Εξεταστική

Bump

Ξεκινάω από αύριο, πάμε για το 7/7 (δεν)

Απο αυριο; Damn.
Καλη επιτυχια anywayz!

Να 'σαι καλά, καλή επιτυχία σε όλους.
Ντάξει Αγγλικά είναι αύριο, αλλά τυπικά αρχίζουμε.

αρχιζω δευτερα 17 εως 28 η πρωτη κ 31/2 εως 10/2 η δευτερη… 13 θεωριες…

κ ελπιζω να εχω περασει το 1 εργαστηριο π ειχα…

[SPOILER]ΤΣΑΠΟΥ![/SPOILER]

Εμείς αρχίζουμε 28 και τελειώνουμε 18 νομίζω.Ηταν να αρχίσει 21 αλλά τελικά πήρε παράταση με τις καταλήψεις:p

ναι[COLOR=“White”]…[/COLOR]

να ρωτισω τους τειτζηδες

μου ειπαν χθες οτι μονο στο δικο μας τει(σερρες) εχει καταργηθεί η επαναληπτική του φεβρουαριου αληθεύει???

οχι φιλε. στο δικο μ εχει καταργηθει για τα παιδια του 1ου εξαμηνου μονο.αυτοι που μπηκαν δλδ φετος. κ λογικα θα ισχυσει κ για μας τους υπολλοιπους απο του χρονου.

5 για πτυχίο. Vamos:!:

1/1,βαθια ανασα

εχουν διαρρεύσει τα θεματα για c++ και γράφω αυριο μακάρι να μη το παρουν χαμπέρι!!!:papas::papas:

ΚΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ σε όλους μας
Δίνω δευτέρα και πέμπτη
Ψυχιατρική και Νευρολογία προφορικό(τα γ… έρχονται)

εχει εξεταστικη στον παιδικο σταθμο?ποσα βα ακουτε στο κουκουβα κουκουβα κουκουβαβαβα και τετοια?

:lol::lol::lol::lol::lol:
ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

ΥΓ
Κόψε την ρετσίνα…μπερδεύεσαι πολύ :lol::lol::lol:

Καλη επιτυχια στα παιδια που εχουν εξεταστικη,μεγαλο λουκι:|

#include <goodluck.h> :stuck_out_tongue:
Ναι ξερω, νοτ φανη.

Αντε καλο κουραγιο μας. :frowning:

Παίδες επειδή η εξεταστική δεν είναι και η πιο ευχάριστη περίοδος για όλους μας, τσεκάρετε λίγο τα spoilers για να ξεδώσετε λίγο (ναι, ξέρω θα έπρεπε να διαβάζω τώρα και να μην κωλοβαράω στο ροκιν…) ----->>>

[SPOILER]
[/SPOILER]

[SPOILER]
[/SPOILER]

[SPOILER]
[/SPOILER]

[SPOILER]
[/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]
[/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Ποιο είναι το συμπέρασμα ?

[SPOILER]
[/SPOILER]

και πανω που το παιρνεις αποφαση και αρχιζεις να διαβαζεις για την εξεταστικη, σου λενε οτι το τει σου μπορει να κλεισει επ’ αοριστο:!:

braindead,επος οι φωτος…:lol::lol:

εγω δινω απο δευτερα 2 μαθηματα τη βδομαδα για 3 βδομαδες,ωστοσο αυτην πεμπτη δινω εγραστηριακη προοδο εκτος εξεταστικης:-s

Η εξεταστικη ειναι η περιοδος που κανεις οτιδηποτε ειχες προγραματισει να κανεις εδω και καιρο(δουλειες,υποχρεωσεις,ραντεβου…κτλπ)και τα κανεις ΜΟΝΟ αυτην την περιοδο.
…και συνεχιζω με πραματα οπως συνεχεια ξυνομαστε(κυριολεκτικα κ μεταφορικα) ακουμε δισκους που δεν εχουμε ακουσει ποτε βλεπουμε ταινιες, παιζουμε βιντεοπαιχνιδια,παμε συχνα τουαλετα,κανονιζουμε να βγουμε λες και ειχαμε να βγουμε εβδομαδες,μιλαμε μ ολους τους συμφοιτητες αλλα ποτε για μαθηματα,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ και ας μην μας ενδοιαφερουν οι ομαδες η το αποτελεσμα και και και και ο καθενας μπορει να βαλει οτι γουσταρει:p

Υ.Γ Αυτα ολα απο εναν επιμελη μαθητη του τει λαρισας ετων 25 και εξαμηνου 14ου προσεχως 15ου και παει λεγοντας…:lol: