Εξεταστική

Εμας ηταν να γινει διπλη, μετα μονη και 13 του μηνος, μετα διπλη και 6 του μηνος και τωρα μονη και 10 του μηνος. Καλα παμε.
Επισης διπλη δεν υποτιθεται οτι εχει καταργηθει πλεον;

Δεν έχει κατργηθεί σε όλα. Στο δικό μου τει πχ έχουμε κανονικά επαναλιπτική.

Την εξεταστικη του Γεναρη/Φλεβαρη την συμπαθουσα περισσοτερο σε σχεση με αυτες του Ιουνιου και Σεπτεμβριου. Ισως λογω καιρου κυριως. Δεν ειναι τυχαιο το οτι ολα τα χειμερινα μαθηματα με το περας των 4 ετων τα ειχα περασει ολα και για πτυχιο μετα χρωστουσα μονο καλοκαιρινα… Δε γινεται να διαβασεις Ιουνιο και Αυγουστο για-> Σεπτεμβριο, ειναι αδυνατο:!: Ευτυχως ξεμπερδεψαμε

ΣΤΕφ σταμάτησαν στο διπλή και 6 (αν και κάτι πήγαν να πουν για μονή και 6 #-o)

Περί διπλής θεωρητικά έχει καταργηθεί, αλλά τουλάχιστον εμάς (συστηματάδες) οι του 4ου και πάνω έχουν μπει με το παλιό σύστημα (β εξάμηνο κλπ) οπότε θα ήταν άδικο να το αλλάξουν τώρα αντί να το πάνε σταδιακά …

@Giannis
Ισχύει. Εγώ στις εξεταστικές του Ιουνίου/Ιουλίου και Σεπτεμβρίου καθόμουν έναν μήνα στο σπίτι… Με έπιανα τα νεύρα μου με αποτέλεσμα να αγχώνομαι, να ψάχνω αφορμή να τσακωθώ, να με εκνευρίζουν τα πάντα, να με πιάνουν όλα τέλος πάντων… Αποτέλεσμα: 4 εξεταστικές, 1/9, ή στα 10(;), θα σας γελάσω έχασα τον λογαριασμό…

Εμείς, πάντως, τη δώσαμε κανονικά του Σεπτεμβρίου -αν μιλάτε και για αυτήν- και ξεμπερδέψαμε και ευτυχώς, δηλ, ήρθαμε 2,3 εβδομάδες πίσω, έχουμε και χρόνο για διάβασμα!

Πουτάνα φωνητική. Αλλά ποιος τα φταίει, εγώ που δεν παρακολουθούσα. Άντε τώρα μ’ ένα κεφάλι καζάνι να δώσεις με την ελπίδα.

Συν ότι με βλέπω να βγαίνω απ’ την ρημάδα 5 κιλά βαρύτερος.

ειχα κ τα δυο θεματα σε σκονακι κ ο αλλος δεν εφυγε απο πανω μου για δυο ωρες…#-o
bye-bye εργαστηριο…

υπερκλασικό κ απάλευτο

Μάλλον έχω περάσει 2/2 μέχρι τώρα…καλά πάμε

ΠΕΡΑΣΑ ΚΒΑΝΤΟ ΙΙ ΡΕΕΕΕ !!! :yahoo:

2/2 σήμερα και 3/4 γενικά
Το τι γινόταν βέβαια και στα 2 τα σημερινά στο αμφιθέατρο δεν περιγράφεται
Από τα 600 άτομα, και οι 600 μάλλον ήταν διαβασμένοι
:roll:

παμε γερα και περασαμε το πρωτο 1 στα 1 (οικονομικη αρχιτεκτονικη 2 με 8:D)
επομενη βδομαδα εχει σειρα ανακαινιση 1 το οποιο το χουμε και την ιδια μερα μαθαινουμε για την ανακαινιση 2 που δωσαμε πριν απο κατι μερες και μαλλον το χω περασει)
αντε να παμε για το 3 στα 3 και να μπασουμε δυναμικα αυτη την εξεταστικη:)

αρχη με δυσκολακι και 1/1 με βαθμο(ηδη 2/2 γιατι το ενα εχει περαστει με 8ρακι με εργασια) \m/

Άμα περάσω βιοχημεία ΙΙ με 9 μέρες διάβασμα κερνάω όλο το φορουμ

και βιολογια σου ευχομαι vedder! :wink:

εγω σημερα τελειωσα την εξεταστικη!(κανονικα αυριο, αλλα αφου εχει απεργια το καιω). ο απολογισμος δειχνει πολυ μετριος καθως ειχα βλεψεις για 5 μαθηματα. μαλλον περναω 2 αν και με μια καλη δοση τυχης ισως φτασω τα 4.

Eγω σημερα εδωσα ανοργανη χημεια. Win!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! :lightsabre:

Πρώτα ο καθηγητής μας λέει πως για πρώτη φορά θα βάλει καθαρή θεωρία και συνεπώς να μη φέρουμε κώδικα γιατί είναι εξαιρετικά περίπλοκο για έναν πρωτοετή να κάνει χρήση του εφόσον δεν έχουμε ασχοληθεί καν στο μάθημα ακόμα, ύστερα, αφού μας το βάζουν στο πρόγραμμα μαζί με εγκληματολογία με μία μέρα κενό από Εμπορικό:!: και κάνουμε σακούλες από την αϋπνία για να βγει όλη η ύλη, πάει και πέφτει ΠΡΑΚΤΙΚΟ από το πουθενά! Το κάνεις ή δεν το κάνεις το έγκλημα (αφού σου έχουν μπει και ιδέες πιο πριν απ’ αυτά που διάβαζες…);
Στην ομάδα μου ειδικά δεν μπήκε καν ένα θέμα θεωρίας για το 5… Κάποιοι απ’ αυτούς που δεν είχαν κώδικα, έδωσαν κατευθείαν κόλλα και έφυγαν, όσοι είχαν θεωρία άρχισαν να γράφουν αυτή, ενώ τελικά μας επετράπη λόγω παραπόνων και μουρμούρας να χρησιμοποιήσουμε κώδικα εφόσον απαντήσαν και δεν τον χρειάζονταν άλλο αυτοί που τον έφεραν (που συνολικά στην αίθουσα άντε να ήταν καμιά δεκαριά)- δηλαδή έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσουν και μετά να αρχίσουμε να λύνουμε ό,τι μπορούμε σε όσο χρόνο απέμεινε.

Από Xημικό Αθήνας?

λολ ομως ε…
ποιος το κανει το μαθημα?
καλα το τι θα δεις ακομα δεν λεγεται,ειναι τρελοι.

Παναγόπουλος, αλλά δεν έβαλε μόνος του θέματα και τη φαεινή ιδέα για το πρακτικό την είχε μια τύπισσα, που για την ασφάλειά της, καλά θα κάνει να μη μάθω πώς τη λένε (νομίζω πάντως Ισμήνη). Επειδή λέει στο τελευταίο μάθημα πριν τα Χριστούγεννα είχε λύσει ένα πρακτικό στο (άδειο) αμφιθέατρο, έπρεπε δύο μήνες μετά οι απόντες να μυρίσουμε τα νύχια μας, με τη δικαιολογία πως δε νοείται να είμαστε νομική και να μη χρησιμοποιούμε κώδικα…

Απ’ όσο έχω ακούσει πάντως και πέρσι στο οικογενειακό τους είχαν βάλει πρακτικό για την ελεύθερη συμβίωση, του οποίου όμως η αντίστοιχη διάταξη δεν περιλαμβανόταν στον απαρχαιωμένο κώδικα που είχε μοιραστεί μέσω Εύδοξος, αλλά μόνο στον αναθεωρημένο που φυσικά δε μοιράστηκε στους φοιτητές, μ’ αποτέλεσμα να κοπούν όλοι όσοι είχαν την συγκεκριμένη ομάδα θεμάτων…