Bump
Ξεκινάω από αύριο, πάμε για το 7/7 (δεν)
Bump
Ξεκινάω από αύριο, πάμε για το 7/7 (δεν)
Απο αυριο; Damn.
Καλη επιτυχια anywayz!
Να 'σαι καλά, καλή επιτυχία σε όλους.
Ντάξει Αγγλικά είναι αύριο, αλλά τυπικά αρχίζουμε.
αρχιζω δευτερα 17 εως 28 η πρωτη κ 31/2 εως 10/2 η δευτερη… 13 θεωριες…
κ ελπιζω να εχω περασει το 1 εργαστηριο π ειχα…
[SPOILER]ΤΣΑΠΟΥ![/SPOILER]
Εμείς αρχίζουμε 28 και τελειώνουμε 18 νομίζω.Ηταν να αρχίσει 21 αλλά τελικά πήρε παράταση με τις καταλήψεις:p
ναι[COLOR=“White”]…[/COLOR]
να ρωτισω τους τειτζηδες
μου ειπαν χθες οτι μονο στο δικο μας τει(σερρες) εχει καταργηθεί η επαναληπτική του φεβρουαριου αληθεύει???
οχι φιλε. στο δικο μ εχει καταργηθει για τα παιδια του 1ου εξαμηνου μονο.αυτοι που μπηκαν δλδ φετος. κ λογικα θα ισχυσει κ για μας τους υπολλοιπους απο του χρονου.
5 για πτυχίο. Vamos:!:
1/1,βαθια ανασα
εχουν διαρρεύσει τα θεματα για c++ και γράφω αυριο μακάρι να μη το παρουν χαμπέρι!!!:papas::papas:
ΚΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ σε όλους μας
Δίνω δευτέρα και πέμπτη
Ψυχιατρική και Νευρολογία προφορικό(τα γ… έρχονται)
εχει εξεταστικη στον παιδικο σταθμο?ποσα βα ακουτε στο κουκουβα κουκουβα κουκουβαβαβα και τετοια?
:lol::lol::lol::lol::lol:
ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
ΥΓ
Κόψε την ρετσίνα…μπερδεύεσαι πολύ :lol::lol::lol:
Καλη επιτυχια στα παιδια που εχουν εξεταστικη,μεγαλο λουκι:|
#include <goodluck.h>
Ναι ξερω, νοτ φανη.
Αντε καλο κουραγιο μας.
Παίδες επειδή η εξεταστική δεν είναι και η πιο ευχάριστη περίοδος για όλους μας, τσεκάρετε λίγο τα spoilers για να ξεδώσετε λίγο (ναι, ξέρω θα έπρεπε να διαβάζω τώρα και να μην κωλοβαράω στο ροκιν…) ----->>>
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Ποιο είναι το συμπέρασμα ?
[SPOILER]
[/SPOILER]
και πανω που το παιρνεις αποφαση και αρχιζεις να διαβαζεις για την εξεταστικη, σου λενε οτι το τει σου μπορει να κλεισει επ’ αοριστο:!:
braindead,επος οι φωτος…:lol::lol:
εγω δινω απο δευτερα 2 μαθηματα τη βδομαδα για 3 βδομαδες,ωστοσο αυτην πεμπτη δινω εγραστηριακη προοδο εκτος εξεταστικης:-s
Η εξεταστικη ειναι η περιοδος που κανεις οτιδηποτε ειχες προγραματισει να κανεις εδω και καιρο(δουλειες,υποχρεωσεις,ραντεβου…κτλπ)και τα κανεις ΜΟΝΟ αυτην την περιοδο.
…και συνεχιζω με πραματα οπως συνεχεια ξυνομαστε(κυριολεκτικα κ μεταφορικα) ακουμε δισκους που δεν εχουμε ακουσει ποτε βλεπουμε ταινιες, παιζουμε βιντεοπαιχνιδια,παμε συχνα τουαλετα,κανονιζουμε να βγουμε λες και ειχαμε να βγουμε εβδομαδες,μιλαμε μ ολους τους συμφοιτητες αλλα ποτε για μαθηματα,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ και ας μην μας ενδοιαφερουν οι ομαδες η το αποτελεσμα και και και και ο καθενας μπορει να βαλει οτι γουσταρει:p
Υ.Γ Αυτα ολα απο εναν επιμελη μαθητη του τει λαρισας ετων 25 και εξαμηνου 14ου προσεχως 15ου και παει λεγοντας…:lol: