Εξεταστική

romandick τι σπουδάζεις? ακούγεται ζόρικη σχολή

Και παρόλ’ αυτά, αυτή τη στιγμή πάω στοίχημα ότι δεν κοιτάς ούτε εισητήρια για χαβάη, ούτε infos για τις πολυτεχνικές στη γερμανία, αλλά λιώνεις πάνω από τα βιβλία της κωλοσχολής που έμπλεξες…:frowning:

Και μπορείς και να θεωρείσαι τυχερός. Φαντάσου να ευχόσουν να τα παρατήσεις όλα και να γίνεις πριγκίπισσα/ροζ μονόκερος/μητέρα/σφουγγαράς/σουβλακοτυλιχτής στο Μόναχο…
(όλα αληθινές δηλώσεις) 8)

Eίμαι στην ίδια σχολή και προσυπογράφω κάθε λέξη(εκτός από τις πολυτεχνικές στη γερμανία).

τεινω να διαβαζω μισαωρο και να ξεκουραζομαι τριωρο

:D:D:D:D τι μ θυμιζεις…

Γαμησε τα κι αφησε τα… Χρωστας πολλα? Εγω πραγματικα σημερα δεν ειχα κουραγιο να λυσω ουτε το πιο απλο θεμα…

Όποιος σκέφτηκε την ιδέα να κάνουμε εξεταστικές μέσα στον ιούνιο είναι μεγάλο @@.Δίνω την επόμενη τρίτη το τελευταίο και έχω μία βδομάδα έως τότε,οποτε θεωρώ ότι άρχισαν οι διακοπές!:stuck_out_tongue:

Χαχα, εχει παραπονο, αλλοι τελειωνουν μεσα Ιουλιου!!!

Αυτή η εξεταστική είναι σκέτη αποτυχία. Τον Σεπτέμβρη πάλι…

Έχω παράπονο αλλά αυτοί είναι σε σκατά κατάσταση.Ρε δεν γίνεται εξεταστικές να τελειώνουν μέσα ιουλίου.Είναι τρομερά ψυχοφθόρο για τους φοιτητές…

ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
4/4 αλλα το σημερινο με 5 γιατι μας γαμησε. Και πηγαινα και για βαθμο ΝΑ Και μου χε φυγει ο κωλος να διαβαζω κωλομαθηματικα ΝΑ
Δεν πειραζει, 4/4.

καλή συγκομιδή, gz.

:cry:
στο υποτιθέμενα πιο εύκολο μάθημα του εξαμήνου έδωσα σχεδόν λευκή κόλλα, έχω κάψει 2 και έχω να δώσω άλλα 4 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΗ ΓΑΜΩ. φγσηξγφηφηφγνχφγνχγνζνγχ >.<

εχω τελειωσει απο τις 24! :afro:

Από τις 27(και με μεγάλο κενό ενδιάμεσα):hippy:
Υπολογίζω 5/7

Λευκές,λευκές,οι εξεταστικές/οι φοιτητές αιώνιοι και οι σχολές κλειστές!

Αύριο κάνω το 4/6 και κλείνουμε για καλοκαίρι. Κουράγιο σε όσους συνεχίζουν

Δεν γίνεται να αρχίζει η εξεταστική όταν αρχίζω LOTRO και παίζω όλα τα Half Life απ την αρχή :confused:

1/2 σήμερα και μου μένουν άλλα 2

Πάω δίνω την κόλλα στην επιτηρήτρια, κοιτάει το όνομα μου και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Την επόμενη φορά να διαβάσεις Πασχάλη και να μην αντιγράφεις
- Εμ…αα.εε
-Δεν φτάνει που αντέγραφες από το κινητό δεν το παραδέχεσαι κιόλας
-:-sΕεε…να βοηθήσω τους άλλους
-Τι με περνάς για μαλάκα?
-…
:expressionless:

Πρώτη φορά με παίρνουν πρέφα γμτ, το κατάλαβα ότι με είδε…αλλά εντάξει το πέρασα
:smiley:

:lol::lol::lol::lol:

Εγώ φέτος έδινα Εισαγωγή Στις Διεθνείς Σχέσεις και μας κάνει ο φόβος και ο τρόμος του τμήματος.Ξέρετε ο γνωστός που κόβει κτλ κτλ.
Όπως έγραφα λοιπόν έρχεται και μου λέει "Εύκολα δεν είναι ρε,τι έρχονται και μου λένε μαλακίες οι άλλοι"
Απαντώ “Εεεεεε ναι,ναι δίκιο έχετε…χμ…ναι"
Και καθώς πάει να φύγει μου πατάει μία στην πλάτη και μου λέει
"Εσύ θέλω να μου γράψεις και για τους Metallica μέσα,να μου τους συνδέσεις με τα ρεύματα σκέψης,κανόνισε”

Και εγώ απλώς τον κοιτούσα σαν μαλάκας:roll: