Εξεταστική

Φυσικά δεν διαφωνώ όντως παίζει ρόλο σε τι σχολή είσαι.Αλλά όπως είχε πει κάποτε ένας φίλος.Στην εξεταστική Ιανουαρίου-Φλεβάρη πήγαινε για σκι,στην εξεταστική Ιουνίου-Ιουλίου αλώνισε τις παραλίες,στην εξεταστική Σεπτέμβρη βγάλε ρίζες!!
Άλλωστε την εξεταστική Σεπτέμβρη ότι θες δεν θες είναι σπάνιο να την αποφύγεις…Όλο και κάποιος θα σε έχει κόψει!!! :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Το κεφάλι μου έχει τζατζίκι από το διάβασμα :wacko:[/SPOILER]

[SPOILER]Παράξενες μεθόδους χρησιμοποιείς στο διάβασμα [/SPOILER]

Δεν αντέχω άλλο διάβασμα. Και η μαλακία είναι το να έχεις ρίξει το διάβασμα της αρκούδας για ένα μάθημα και να ξέρεις ότι είσαι καταδικασμένος έτσι και αλλιώς να κοπείς μιας και οι καθηγητές σου είναι τσεκούρια . :frowning:

Δεδομένου ότι αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο σοβαρά την τελευταία μέρα μόνο και πήγα με σχεδόν πασάλειμμα, μια χαρά τα πήγα στο πρώτο μάθημα. 1 down, 4 to go.

Έχετε μάθημα σχετικό με σουβλάκια; :stuck_out_tongue:

Ναι κάτι σουβλάκια ΝΑ με το συμπάθειο!!!
Και εγώ άλλα 4 έχω για να δούμε…
Αν συνεχίζω να προγραμματίζω άλλο σήμερα στο τέλος ο εγκέφαλος μου τζατζίκι θα γίνει μην σας φαίνεται παράξενο!!!

9-12 και 12-3 γράφω
Σε 3,5 ώρες πρέπει να είμαι σχολή να πιάσω καλή θέση στο αμφιθέατρο:?
Όλη μέρα θάλασσα, άντε και μετά λίγο γιούρο, καμιά χαζομαρούλα και τελικά ξημερώσα ετοιμάζοντας τα χάι-τεκ σκονάκια μου
Με τη νίκη!:papas:

Θα σου έλεγα καλή επιτυχία αλλά έχει περάσει η ώρα…Καλά αποτελέσματα!!Εμ είδατε τα άσχημα της εξεταστικής του Ιουνίου;Άντε να διαβάσεις με τέτοιο καιρό και με το Euro…Δεν γίνεται απλά δεν γίνεται!!!

Μεγάλη επιτυχία λέμε!!
2 down, 7 more to go
8)

παιζει να περασα μαθηματακι σημερα!! 8)

[SPOILER]το πρωτο μετα τον περσινο Ιουνιο[/SPOILER]

σκονακι και αγιος ο θεος…ειναι τεχνη το πουστικο πρεπει να το εχεις…
εκανα κατι ποιοτικα σκονακια στο δικαιο απλη ομορφια λεμε…!!!

Τι δουλειά έχω εγώ να ξυπνάω απο τις 8 παρα και να διαβάζω για ολη την ΕΕ,τις συνθήκες,τα όργανα τα παντα όλα.Τι;
Αντι να ειμαι σε μία αιώρα και να κάθομαι ακούγοντας Κλαπτον.

Aυτη η Γενετικη μου εχει κανει τον εγκεφαλο φραπε!! Ασε που μαυριζει η ψυχη μου με τοσες αρρωστιες που πρεπει να ξερω απ’εξω(και μπερδευω μεταξυ τους). Αντι να κοπροσκυλιαζω,σηκΩνομαι απο τις 8. AARRGGGHH!!!

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες από τις γενετικές ασθένειες που αναφέρονται είναι τόσο σπάνιες και τόσες πολλές που από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι γίνεται. Ειδικά αν το βιβλίο είναι εμπλουτισμένο και με τις κατάλληλες εικόνες ασθενών ψυχοπλακώνεσαι άνετα.:slight_smile:

Οχι μονο ψυχοπλακωνεσαι,αλλα συνειδητοποιεις πως πρεπει να ευχαριστεις τον Θεο καθε μερα που εισαι φυσιολογικος!!!

^^ Ή όχι??? :lol:

Ωραία η γενετική πάντως. Θα μου άρεσε να ασχοληθώ και με αφορά κιόλας. :?

Να σας είχα να διαβάζατε 500 (τουλάχιστον) σελίδες για το κάθε μάθημα, έχω αρχίσει να απελπίζομαι, αλλά αρνούμαι πεισματικά να διαβάσω!!! :lol:

παμε να τον πιουμε αυριο μαλλον:(

καλα πηγε μαλλον [-o<

παμε τωρα για το γκραν φιναλε στην εβδομαδα των παθων κανονικα.

αυριο θα τα πιασουμε τα λεφτα μας… ωχ…

Σ’ εμάς δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η εξεταστική (26/6-20/7) και ανέβασαν νέο πρόγραμμα για τον Σεπτέμβρη. Πρώτη φορά στα χρονικά ξεκινάμε νωρίς (2,3/9), ε δεν παν να… :roll:

^^ Για αυτους που εμειναν δεν λες;

Για την επαναληπτική λέω ^

Πρώτο έτος δεν είσαι; Τι σχολή αν επιτρέπεται; Σας έχω πρήξει, ε; :p:lol: