Εξεταστική

Το ένα δεν το έδωσα καν…προτίμησα να το αφήσω για να διαβάσω το επόμενο…

αύριο δίνω το πρώτο μάθημα…αλλά δεν περιμένω και πολλά…

δύο χρόνια τώρα και ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο που πρέπει να διαβάζω…
είπα ότι θα ξεκινούσα λίγο-λίγο από τη μέρα που θα έπαιρνα τα βιβλία, τα άφησα, όμως, να μαζεύονται με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τα βγάλω πέρα…

πω και είναι δύσκολα και χρωστάω και ένα σωρό…χάλια χάλια χάλια :frowning:

ελπίζω μόνο σε ένα μάθημα πλέον…

εγώ άφησα ένα
έδωσα ένα που το περνάω
και πλέον

[SPOILER]βαρέθηκα να διαβάζω…:hippy::hippy::hippy:[/SPOILER]

μας εχει βγαλει τν παναγια η γαμωεξεταστικη!:blow:

μετα απο μια βδομαδα κενο μιας κ περασα ολα τα μαθηματα της 1ης βδομαδας δν μπορω ουτε για πλακα να δωσω 5 μθμτ σε 3 μερες για τν επαναλιπτικη. αντε στο διαολο ρε!

[SPOILER]ΡΕ! ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ MEDIA PLAYER Κ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ MANDATORY SUICIDE ΑΠΟ SLAYER! ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΑ Κ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΤO ΥΠΟΛΛΟΙΠΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΔΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!8O[/SPOILER]

αντε αλλα δυο που τα χω χαλαρα, (Στρατηγικες σπουδες, Πολιτικη διακυβερνηση) και τελος…ρε θα χρειαστω φροντηστηριο Στατιστικη 1, την χρωσταω απο το πρωτο ετος:lol::lol::lol: τραγικοτητα

Έγραψα πρώτο μάθημα σήμερα το πέρασα άνετα με 10 μέρες διάβασμα και παρακολούθηση όλο το εξάμηνο. Να είναι καλά οι καθηγητές του ελληνικού πανεπιστημίου που δεν αλλάζουν την φιλοσοφία των θεμάτων τους (aka λύνεις παλιά θέματα και είσαι καλυμμένος).

6-27/6
7 μαθήματα…αν περάσω 5 θα είμαι ευχαριστημένος!
Πρέπει να αρχίσω να διαβάζω από αύριο:?

μπήκαμε στο μήνα της κολάσεως.
[B]
6-24/6[/B]
10 μαθήματα για πτυχίο. τώρα δίνω 8 μαθήματα και πάω για να περάσω μίνιμουμ 7.
θα ματώσουμε.-

μπήκαμε στο μήνα της φρουδικής κολάσεως…όπου η κόλαση είναι ο εαυτός μας
πακέτο ενοχών, high hopes and thin air…ευτυχώς γαμιόμεθα στη δουλειά μπας και προλάβουμε τπτ και δεν τα σκεφτόμαστε πολυ!

και το μόνο μάθημα όπου έχω πατήσει αυτό το εξάμηνο, είναι αυτό που σταντέ θ αφήσω για σεπτέμβρη…

Σε μια εβδομάδα ακριβώς. 7-16/6. 4 μαθήματα. Ο θεός μαζί μας.

15-28.Θα δώσω από 3 έως 4.Πρέπει να γαμηθώ στο διάβασμα σκε΄φτομαι για να μην δώσω το 4ο σεπτέμβρη αλλά δεεεεν με κόβω…:stuck_out_tongue:

ααααα! εσύ είσαι χειρότερη κι από μένα xD

Εννοείται ότι θα μοιραστούν τα μαθήματα, αλλιώς δε βγαίνει…

Στο δικό μου τμήμα γίνεται λίγο της πουτάνας με “παλιό πρόγραμμα” και “νέο πρόγραμμα”… κυρίως είναι ένα μάθημα, όπου το έχουμε όλοι σαν υποχρεωτικό, αλλά όσοι είναι με το παλιό πρόγραμμα έχουν συν 34 ερωτήσεις μιας άλλης καθηγήτριας… Και μια κοπέλα έκανε το θαρραλέο λάθος να της στείλει mail για να τη ρωτήσει “που βρίσκονται οι απαντήσεις στις ερωτήσεις της” για να λάβει την απάντηση “Σε συγκεκριμένες σελίδες βρισκονται που τις ξέρουν όσοι φοιτητές παρακολουθούν κάθε Δευτέρα”…:lol::lol::lol::lol: ελπίζω μόνο να μην έδωσε και ονοματεπώνυμο… θα’ναι κρίμα…

εγώ πάλι δεν πρόλαβα τις δηλώσεις των βιβλίων και τώρα τρέχω με φωτοτυπίες… το χειρότερο είναι ότι δεν βρίσκω όλα τα βιβλία στη βιβλιοθήκη της σχολής, και προσπαθώ να ζητήσω από άλλους να μου τα δανείσουν έστω για φωτοτυπίες… και δεν είναι και πολλοί πρόθυμοι… ΕΛΕΟΣ λες και θα τα φάω, λίγες φωτοτυπίες θα βγάλω [-X

Ξεκίνησα σήμερα, έχω άλλα 8 μέχρι τις 30/6.
Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε για να μειώσουμε τα χρωστούμενα.

Ξεκιναω 15 αλλα δεν θα το δωσω γιατι τα ξυνα ολο το εξαμηνο στο συγκεκριμενο επομενως ουτε με προσευχες 5.
Εχω ηδη περασει 2 αλλα μου φυγε ο τακος να κανω εργασιες ολο το εξαμηνο για να μην τα κουβαλαω εξεταστικη. Εχω δωσει και μια προοδο που εγραψα καλα αρα αν γραψω πανω απο 3.5 στην επομενη περναω.
Συνεπως μενει ΕΝΑ μαθημα που ειναι φυσικη και το μισω. :slight_smile: Αλλα θα κανω την καρδια μου πετρα μπας και γινει το 4/5.

14/6 έως 7/7…
μαζεύονται…άλλα τόσα χρόνια θα κάνω για να την βγάλω…8)
αλλά όταν το παίρνω απόφαση να διαβάσω, νυστάζω…:expressionless:

σε 8 μέρες τελειώνει ο εφιάλτης, ενάμιση μήνα εξεταστική έφτυσα αίμα…

7 μαθηματα πρεπει να δινω 6-26…λογικα περναω 1 με κανενα…καπως ετσι την κοβω τη δουλεια

θέλω να δώσω 8-9…20 ιουνίου-15 ιουλίου… πάνε οι διακοπές…ελπίζω να βολευτώ με μια βδομαδούλα εξωτερικό τέλη ιουλίου…:D:D:D:D

Δευτερα αρχιζω…θα δωσω καμποσα (6+2) μπας και τα περασω για να τελειωνω το Σεπτεμβρη…
θελω να κανω και την πτυχιακη, αλλα αυτη το καλοκαιρακι και χαλαρα:D

14/6/2011 Ξεκινάω με 4 μαθήματα τελειώνω 24…για να δούμε…
Το σεπτέμβρη είχα 3/5 τώρα ελπίζω να κάνω το 4/4

ΥΓ
Έχω να δώσω 5 στάνταρ το Σεπτέμβριο

θελω να τα παρατησω ολα με την κωλοσχολη που εμπλεξα

να παω στη χαβαι. να φτιαχνω σανιδες για σερφινγκ. ξεγνοιαστος

η να κανω αιτηση για πολυτεχνικες στη γερμανια