Εξεταστική

Πραγματική ανάλυση με 10!πάω αύριο για πιθανότητες.άντε να δούμε…:stuck_out_tongue:

Εμ, γι’ αυτό σε έχουν πρότυπο κάποιοι πρωτοετείς… :wink:

Έχει κανείς υπόψη του αν μπορώ να βρω το “Οι Πέντε Εποχές της Φιλοσοφίας” του Πελεγρίνη σε pdf ή κάπως αλλιώς ονλάιν;

Όσο καλά ξεκίνησε, τόσο σκατά τελείωσε
Έτσι κι αλλιώς δεν πολυδιάβασα οπότε ας μην γκρινιάζω
4 πέρασα
2 δεν πήγα να δώσω(προφορικά)
3 κόπηκα

Η μόνη μαλακία είναι ότι Σεπτέμβριο λογικά θα κατέβω Αθήνα για R.H.C.P
Δεν πρέπει να αφήσω να μαζευτούν πολλά(και ήδη είναι 5:thumbdown:)

Εδώ λίγο δύσκολο να πάρεις απάντηση
:-k

Εγώ εάν χρωστούσα 5 μαθήματα θα έκανα κωλοτούμπες από την χαρά μου!!

Κακή αρχή κάναμε… σταδιάλα, αυτό το μάθημα θα με στοιχειώσει!! :Ρ

μεχρυ τωρα 2 στα 2 σημερα καψαμε ενα για να δωσουμε ενα παλουκι το οποιο παιζει να χω γυρω στο 6 ελπιζω για το καλυτερο…
και αυριο τελευταιο μαθημα μιας παρα πολυ κουραστικης εξεταστικης, δεν εχω ορεξη καν να το διαβασω αλλα θα βρω καπως μετα δυναμεις για την ιστατη προσπαθεια! αν περασω το αυριανο και το αλλο θα μιλαμε για μια καλη εξεταστικη με το 4 στα 4 και ενα δυσκολο μαθημα μεσα σε αυτα! :slight_smile:
και θα χω 7 μαθηματα για πτυχιο (και σαβατο κατεβαινω ελλαδα για καρναβαλι) :lol:

Τελείωσα εγώ σήμερα, και μάλλον έχω περάσει τα 4 απο τα έξι. Not bad για πρώτη εξεταστική

Εξεταστικη ΠΑΠΑΛΑ!!! PRAISE THE LORD!!!:bow2::papas:

πότε προλάβατε κ;ι τελειώσατε? εμείς έχουμε άλλες 2 εβδομάδες και 1 μάθημα μπόνους σε άγνωστη ημερομηνία που το χάσαμε την πρώτη μέρα της εξεταστικής΄λόγω κατάληψης!!

Mα,καλα,ποσα μαθηματα εχεις συνολικα;!;!

Πέρασα πυριγενή :expressionless: πρέπει να ονειρεύομαι

Σαν αρρωστια ακουγεται.
Εξεταστικη :bye:

θα τον γαμησω τον πουστη!! μα ενα 6μηνο ολοκληρο και να μη μας πει οτι και να εχεις περασεις τις προοδους παλι θες να γραψεις 5 στην τελικη εξεταση για να περασεις!!!
να εχω γραψει 6.25 και 6.75 και τελικα να κοβομαι με 2!!!

τονχριστοτουκαιτηνμπαναιατου

αλλα τι να πεις…και οικονομικη πολιτικη που περιμαν κανα 6αρακι μου ηρθε αλλο ενα 2…

εκει που ελεγα καπως θα βολευα την κατασταση με 3-4 μαθηματακια…γαμηθηκε ο διας

8O8O8O Πέρασα σε μάθημα όπου δεν έγραψα τίποτα και ο καθηγητής ζήτημα είναι αν βλέπει 2-3 γραπτά στην πραγματικότητα. Και με περνά(στην τύχη λογικά γιατί έγραψα για 2) με 5.

\:D/\:D/\:D/\:D/\:D/

Δεν ξέρω εάν ταιριάζει εδώ καλύτερα ή στο θρεντ “παράωρες εξομολογήσεις”, αλλά…
βλέπω όλους τους άλλους να έχουν τελειώσει και να’ναι ξέγνοιαστοι και γω -και πόσα ακόμα παιδιά :Ρ- πρόκειται σε λιγότερο από πέντε ώρες να δώσω το δεύτερο μάθημα. Δε θα σχολιάσω το ότι η δική μας εξεταστική κρατάει και έναν μήνα… άιστονγκόρακα μπουρδελοσχολήηη…!!!

πρωτο ετος δεν εισαι?καλως ηρθες στο ελληνικο πανεπιστημιο:D
εμενα βεβαια μου συμβαινει συνηθως το αντιθετο,ενω περναω το μθμ να βλεπω ενα ωραιοτατο 3.\μ/
πτυχιο δεν θα παρω ποτεεε

Εγώ είμαι κωλόφαρδος, το πιστεύω

Σήμερα από 300 σελίδες ύλη -100 σος-, έδωσα βάση, τελευταία στιγμή, σε 3 ερωτήσεις… μαντέψτε ποιές έπεσαν; Ούτε συνεννοημένοι να’μασταν, αλλά με “έφαγε” το θέμα του χρόνου…!!! Μας καθυστέρηασν και “μας ζήταγαν και τα ρέστα” στο τέλος!!! Άααιντε8)

Αφιερωμένη σε όσους γράφουν ακόμη —>