεδον κανενας! [Εκτος…]
*Μαθηματικα για Φυσικους Ι: Ολη το εξαμηνο ο τυπος εμπαινε στο αμφιθεατρο ελεγε καλημερα κ εγραφε ολοκληρα κατεβατα θεωριας στον πινακα. 2 ασκησεις, τελος! Στο τελος τα θεματα που εβαλε απλα δεν υπηρχαν (!) και ετσι αναγκαστηκε να ριξει την βαση απο το 5 στο 3,5 για να περασουν ατομα. [Εκτος…]
*Η/Υ 0: Αν δεν ειχε γινει μαλακια απο το προηγουμενο εξαμηνο με το συστημα αυτοματης καταχωρισης της απαντησης θα το ειχα περασει απο τοτε. Τωρα το εχω με 7.
*Εργαστηρια Φυσικης Ι: Σε αναμονη για ανακοινωση απο τις 23-27 Δεκεμβριου, ειμαι σε σημειο τωρα να μην γνωριζω αν εχω περασει το εργαστηριο…περιμενω κατι θετικο μιας κ τα πραγματα ειχαν παει καλα…
*Αγγλικα Ι: Η προηγουμενη με ειχε βαλει στο ματι γιατι δεν πατουσα συνεχεια στο μαθημα της οπως θα ηθελε…ειμαι 95% σιγουρος οτι τα εχω περασει. Του πουστη!
Με αυτα κ με εκεινα, αρχιζω να διαπιστωνω οτι καθε εξεταστικη ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη…
Με 3/6 θα ειμαι σε καλη μοιρα…
Γενικα ομως σκατα…εχω αρχισει να απελπιζομαι με αυτη τη σχολη!
6 Χρονια ειναι το Φυσικο , ειμαι στο 2ο ετος κ παλευω ακομα μαθηματα πρωτου εξαμηνου. Αλλα πες οκ…μεχρι τωρα δεν εχω προσπαθησει σοβαρα κ το παραδεχομαι. Οι αριθμοι ομως εκτος απο γενικη αδιαφορια των φοιτητων δειχνει κ μια περιεργη πετρια των καθηγητων κ αυτη ειναι που φοβαμαι…
4 χρονια ειναι το Φυσικο ρε :-s
Αλλο που ο μεσος ορος ειναι τα εξι χρονια.Οσο για το δευτερο σκελος μην
αγχωνεσαι.Εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το φυσικο.
Τα Μαθηματικα Ι στο 5ο ετος τα περασα.
Θα συμφωνησω με τον συμφοιτητη. 5 μαθηματα εχω δωσει, παιζεται να εχω περασει 2 (και τα 2 στο 50-50 ειναι, οριακα). Αλλα 2 εχω, τα οποια ελπιζω να περασω. Α εχω περασει και αγγλικα χωρις εξεταστικη!
Οποτε αν ολα πανε οπως ελπιζω (:p), θα εχω 5 στα 8, τελεια αμα αναλογιστει κανεις το διαβασμα που δεν κανω :lol:
Καλή μου επιτυχία για αύριο, δίνω Βιοχημεία Ι και στα καπάκια εργαστήριο του ίδιου μαθήματος μιας και το ‘χασα στην πρώτη εξέταση.
Πρώτη φορά σ’ αυτή την εξεταστκή είμαι ψιλοαισιόδοξος8)