Εξεταστική

Αντε πεμπτη το τελευταιο και ευτυχως ΟΧΙ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ. Παω για διαβασμα8)

Γαλλικα σημερα,ετοιμαζομαι για πουτσα γιατι δεν παιζει να γραψω καλα.

χημεια εξω ρε, προχωραμε ακαθικτοι!

2/2

Μια χαρουλα και σημερα οχι βαθμος αλλα τουλαχιστον περασα!

Σημερα το πρωτο περαστηκε μεθαυριο πολιτικη μεταφορων τρελη σαπιλα χαζο μαθημα.Και 2 καθηγητες οτι να ναι.Παμε για το 5 αδερφια.Και μετα ερχεται η ωρα της οικονομετριας:D

καλά κουράγια !:wink:

Koιτα το εχω παρει αποφαση…Αλλωστε παρατησα την παρακολουθηση στη μεση του εξαμηνου γιατι δεν την παλευα…Πηρα κατι σημειωσεις ια διαβασω οσο μπορω(σος και τετοια) και οτι γινει…Αγχος εχω για τα αλλα.

σημερα δινω το σημαντικοτερο μου… Μηχανηματα!!! :?
τα εχω δωσει ολα για ολα. αν αποτυχω ειναι τεραστια ηττα

Διαφορική Γεωμετρία το πέρασα και με βαθμό!!

[SIZE=“6”]5.5[/SIZE]

Σε επι πτυχιω εξεταση (4ο ετος και πανω προφανως…),βαζεις θεματα
που τα διδασκεις μονο 2 χρονια,τα θεματα αυτα εχουν υποθετικους
κοσμους (που δεν τους διδασκεις) και σε ολα αυτα δεν ερχεσαι καν να δωσεις
θεματα αλλα μας τα δινουν οι επιτηρητες.
ερωτηση :

Ποσο [SIZE=“7”]ΜΑΛΑΚΑΣ[/SIZE] εισαι ?

Πηγα ηρθα σημερα χωρις λογο:lol:

Μικρο ΙΙ τελευταιο μαθημα 12 Φλεβαρη τωρα κι αντε γεια…

Εγώ τουλάχιστον έτρεχα στα μέρη σου και έπιασε τόπο, 2/2 και συνεχίζουμε8)

Ανατομία την Τρίτη και πρέπει να μάθω 200 σελίδες με ονόματα οστών και λοιπών οργάνων… Ε ρε γλέντια #-o

3/3:)

Tι σχολή ?! :slight_smile: … 6/7 ως τωρα … Εφαρμοσμενα Πληροφοριακα Συστηματα σήμερα … γτπ μαθημα τελειως , αλλα μας ανεβάζει τα στατιστικα :stuck_out_tongue:

έγραψα 14-15 με άριστα 10 σήμερα.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΜΑΔΑ.

Δεν έχω διαβάσει το thread.Απλά,ενημερωτικά αν κάποιος είναι από Εμπορίας Διαφήμισης Αθήνα και δίνει Χρήμα,Τράπεζες και Χρηματοπιστωτική πολιτική ο καθηγητής είπε πως θα βάλει ίδια θέματα.Μην σας πάρω και στο λαιμό μου.Για καλό και κακό πάντως ενημέρωσα…

Μπορω να πω οτι ειμαι σε καλη μοιρα γιατι σημερα βγηκαν τα εργαστηρια Φυσικης κ αγγλικα οποτε ειμαι με 3/6!

4 Χρονια ναι…αλλα περισυ που μπηκα εγω τα περισσοτερα χρονια που μπορεις να εισαι στη σχολη ειναι ν+ν/2 αρα 6 χρονια…δεν νομιζω να το βγαζω πιο πριν ΑΥΤΟ το Φυσικο, αν ημουν Πατρα, Γιαννενα, Θεσσαλονικη τα πραγματα θα ηταν καλυτερα πιστευω.

Στα μαθηματικα Ι που λες ηταν το πρωτο “ωχ” που εκανα γιατι οταν μπηκε ο καθηγητης μεσα λεει: " Δεν ξερω τι θα παιξει φετος, αλλα αν κρινω απο την περσινη φουρνια φοιτητων, καποιοι απο εσας θα ειστε στο πτυχιο κ θα χρωστατε ακομα Μ1!"

Φιλαρακο εχουμε μεσο ορο 7+ χρονια.Με δουλευεις ? :stuck_out_tongue:

Οχι ρε! Σοβαρα τωρα…η φουρνια μου εχει ν+ν/2 χρονια στη σχολη που ειναι…εσυ που εισαι μεγαλυτερος δεν σε πιανει αυτο…εσυ εισαι με τα χρονια που ισχυαν οταν μπηκες στη σχολη…

Καταλαβες;