Εξεταστική

Μάλλον 3/5, μπορεί και 4/5.
Όχι κι άσχημα.

Στεφ σημαινει Σχολη τεχνολογικων εφαρμογων.Δεν ξερω αν εχει ποσταριστει ξανα αλλα αυτο ειναι το πιο γαματο απ’λα

:bow::bow::bow:

Θεωρίες(10):
Αρχίζουμε στις 14/2.
Τελειώνουμε στις 24/2.

Εργαστήρια(3):
Αρχίζουμε στις 7/2
Τελειώνουμε στις 9/2

Σκατά στα μούτρα αυτού που έφτιαξε το πρόγραμμα.

Πωτς γενεν αυτο?θα πεσουν ολα μαζι.Σε τει εισαι?

Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Κάτι σαν υβρίδιο ξέρω γω. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν βασικά. Γενικά μεγάλη φούτσα. Πάντα έτσι σε όλα τα εξάμηνα…

άλλο ένα καλό:
http://www.youtube.com/watch?v=eiQ7ejCFMs0&feature=related

Σκατά στον καθηγητή χημείας που με έκοψε με 4,7,ενώ η κοπέλα από πίσω μου που αντέγραψε από εμένα και δεν ήξερε την τύφλα της πέρασε με 6.
Μάθημα πρώτου εξαμήνου στο οποίο πάντα κόβομαι και όταν πάω να δω το γραπτό μου δεν μου το δίνει.
Ψοφος.

σκούρα τα πράγματα…άλλο ένα εξάμηνο θα πάει έτσι…ελπίζω στο τέταρτο να τα πάω καλύτερα…γιατί το βλέπω εγώ…σε αυτό το εξάμηνο να τα πάω @$#%$#^

…να μαι και λίγο πιο τυχερή! τι ζητάω?:wink:

Καλά το ζητάς και δε στο δίνει?
Με τί δικαιολογία?

Χωρίς δικαιολογία.Καθηγητής είμαι,ότι θέλω κάνω.Με έχει πάρει με κακό μάτι,οπότε δεν πιέζω την κατάσταση,μπας και το περάσω κάποια στιγμή.

Δεν μπορεί να το κάνει αυτό!
Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να μου τύχει κάτι τέτοιο ή να μου ζητήσει κανένας γιατρός ή παπάς λεφτά και να τον αρπάξω από το λαιμό!:lightsabre:

λογικο αλμα Πηγη Δεβετζη:p

σήμερα ευτυχώς με πολυ τύχη το πέρασα!!

wheee…

Χειροτερο ακομα ειναι το να εχεις ξεσκιστει στο διαβασμα σε ενα μαθημα, να πηγαινεις με αερα να γραψεις το 9αρι σου, να γραφεις οντως για τοσο και να σου σκαει-κοντρα σε καθε λογικη- ενα ΠΕΝΤΑΡΙ. Οχι ρε φιλε δεν το θελω το 5αρι σου, εχω κανει συλλογη απο δαυτα, κοψε με καλυτερα κι αντε ψοφα.

ξεκινάω αύριο με συνδυαστική (μαθηματικό γαρ).άντε να δούμε πως θα είναι η πρώτη εξεταστική μας:p

Σήμερα, έχασα την πρώτη ημέρα της εξεταστικής καθώς αδυνατούσα να προσέλθω στη Νομική Σχολή εξαιτίας της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ. Δεν ήμουν βεβαίως διατεθειμένος να καταβάλω το δυσβάστακτο τίμημα για ταξί προκειμένου να εξεταστώ.

Κι ενώ λοιπόν οι σχολές αναβάλλουν εξεταστικές ημέρες η μία μετά την άλλη, ενώ αναβλήθηκαν οι εξεταστικές σε Οικονομικό και Νομικό της Νομικής, στο Νομικό τμήμα διεξήχθησαν κανονικά…

Τρίτη, 01 Φεβρουάριος 2011 21:54 Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της σχολής κ.Φορτσάκη, η 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΜ δεν αποτελεί εμπόδιο στην ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής.

Από ανακοίνωση καθεστωτικής παράταξης. Δεν ξέρω σε τι είδους κόσμο ζει ο Φορτσάκης αλλά αν δεν τον ενδιαφέρει η πλειοψηφία (:wink: του φοιτητικού σώματος που δυσανασχετεί με αυτήν την κατάσταση τότε θα γίνει κι αυτός θύμα της “αδιαφορίας” μας. Και ας βγει μετά να κλαφτεί στον Πρετεντέρη.

Προφανώς ζει σε ένα κόσμο πολύ μακρινό, εκεί όπου τα 10 ευρώ του ταξί μέσα στη κίνηση μιας Αθήνας χωρίς ΜΜΜ, είναι αμελητέο έξοδο. Λογικό, αν σκεφτείς τι μισθό θα παίρνει.

βγήκε μάθημα ! το πέρασα με 8 ! :smiley:

εγω με 7:D

τελειωσε η χειροτερη εξεταστικη μου ever! εδωσα 5 ηθελα να περασω τα 2ευκολα σιγουρα και ο,τι αλλο κατσει. τελικα μαλλον παμε για 0/5 με λιγες πιθανοτητες να εχω περασει 1 αν εχω σταθει αρκετα τυχερος (που το κοβω χλωμο…)

[SPOILER]πηγαμαν χαμενοι…[/SPOILER]

Δίνω στις 4 και δεν έχω ανοίξει βιβλίο…και ένα πενταράκι καλό είναι!:smiley:
Μέχρι στιγμής 2.5/3(παίζεται το ένα)