α ναι
Ώπα-ώπα… έβγαλες 60 ολόκληρες σελίδες και δυσανασχετείς; 50 σελίδες είναι το μάξιμουμ όριό μου για τη μέρα, πράγμα που ωστόσο ούτε καν τηρώ. Μετά το αστικό μόνο κάτι σημειώσεις στο συνταγματικό από παρατάξεις έχω χαζέψει και έχω κουτσομάθει (πάλι από σημειώσεις) βασικές θεωρίες της εγκληματολογίας. Και είμαι και τόσο κωλόφαρδη που ειδικά φέτος θα δυσκολέψουν τον τρόπο εξέτασης στο τελευταίο… [-X
Στις πανελλήνιες τουλάχιστον είχα κι ένα φροντιστήριο να με υποχρεώνει να διαβάζω… τώρα χωρίς πίεση=> άσκοπο ξενύχτι ως τις πέντε κι έξι το πρωί, ύπνος ως το μεσημέρι και “διάβασμα” όποια ώρα περισσεύει με έναν υπολογιστή από τη μία και ένα κινητό από την άλλη.
Ρενάκι μου! Χαχαχα… Και εγώ μια φορά το έκανα, μη φανταστείς! Συνήθως, βγάζω είκοσι με τριάντα σελίδες την ημέρα -το μάξιμουμ- κι συτές με χίλια ζόρια! Εγώ, όμως, είμαι τρίτο έτος και συν τοις άλλοις, χρωστάω και τα μαλλιά της κεφαλής μου… πού το πας αυτό; :Ρ
Γενικώς, το πρώτο εξάμηνο τα έχει αυτά -είναι το εξάμηνο προσαρμογής! :Ρ
Μου είχαν δώσει και μένα σημειώσεις στο πρώτο και στο δεύτερο εξάμηνο, θυμάμαι - δεν τους τις ζήτησα, από μόνοι τους προσφέρθηκαν και είπα να μη φανώ ακατάδεκτη… :Ρ Δε μπορώ να πώ ότι έλεγαν και τίποτα σπουδαίο… Τις πιο καλές σημειώσεις (στο Συνταγματικό) τις πήρα από μια κοπέλα, επί πτυχίω, που δεν ήταν οργανωμένη, και παρακολουθούσε το μάθημα συνέχεια…
Αν οι σημειώσεις δε σε βοηθούν και πολύ -που από πείρα σου λέω ότι δεν προσφέρουν και πολλά πράγματα-, ψάξε επιτομές! Νομίζω ότι έχετε “Σάκκουλα”, ή κάνω λάθος; Εκεί ή και μέσω παραγγελίας ακόμη μπορείς να τις αγοράσεις… ρώτα με αν θες… ίσως μπορώ να σε βοηθήσω κι εγώ κάπως… το έχω ψάξει το θέμα…!!! :Ρ
Όταν ανακάλυψα τις επιτομές, κατήργησα τα συγγράμματα!!! :Ρ
προσοχη με τις επιτομες ε
μερικες ειναι πραγματικα γτπ.περσι πηγα να το παιξω μαγκας και σε μαθημα 700 σελιδων,να παω με επιτομη των 100.ε τελος του μηνα το ξαναδινω:p
παλι καλα που το χω βγαλει δλδ γιατι αλλιως.
α και william αν θες τπτ ρωτα με ρε συ.αν και τα χουν αλλαξει σ εσας απο τοτε που ημουν πρωτοετο τα παλια τα χρονια.
Εμείς σε μάθημα 1200 σελίδων + πρακτικά (καμιά 200αριά στανταράκι)… Διάβασα μόνο επιτομή (γύρω στις 300 σελίδες) μια φορά και το πέρασα με 6! Και άλλοι που είχαν διαβάσει το σύγγραμμα και μια και δύο… κόπηκαν! Άμα έχεις και λίγο τύχη…
καλα και εγω εχω περασει με επιτομες τι με περασες?:pαπλα ειπα προσοχη επειδη πολλοι πανε παιρνουν μια επιτομη που τους ειπαν και διαβαζουν.μια ερευνα λιγο πριν αγορασετε,αυτο.
Δεν είπα τίποτα βρε… Ε ναι είπαμε, όχι μια επιτομή ό,τι να ναι… Θέλει ψάξιμο, υπάρχουν αρκετές και με πρακτικά (και πρακτικά μόνο για όποιον ενδιαφέρεται)…
Γενικά, ξέρετε κάποιο μπλογκ ή ομάδα σε twitter ή facebook που να μπορείτε να ενημερωθείτε;
Κοίτα, σημειώσεις για Μηναϊδη αν μπορείς να με κατευθύνεις για το πού να βρω, mignight, κι εγώ για σένα ό,τι χάρη θες μετά!
Όχι τίποτα άλλο, το διεθνές το άφησα ήδη για Σεπτέμρβη και την εγκληματολογία που είχα σίγουρη από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, την εξετάζουν από φέτος κανονικά !
ωχ εισαι πρωτο τμημα.ναι.εγω ημουν τριτο.ε κλασικα κοπιλαντ και σαλπιγγιδη(στα δικαστηρια απο πισω αν ξερεις),εκει θα εχει σιγουρα.αν και πανω κατω σ ολα τα τμηματα τα ιδια λενε!
Ξεκινάω 31, τελειώνω 17 και δίνω 7+2 από το 1ο λόγω αλλαγής προγράμματος[-X
5-6/9 με κόβω να περνάω
:papas:
Καλά είσαι…
Ρε εσεις εκει στο ΤΕΙ Πειραια, μην βιαζεστε ρε, βγαλτε το προγραμμα της εξεταστικης το προηγουμενο βραδυ.
Λολ:)
Αλήθεια;
Μαγείρεψα τραχανά,έφαγα.
Πήρα τηλέφωνο πολύ κόσμο για να μιλήσω και να δω τι κάνουν.
Αποφάσισα τι θα ντυθώ στα καρναβάλια.
Τετάρτη γράφω.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω…:rockon:
Xαχαχ, η αλήθεια είναι πως κι εγώ εν όψει εξεταστικής σήμερα σηκώθηκα μετά τις δώδεκα, είδα Κων/νου κι Ελένης, έμαθα να φτιάχνω frozen yoghurt, έφτιαξα σκορδόψωμο, μαγείρεψα για μεσημέρι το κυρίως meal, έβαλα τάξη σε όλο το σπίτι, έφτιαξα τη ντουλάπα μου, είδα το aviator και μετά τις έντεκα έχω κανονίσει
Διάβασμα λέω να κάνω τώρα για όσο χρόνο μου μένει…
Θα δώσω 3.Ευτυχώς που οι πιθανότητες έχουν μειωμένη ύλη γιατί με έβλεπα να περνάω 2 η 3 με κανα 5:p
Δίνω τέταρτη δεύτερο μάθημα το προήγουμε το είχα δώσει την προήγουμενη Παρασκεή στην διπλή εξεταστική
Υπομονή άγχος και αυπνία!!!
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΑ
Συστήματα βγήκε σήμερα …
Προς το παρόν είναι διπλή … ελπίζω να συνεχίσει έτσι …
Το κινητό αποτελεί πλέον προέκταση του χεριού μου.
14 και σήμερα.