[B][SIZE=“7”]ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΑΜΩ![/SIZE][/B]
κλαιω :’) χαχαχα ελεος και νομιζα οτι καλμαρε.
οτι να ναι.δεν βγαινει πρακτικο χωρις κωδικα οσο και να τα ξερεις καλα.
Ωπ και συ?
Nαι!4ο έτος…U?
και γω
βλέπω να επαναλαμβάνονται τα καλά του σεπτεμβρίου και σε αυτή την εξεταστική…
έδινα μάθημα σήμερα και μέχρι χτες στις 12 το βράδυ ο καθηγητής επέμενε ότι παρά την απεργία των μμμ το μάθημα θα δωθεί κανονικά…
σήμερα το πρωί ξύπνησε από το άλλο πλερό και στις 7μιση ανακοίνωσε ότι το μάθημα αναβάλλεται…(πάλι καλά που τσέκαρα μειλ γιατί ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω, μπας και φτάσω…)
αθάνατο εμπ…
Μαλακες τι γινεται δε μπορω να διαβασω.
χελπ αι νιντ σαμμπαντυ
Το πρώτο 40/60 περνάει/δε περνάει, για το σημερινό συγκρατημένη αισιοδοξία, έρχονται δύσκολες 2 βδομάδες τώρα. ΟΥΦ.
Άντε να δωσώ την κωλοβιοχημείαααα. 2 days to go. Δε μπορώ να φανταστώ να μην την περνάω, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΛΗ
Αμα,αρχιζει καλα η βδομαδα… Οδοντικη μορφολογια,το κερατο μου! Την εχω κανει ευαγγελιο στο διαβασμα και καθε φορα που την επαναλαμβανω ειναι σαν να την βλεπω για πρωτη φορα!! AAARRRGGGHHH!!!
Αρχίζω να νιώθω μαλάκας που η συντριπτική πλειοψηφία του αμφιθεάτρου γράφει με σκονάκια κι εγώ αναλώνομαι στο να μάθω ένα κάρο πράγματα που ούτε καν εφαρμόζονται στην πράξη…
Και σκέφτομαι τώρα έχοντας βγάλει 2 στα 5 κεφάλαια για την αυριανή εξέταση, αξίζει να ξενυχτήσω για να τα μάθω ή θα 'πρεπε να υποκύψω στο ρεύμα; Εντωμεταξύ δεν έχω ξανακάνει και σκονάκι και παίζει να καρφωθώ άγρια σε περίπτωση που το επιχειρήσω…
Α για όλα υπάρχει πρώτη φορά. Για να πάρεις τον αέρα στα σκονάκια πρέπει να το επιχειρήσεις λοιπόν. Αν μπορεί όλο το αμφιθέατρο μπορείς κ εσύ. Δεν είναι αυτή που κοιτάει ο καθηγητής όλη την ώρα παρόλο που μάλλον θα το νομίζεις. Διάβασε όσα μπορείς κ εκεί που “δεν το βλέπεις” κάνε σκονάκι.
Μία άλλη εξαιρετική μέθοδος είναι μόλις πας σχολή να αφήσεις ένα βιβλίο η σημειώσεις στην τουαλέτα και όταν μπείτε κ περάσει μερική ώρα να ζητήσεις να πας τουαλέτα:wink:
Τι διαολο, μονο σε μας δεν αφηνουν να πας τουαλετα;
Ένα έχω να πώ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ
1/5 πρώτο εξάμηνο . Τουλάχιστον το τελευταίο το πήρα με βαθμό 8)
Αυτό. Πουτάνα τη Δευτέρα θα φύγεις και με βαθμό!
Εγώ την έδωσα σήμερα, και πάει καρφί για Σεπτέμβρη
Eγω ξεμπερδεψα με χημεια. 9/10 !
ουτε ασοεε αφηνουν εκτος κιαν αρχισεις τα παρακαλια
Τι παλούκι είναι αυτή η ρευστομηχανική ρε;