Εξεταστική

Αυτό με τις πτυχιακές ελάχιστες σχολές το 'χουν, όντως.

Αλλά σκέψου χωρίς αυτές δε θα τελείωνε άνθρωπος!

Ξεκινάμε στις 24 γενάρη και δεν έχω ανοίξει βιβλίο! Αλλά στην τελική ΝΑ ΜΟΥ:!: Αη στα διάλα να πάνε όλοι τους:!:[-X

εγω σε νιωθω παντος :stuck_out_tongue:

:D:D:D:D:D:D

Εξεταστική με λίγα λόγια

ρε παιδια δεν εχω ανοίξει βιβλιο ακόμα…μονο στην αρχη διάβαζα…θα περάσω τπτ? η εξταστική νομιζω στις 25 είναι

Τίποτα

ευχαριστώ για το motivational speech

εξεταστικη>διαβασμα ενος μηνα κ τελος η υποθεση!8)

χαχα καταλαβα…και τι ν διαβάω περισσότερο ασκήσεις ή θεωρία?

Θα προσπαθήσω να διαβάσω μες στις διακοπές, μπας και κάνω κάτι.
Λέω να δώσω 7-8 αυτή την εξεταστική μπας και μειωθούν τα χρωστούμενα.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Πάμε στοίχημα; :stuck_out_tongue:

Εεεμ, κι εγώ αυτό λέω, αλλά hope dies last :lol:

εγω παντως αν δεν διαβάσω τωρα στις γιορτες πάει…

Μην ανησυχείς Άλεξ , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Προλαβαίνεις να κάνεις κάτι…
Μπορεί να περάσεις κανά μάθημα…αλλά μην περιμένεις να στρωθείς μία δύο εβδομάδες πριν την εξεταστική για να βγάλεις όλη την ύλη! Άμα θες να περάσεις κανά μάθημα ξεκίνα να διαβάζεις σιγά σιγά μετά τις γιορτές (αφού ‘‘γεμίσεις καλά τις μπαταρίες’’ σου.)
Ακόμη και αν δεν περάσεις όμως κανένα μην απογοητευτείς! Πάρα πολλοί και καλοί μαθητές το παθαίνουν αυτό, δηλαδή να χαλαρώνουν το πρώτο εξάμηνο, να βαριούνται…και από την άλλη το πανεπιστήμιο δεν έχει σχέση με το σχολείο…
δεν έχεις ξαναδώσει μάθημα, έτσι δεν είναι? Ή μήπως δίνατε πρόοδο?
Τέλοσπάντων, μπορεί να δυσκολευτείς λίγο στην αρχή…στη συνέχεια όμως που θα μπεις για τα καλά στο ‘‘πνεύμα’’ των εξετάσεων, θα σου φαίνονται όλα εύκολα!

Εγώ το πρώτο εξάμηνο από τα 5 έδωσα τα [B]3[/B]:stuck_out_tongue: και πέρασα τα 2…
Ας μη μιλήσω και για το δεύτεροο…

[SPOILER]κοινώς πήρα τα ΤΡΙΑ:p[/SPOILER]

stay cool8)

ναι εγω όμως εχω μονο 3 και δεν θα περάσω κανενα…εχω και τους γονεις

μπορω να πω οτι το να κρυβεις μερικες αληθειες ορισμενες φορες δν σε κανει και ψευτη!:roll:
οι πρωτες 2 εξεταστικες ειναι -σχεδον- παντα σκετη αποτυχια.
μεχρι να μπεις στο κλιμα δλδ !!

24/1
Και πρέπει να διαβάσω τώρα γιατί 4-14/1 θα κατέβω Αθήνα

6 μαθήματα

Θα πάρω απίστευτο πούλο. Μέχρι τώρα μετράω έναν άσσο σε πρόοδο βιοστατιστικής. Ιστολογία το κοιτάω το βιβλίο και θέλω να κλάψω

Ιατρική είσαι?