Εξεταστική

μου εμεινε μιαμιση μερα για ενα απο τα δυσκολοτερα μαθηματα της σχολης

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!

Αφιερωμένο σε όλους :slight_smile:

δε κοιμηθηκα μια και μας γαμησε κιολας στην εξεταση

ωραια αρχισαμε.

Εξεταστικη: 5/6/-29/6/2012

Εχουμε συνολικα 8 μαθηματα (εργαστηρια-θεωριες)

Δωσαμε 2 το ενα μας επιασε κοψιμο :stuck_out_tongue: και το αλλο ας ελπισουμε στην ελπιδα να το περασουμε! :stuck_out_tongue:

Αυτο και το αλλο εξαμηνο τα παλουκια μαθηματα αφησαμε για το τελος!

Τουλαχιστον το Σεπτεμβρη φευγουμε Erasmus!!!8)8)8)

Τελευται μερα μαθηματων αυριο και απο Τριτη εξεταστικη… Θα φτυσουμε αιμα παλι…

μεχρι 7 ιουλιου δινω.

Πέντε μαθήματα θα δώσω και σήμερα έγραψα το πρώτο το οποίο πήγε μια χαρά. Τώρα πάμε την Τρίτη για το δυσκολότερο. Αυτή η σχολή γενικά πάντως μας έχει γαμήσει.

Ποια σχολή αν επιτρέπεται;

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Πάτρα.

Η πιο ψυχοφθόρα εβδομάδα από τη μέρα που μπήκα στο πανεπιστήμιο. Στα τσακίδια.

Και φαντασου οτι την εξεταστικη την ζεις 2 φορες τον χρονο…

Νόμιζα ότι όταν τελειώσω το σχολείο τα καλοκαίρια μου θα είναι ελεύθερα για συναυλίες, διακοπές κλπ. Αλλά τώρα απλώς είμαι δεσμευμένη για το πρώτο μισό του καλοκαιριού.:?

Ξεχνάς την εξεταστική Σεπτεμβρίου… :stuck_out_tongue:

Και σε όσες σχολές υπάρχουν και οι επί πτυχίω για τους >4ετείς, τότε πάμε στις 5 το χρόνο 8)

Μακρια απο μας η εξεταστικη Σεπτεμβριου!! απαπαπαπαπαπα

Τα λες αυτά επειδή είσαι φρέσκος, ρώτα και μας που παρακαλάμε να μην γίνει καμιά κατάληψη μπας και συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα…

Εμεις στη Νοσηλευτικη τελειωνουμε την αλλη βδομαδα !!! Εχει πεσει διαβασμα…:frowning:

Πάει για φούντο λέμε. Ούτε διάθεση ούτε τίποτα.

Ρεθυμνο μεχρι 15 του μηνος έχω τελειώσει(εχω και ενα μαθημα που πηγε πιο μετα λογω εκλογων,στις 22 αλλα κλαην)

Και η εξεταστικη του Σεπτεμβρη ειναι η πιο καλη για μενα,αν ξερεις πως να την χρησιμοποιήσεις.Μπορεις να τα σπας και να τα περνας με βαθμο

Η εξεταστική του Σεπτέμβρη είναι η πιο καλή κατά τη γνώμη μου.Πιο εύκολα θέματα,περισσότερος χρόνος για προετοιμασία (λέμε τώρα :stuck_out_tongue: )

Aναλογα η σχολη… Αλλα γενικα δεν λεει να διαβαζεις καλοκαιριατικα. Ειναι σαν να εισαι 12 μηνες στη σχολη. Δεν απολαμβανεις καθολου τις διακοπες, Καλυτερα ειναι να ξεμπερδευεις με τα μαθηματα οσο ειναι η εξεταστικη και μετα ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!