Εξεταστική

Εμείς τη χάσαμε την εξεταστική και πάμε για άλλα. Το ένα μάθημα που πρόλαβα να δώσω βγαίνει αύριο και πραγματικά είμαι σε φάση που δεν ξέρω τι έχω κάνει…

"πισω ρουφιανοι επιτηρητες,εμπρος για μαζικες αντιγραφες"
και ενα αστερι απο κατω.
συνθημα σε τοιχο σημερα:lol:

ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΣΕ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

εξεταστική :bye::bye: …η κατάληψη συνεχίζεται μέχρι τις 6/10…

Και εγώ ρομάντικ δεν έχω αντιγράψει ποτέ σε μάθημα μέχρι τώρα, ούτε στο σχολείο ούτε στο Πανεπιστήμιο…:smiley:

Θύμισέ μου σε ποια σχολή είσαι σάιλεντ.

Νομική Αθηνών…

Ενώ εμάς που δεν συνεχίζεται μας έβαλαν να δώσουμε τα περίπου 110 μαθήματα της σχολής σε 8 μέρες…:lol::lol::lol:

8ήμερο φεστιβάλ εξετάσεων στο χημικό θεσσαλονίκης… Ελάτε να εξεταστείτε σε πάνω από 110 μαθήματα σε 8 μέρες 24 ώρες το 24ωρο… Ούτε το hellfest τέτοιο line up…

Δίνεις ένα μάθημα:
Που είναι ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ και ανούσιο;
Που έχεις καταλάβει τι παίζει στην μισή ύλη και στην άλλη μισή σηκώνεις τα χέρια ψηλά;
Που ΗΤΑΝ υποχρεωτικό και τώρα είναι επιλογής;
Που αρκετοί φίλοι σου το δώσανε όταν ΗΤΑΝ υποχρεωτικό και οι περισσότεροι το πέρασαν;
Που λέγεται Διαφορίσιμες Πολλαπλότητες και το χρησιμοποιούν πολύ σε μεταπτυχιακά;
Που ο καθηγητής που το διδάσει βγαίνει σε σύνταξη οπότε λογικά θα περάσει κόσμο;

:S

[U]edit[/U]
οι σημειώσεις μπήκαν στο αρχείο. Ναυάγιο.

Μετά και την σημερινή κατάληψη του χημικού ΑΠΘ πάει οριστικά η εξεταστική…

http://www.youtube.com/watch?v=rFaTesJ2l1E

Αφιερωμένο σε όσους χάνουν τα πτυχία τους και καλό χειμώνα…

Tέλος!:yahoo:
3/4 πέρασα λογικά οπότε μια χαρά!
:–

Γιατί δεν με πίεσε κάποιος στο πρώτο εξάμηνο να στρώσω τον κώλο μου να περάσω κάνα μάθημα; :slight_smile:
Κάθομαι και διαβάζω ένα assembly-like πράγμα και μαλακίες στο πιο γελοίο μάθημα του έτους που guess what-δεν πέρασα.
Θα δώσω 4, θέλω τουλάχιστον να περάσω 2, δεν μπορώ να διαβάσω, πφουτ :frowning:

Kαι εμείς θα δώσουμε τελικά, από τις 17/10 έως τις 6/11… ενώ απ’τις 7/11 ξεκινάνε κανονικά τα μαθήματα… άσε, τα ίδια “τραβάω” και εγώ από δικό μου λάθος και επειδή ήμουν επιπόλαιη και τσαντιζόμουν με το παραμικρό “τικ” (δεν το έχω αποβάλλει αυτό ακόμα)… Γι αυτό κάθε φορά, που διαβάζω για την εξεταστική, αλλά και γενικώς, με το παραμικρό μου “ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι” και κατεβάζω του κόσμου τα καντήλια… Για να μην αρχίσω να απαριθμώ τις %^$#, που έχω κάνει μέχρι τώρα και έχω χάσει μαθήματα και εξεταστικές… (Α) Με λίγα λόγια, “χέσε μέσα” τα χω κάνει… Εγώ λέω να δώσω τρία…

Νομίζεις δεν τα δοκίμασα και αυτά; Αλλά κλασσικά με εκνεύριζαν, άσε, που και πάλι άκουγα ήχους… Έχω ένα μεγάλο θέμα: 1ον, όταν έχω νεύρα, δε μπορώ να ελέγξω την κατάσταση, “θολώνει” το μυαλό μου και κάνω σαν υστερική… και 2ον, δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε ό,τι κάνω… με αποτέλεσμα, στα μισά της προσπάθειας, να τα παρατάω… (Α) Βέβαια, ξέρω ότι για όλα αυτά φταίει η τεμπελιά μου, αλλά δε μπορώ να το καταπολεμήσω…

…Ουπςςς γκρίνιαξα λίγο, αλλά λίγη κατανόηση, πλησιάζει η γα@#%νη εξεταστική…για τους περισσότερους !

νομίζω στην ίδια κλσχολή είμαστε!!! αύριο περιμένουμε προγραμματάκι εξεταστικής?? ούτε κατά διάνοια δεν μπορώ να μαζέψω το μυαλό μου να διαβάσω!!! κι εγώ έχω κάνει τις ίδιες μλκίες με εσένα!!! έχω χάσει μαθήματα και εξεταστικές για βλακείες αλλά τέλος!!! βάζω πρόγραμμα και του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαι στην τελική ευθεία!!!

αχα, στην ίδια είμαστε…:slight_smile:

Παπει αποφασισε χθες το ΔΣ να μη γραψουμε σημερα κι αυριο κι ειπε οτι δε βγηκε ανακοινωση στο site χθες γιατι το αποφασισαν μετα το περας του ωραριου των διοικητικων οργανων.Κι οτι θα βγει σημερα κανονικα απ το unipi οτι δεν.Και σημερα το πρωι βγηκε ανακοινωση οτι θα δωθουν κανονικα(οπως και αυριο)και πηγα εγω ξενοιαστος πορεια(και πολλοι αλλα που ξερω)…γκρειτ σαξες,απαιχτο συστημα πληροφορησης το παπει.Παλι καλα που ηταν απο τα ευκολα.

Σορι για το νταμπλ αλλα επρεπε,εφυγε η Μεγαλη Καριολα Μικρο ΙΙ:drunk:

Μετά από 4 καμμένες εξεταστικές, πέρασα μάθημα και παίζει και με 9-10

σπουδαζεις ρε μλκ?