Εξεταστική

Dafuq από τώρα δίνετε :expressionless:
Εμείς ξεκινάμε του Αγίου Βαλεντίνου. :oops:

Εμείς ξεκινάμε στη πρώτη Φεβρουαρίου! Α και ποιός ηλίθιος σκέφτηκε να βάλει να γράψουμε σε δύο εργαστήρια 1 και 2 Φεβρουαρίου, όταν το ένα απο αυτά μάλιστα είναι ανατομία;

Eμείς Δευτέρα και πρέπει να ξεμπερδέψω με μια γαμώ παρουσίαση αύριο γαμώ τα καντήλια του Οσίου Λουκά.
Και την Τετάρτη πρέπει να παραδώσω εργασία.
Και Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη γράφω.
Άψογα

Κάθε φορά στην εξεταστική με πιάνει ξαφνικά το ιατριλίκι μου και νιώθω τρελές τύψεις που δε διάβαζα κάθε μέρα όλο το εξάμηνο, όχι για να περάσω μαθήματα αλλά γιατί θέλω να τα μάθω και νιώθω τύψεις που δεν τα μαθαίνω αναλυτικά και τέλεια εν τέλει. Να δω πότε θα ωριμάσω και θα σκεφτώ όπως πρέπει στην αρχή κάποιου εξαμήνου

23 κανονικά αλλά μας χώρισαν κάμποσους για αυτή τη βδομάδα και δε μας χάλασε καθόλου να μη πέσουν όλα μετά.

χαχαχ διαβαστε ΨΑΡΑΚΕΣ

Ριχτε κατάρες τώρα… Γιατί αφού τελειώσετε θα νοσταλγείτε μέχρι και τις εξεταστικές από τη φοιτητική ζωή σας!

Καλά εδώ νοσταλγώ τις πανελλήνιες, τις εξεταστικές που πήγαμε πέρσι ποδαράτο με τα χιόνια μεθυσμένοι στη σχολή για να γράψουμε ιστορία της ιατρικής δε θα νοσταλγήσω; :stuck_out_tongue:

Κάποιος το είχε γράψει εδώ μέσα, αλλά δε θυμάμαι ποιος “φοιτητική ζωή = απάτη”…

Άμα φτάσεις να σπουδάζεις από 7 και πάνω χρόνια και από το 5ο και μετά σε ζώνουν τα φίδια, ε ναι κάπου καταντάει απάτη γιατί νιώθεις εντελώς παράσιτο. Όλα αυτά από προσωπική εμπειρία βέβαια.

Δευτέρα δίνω μάθημα το πρώτο απο τα 4 για πτυχίο

Για να δούμε

χιλιαδες ασθενεις πηδαν απτα παραθυρα τους αυτη τη στιγμη

ρε πάψε, τί του λες του ανθρώπου???!!! :lol::lol:

Καθόλου όρεξη για διάβασμα! Πάνω που λές άει θα διαβάσω μια σελίδα χαζεύεις σε κάτι άσχετο και μετά άντε πάλι από την αρχή.Του χρόνου τέτοιο καιρό μας βλέπω…Eυτυχώς είναι θεωρίες…

Εγώ σήμερα έβγαλα 60 και μου βγήκε η πίστη! Μαρέσει που κάνω και πρόγραμμα κατά τ’ άλλα! Πφ! Τουλάχιστον, αργώ να γράψω…

Πρώτο μάθημα σήμερα, και τα πήγα ανέλπιστα καλά… Ελπίζω να συνεχιστεί η κατάσταση.

8/2 η αρχή εδώ. Και πλέον παίζεται το κεφάλι μας :!:

ΤΕΙ Πειραιά παίζουν τένις με το αν θα είναι διπλή η εξεταστική και πότε θα αρχίσει … #-o#-o

Μέχρι την τρίτη θα ήταν μονή και μέσα σε 15 μέρες (απόφαση προέδρου), την Τετάρτη έγινε διπλή (απόφαση προέδρου μετά από διαμαρτυρίες) και σήμερα μάθαμε ότι χτες το συμβούλιο της ΣΤΕφ αποφάσισε να είναι μονή, γιατί διπλή είναι τάχα παράνομο κλπ με άγνωστη διάρκεια και μέρα έναρξης 8)8)8)

Κατά τα άλλα 10 ακόμα θεωρίες μένουν άντε να δούμε … (αν περάσω Ψηφιακά Σ.Α.Ε. κάνω πάρτυ :drunk::drunk::drunk::lol2:)

Τετάρτη και εγώ πρώτο μάθημα, το οποίο είναι ένα παλουκάκι εργαστήριο που θέλω να περάσω ότι και αν συμβεί!!

αν ολα πανε καλα θα περασω 3/7.Αν οχι,τοτε 1/78)