Εξεταστική

Χημεία Α’ Εξαμήνου :bye: ===> Μαθήματα πρώτου έτους :bye::bye:

Έφυγαν και μεταμορφωμένα σήμερα, το ΠΤΥΧΙΟ είναι κοντά!

Mαθηματα α’ εξαμηνου,:bye: 7/7! So much WIN!!:bounce:

Πλάκα πλάκα και εγώ τα πέρασα όλα τώρα,εκτός από ένα που δεν το έδωσα επειδή δεν το είχα διαβάσει και ήταν δύσκολο(κωλοΓερμαναράδες γαμώ)

Άντε τον Σεπτέμβρη να έχω 2 μαθήματα,να κατέβω 4 μερούλες να τα δώσω και μετά πάλι διακοπές

Και εγώ το ίδιο 5/6 μαθηματάκια. Πάει το πρώτο εξάμηνο, και μένει ένα μάθημα για Σεπτέμβρη.

4/6. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΙΙ ΟΜΩΣ. Και μια διαβασμένη Βιολογία που δεν την έκανα καλή επανάληψη όμως και επειδή έχουν πέσει οι βαθμοί θα τη δώσω το σεπτέμβρη. Έλα να φεύγουν τα βιο- :stuck_out_tongue:

Γερμανικη φιλολογια σπουδαζεις;

Όχι ρε,τι λες μακριά από μας

Γιατι,ρε,ωραια ειναι τα γερμανικα!Εμενα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα αγγλικα!! Τι σπουδαζεις;

3/3 . 27 :smiley:

Μπορώ με ασφάλεια πια να πω ότι οι εξεταστικές Ιουνίου είναι οι χειρότερες. Δηλαδή τώρα που έχει σχετικά μέτριο προς χάλια καιρό δεν μπορώ γενικά να συγκεντρωθώ, που να έκανε και 30 βαθμούς! [-X
Προβλέπω αποτυχία και αυτό είναι τόσο απογοητευτικό ειδικά μετά τον περασμένο άκρως επιτυχημένο Φεβρουάριο.

Ναι ρε, δεν ειναι για εξετασεις ο Ιουνης… [-X

Ποιος Ιούνης? Εμείς ακόμα δεν τελειώσαμε τα μαθήματα & η εξεταστική μας τελειώνει 16 Ιουλίου. Δε νομίζω να υπάρχει χειρότερο… αν υπάρχει ας αναφερθεί να παρηγορηθώ λίγο!

20 Ιούλη… Και στάνταρ θα μεταφερθεί και για μια βδομάδα αργότερα, άρα 27 Ιούλη… Κλασικά πράγματα.

^^ What the hell??? Σε ποια σχολή?

Άρα υπάρχουν και χειρότερα. πάντως λόγω εκλογών νομίζω θα δώσουν και άλλες μέρες παράταση

12-28/6 9 μαθήματα

21/6 - 11/7 8 μαθηματα

βεβαια αν τα περασω ολα μου μενει ενα για πτυχιο και ορκιζομαστε σεπτεμβρι
αντε να δουμε

11/6-6/7 9 μαθηματα!!! Και τα μυαλα στα καγκελα!!
Βασανιζομαι…

ίσα ρε γατάκια…

26/6 έως 20/7, 3 ή 4 μαθήματα (αναλόγως, τα κέφια) και παίζει να πάρει παράταση λόγω εκλογών -ή αν μας βρει κανα άλλο κακό μέχρι τότε-…, καλό σεπτέμβρη! :’)

Γαμιέται το σύμπαν και ακόμα δεν έχουμε αρχίσει καν να γράφουμε. :yahoo:

[SPOILER]Θα βγει και ο Σύριζας και δε θα προλάβουμε να πάρουμε πτυχίο.[/SPOILER]