Εξεταστική

Δίνω τελευταίο τη τρίτη, μέχρι στιγμής έχω κάνει το 10/10 (!!!), ένας χρόνος για πτυχίο και τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα. Ουφ!

pff εγώ μέχρι στιγμής είμαι στο 10/13 ακόμα ένα έχω να δώσω, παιδαγωγικό και μετά για μια βδομάδα κάθομαι.

Οι 2 απο πανω

[SIZE=“5”]ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ[/SIZE]

[-X

ξεκινάμε μαθήματα την τρίτη στις 16 του μήνα … ούτε 1 μέρα να μην καθίσουμε ;;; τόσο ορεξάτοι είναι οι καθηγητές μας ρε γμτ ;#-o

και μεις! και δεν έχει τελειώσει η εξεταστική ακόμα! :expressionless:

Εμεις εχουμε ξεκινησει τα μαθηματα απο τις 8…μην σκατε…κανεις δεν εκατσε τωρα!

[SIZE=“1”]Αλλα θελετε να μου πειτε τωρα οτι εσεις περιμενετε αυτες τις μερες για να κωλοβαρεσετε… :p[/SIZE]

Εξεταστική τέλος και για μένα σήμερα επιτέλους.
Ποσοστό πιθανότατα 3/7, ψιλοφέηλ εξεταστική δηλαδή.

εγω τοταλ φειλ:rockon:

είναι καιρός για bump …

ξεκινάμε στις 14 τελειώνουμε 30 ή 31 , μέχρι τις 14 γράφω 2 απαλλακτικές προόδους ! :smiley: δίνω 7 μαθήματα + 2 από πέρσι . :stuck_out_tongue:

εσείς …

7/6 - 1/7

10 μαθήματα

θα ματώσει η φανέλα φέτος 8)

Kι εγώ 7/6 αλλά πρόγραμμα δεν έχει βγει ακόμα γαμώ τα πολυτεχνεία μου.

απότι βλέπω μόνο εμείς θα γαμηθούμε να τα δώσουμε όλα σε 2 εβδομάδες …

αλλά το δικό μας το πρόγραμμα κυκλοφορεί ανεπίσημα σε διάφορα πηγαδάκια στη σχολή … :stuck_out_tongue:

Άμα αρχίσει 7 Ιουνίου (που έτσι λέει το πρόγραμμα) και δεν πάρει αναβολή ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ. Χρωστάω 5 μαθήματα από παλαιότερα εξάμηνα + 4 μικροπούτσες.

Και εκεί που είχαμε ένα μάθημα που θα περνάγαμε αν γράφαμε >5 στις 3 προόδους που θα μας έβαζε, το ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΙ του την έδωσε και ακύρωσε την 3η πρόοδο (και είχα γράψει καλά γαμώ) όπως και τις 2 πρώτες και τώρα μείναμε με το πουλί στο χέρι.

διαβαστεροι ειστε εσεις.χρωσταω 14 απο προηγουμενα και αυτο το εξαμηνο εχω αλλα 7.

ποτε μαζευτηκαν ρε πουστη , μολις δευτερο ετος:p

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ 6/7 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!! :bounce: 7 ξεκιναω 5 τελειωνω! :?
8 για πτυχιο :yes: ολα τελειωνουν σιγα σιγα :cry:

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ 10/15 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ(μαζι με 4 εργαστηρια)!!! 7 ξεκιναω 23τελειωνω(εχει sonisphere)!
27(μαζι με εργαστηρια) για πτυχιο ολα τελειωνουν σιγααααα σιγααααααα :cry:

1/6-17-6

Πάμε για 4/6!

21/06 - 02/07

2 βδομάδες χάλια.Δεν έχει βγει και ακόμα το αναλυτικό πρόγραμμα λογικά θα είναι παρόμοιο με το προηγούμενο εξάμηνο,οπότε την κάτσαμε.

μονο σε εμας βγαινει προγραμμα 1 εβδομαδα και λιγοτερο πριν ξεκινησει η εξεταστικη???
τεεεεσπα…
7ο εξαμηνο και μου μενουν 8 μαθηματα για πτυχιο (μαζι με του 7ου εξαμ.)
εγινε η καλη στην προηγουμενη εξεταστικη και περασα 9 στα 11…
αλλα θελω να καθυστερησω…:stuck_out_tongue:

14/06 - 25/06

3 θεωριες κ ενα εργαστηριο για πτυχιο μεινανε… αν τα περασω θα κοιταξω να γραψω το βιβλιο πρακτικης κ να κανω την πτυχιακη μπας κ μπω στο 5ο ετος του χρονου…