ΑΑ μια mini-ανακοίνωση.
Την τετάρτη που γράφω μάθημα στη σχολή μου, δεν θα γράψουμε λόγο της απεργίας.
Ρωτήστε και εσείς μήπως γίνει τίποτα τέτοιο και στις δικές σχολές, μην πάτε και μείνετε με το πουλί στο χέρι… :)
νομίζω ισχύει παντού
αα οκ απλά το έγραψα μπας και δεν το έχει πάρει κανείς χαμπάρι:)
Εγώ έχω τελιώσει από τις 29 τις εξετασούλες στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών.Παλούκι σχολή αφού συνδιάζει μαθηματικά, η/υ και στο ηράκλειο που είμαι έχω και οικονομικά μαθήματα.Ενα θα πώ 3ο έτος οικομομετρία(3 είναι στο σύνολο) ενώ το οικονομικό την κάνει στο 4ο.Βέβαια ο συνδιασμός των τριών ειδικοτήτων προυποθέτει τιν συμπίεση των μαθημάτων με αποτέλεσμα τα μαθηματικά που είναι σχεδον κοινά με του καθαρού μαθηματικου να γίνονται σε 2 χρονια αντι για 3(μιλάω για καθαρά μαθηματικά μαθήματα).Οι φίλοι που λένε για το φυσικό έχουν απόλυτο δίκαιο οντος απο ότι ακούω από φίλους μέσος όρος 7.5 χρόνια ,μας περνάνε 7:lol:Δεν είμαι κανείς άσχετος μπήκα με 18600 first αλλά διάλεξα αυτήν την σχολή διότι μπορώ να γίνω είτε καθηγητής είιτε οικονομολόγος(εξάλλου από ότι μου έχουν πει καθηγητές μου η σειρά προτίμησης στις τράπεζες είναι η εξής απόφοιτοι ΟΠΑ,μαθηματικοί με μεταπτυχιακό στα οικονομικά και μετά οι οικονομολόγοι)
Σε μας στο τριτο ειναι…Και θα την φαω κανονικα το Σαββατο…
Πολιτικη μεταφορων κοπηκα χαλαρα.
Τωρα εισαγωγη στ περιβαλλον ΑΝ δεν διαβασω θα κοπω.Εχω γινει ρεμαλι κ γω8)
Τουλάχιστον στο οικονομικό ρεθύμνου
και σε μας Πειραια 4ο ειναι
Ζώρια που τραβάμε και εμείς…Πάντως οι σχολές των θετικών επιστημών στο Ηράκλειο είναι απο τις καλύτερες στην ελλάδα(φυσικό,μαθηματικό και εφαρμοσμένων)αν εξαιρέσεις τους καθηγητές που είναι σαν να έχουν περάσει τα βασσανα του prison break και του lost(και των 6 seasons)και μετά έρχονται και κανουν μάθημα:lol:
χαχαχα , πιτσιρίκια ! οικονομετρία Ι στο 2 έτος ! (4 εξάμηνο!)
πάμε ρε πανεπιστήμιο θεσσαλίας !
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ! ώρα να επιστρέψουμε στο ξύσιμο και την καλοπέραση . για 6/7 ή 5/7 με κόβω (ένα έχω κοπεί στάνταρ και ένα ακόμη είναι ντεμί) . 8)
καλή λευτεριά και τους υπόλοιπους !
Aρχιδια σημερα.
μάθημα ;:-k
Tροφογνωσια.
εγώ έδινα μίκρο ΙΙ . ο καθένας με τα δικά του …
ηλ-μηχ ?
#-o#-o
οικονομικό
Α οκ.
Απειροι ηλ-μηχ παντως βασανιζονται με μικρο
Άλλο ένα την Παρασκευή και τέλος επιτέλους:!:
ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:)
Σκατα και αποσκατα…φετος κατεστρεψα το 24/24 που ειχα και το μεσο ορο μου…Για το γαμωτο δηλαδη ειναι μαλακια:(