Εξεταστική

Επέλεξα να συνδυάσω απόλυση με πτυχίο, έδωσα 3 μαθήματα μέχρι στιγμής, τα 2 ήταν εύκολα αλλά δεν τα πήγα καλά εκεί (γενικά με τα εύκολα έχω μεγάλο θέμα, έχω χάσει πολλούς βαθμούς έτσι) αλλά περνιούνται, το άλλο αν θες να πας για πτυχίο δεν το παίρνεις, αλλά παραδόξως πήγα πολύ καλά (δεν γίνεται να αφήσεις μάθημα αδιάβαστο που πέρσι έχεις πάει σε όλα τα μαθήματα και σε κάποια φάση στον στρατό το μόνο που έχεις από σημειώσεις είναι αυτό, στο τέλος το χα μάθε πολύ καλά και δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω).
Τώρα το τελευταίο είναι ένα υποχρεωτικό που δεν μπόρεσα ποτέ να το περάσω προφανώς στις 4 φορές που το χω δώσει. Είναι μια μαλακία. Δεν νοείται να χω περάσει και με την 1η τα απαιτητικά της σχολής και να κολλάω σε αυτό. Οπως και να χει θα πιάσω τον καθηγητή (γαμώ τα άτομα), πρώτη φορα που θα το κάνω.

^^Ε,καλα ουτε o πρωτος ουτε ο τελευταιος θα εισαι… Αλλωστε αξιζει τον κοπο για ενα μαθημα. Που ξερεις,αν σε εχει με καλο ματι ο καθηγητης,μπορει και να σε βοηθησει…

Ποιος καθυστερημένος αποφάσισε να δώσουμε τα πρώτα μαθήματα (με μία μέρα κενό ανάμεσα στο καθένα), έπειτα να μεσολαβήσουν δυο εντελώς άδειες βδομάδες και την τρίτη να δώσουμε απανωτά τα δυο τελευταία μαθήματα;;; Εκτός του ότι δεν είναι καθόλου πρακτικό, θα είχαμε τελειώσει ως τώρα…

Ατιμη οργανικη χημεια,φευγεις απο την καμπουρα μου επιτελους!!! AArrrgggghhh!!! http://www.youtube.com/watch?v=n9D7oeM3zd8

Εβδομάδα των παθών από αύριο
Δίνω κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή
2 δύσκολα, 1 εύκολο και ένα ότι να 'ναι(χειρότερο από τα δύσκολα)

παρασκευη με τεταρτη δινω 4 μαθηματα.ενα καθε μερα,κατα κυριο λογο δυσκολα.χα!δεν υπαρχει ελπιδα.

Αύριο δίνω 2 την Παρασκευή 1 και μετά Δευτέρα Τρίτη και τέλος.3 βδομάδες εξεταστική και τα 5 από τα 7 τα δίνω μαζεμένα.Θα την παλέψω…ΔΕΝ!!!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΔΗ,ΛΙΩΣΤΕ ΨΑΡΙΑ

Μα τι καλός…Με συγκινεί η συμπαράσταση που δείχνεις προς όλους μας… :cry:

Άστον να λέει… έχει ακόμα αρκετά καλοκαίρια (και χειμώνες) καψίματος με εξεταστικές :stuck_out_tongue:

Ε ναι το μόνο σίγουρο είναι αυτό…Ας το χαρεί τώρα που μπορεί!!! :slight_smile:

Και κάτι για να ευθυμήσουμε μιας και το διάβασμα πάει σύννεφο… :lol:

[SPOILER][/SPOILER]

Γι’ αυτό διάβασμα και ιντερνετ δεν πάνε μαζί 8)

Είναι αναγκαίο μερικές φορές…Βρίσκεις πολλές πληροφορίες.Όπως στην δική μου περίπτωση…Π.χ.

[SPOILER]http://docs.oracle.com/javase/tutorial/uiswing/components/combobox.html
Αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα με απλές σημειώσεις… :? [/SPOILER]

Όσοι κόβουν με 4, να μη δουν ποτέ paper τους δημοσιευμένο.

Αλλη μια επαληθευση του παραπανω σημερα.
.

Όσοι δεν μπορούν να γράψουν πάνω από 4 με την αξία τους, ας το παρατήσουν το άθλημα.

κάνεις πλάκα προφανώς

συμπεριλαμβανετε και η επιτυχης προσπαθεια για αντιγραφη με επιτηρητη κερβερο?

Καθόλου.
Αν όντως το γραπτό είναι max 4 (και όχι περίπτωση άδικου κοψίματος), τότε να κάτσει να διαβάσει για 10 και να το περάσει.
Στα μεταπτυχιακά που η βάση είναι 6, πρέπει να τους περνάνε με 5;

Πάντα αναφέρομαι σε αντικειμενική βαθμολόγηση, και όχι παθολογικές καταστάσεις με προβληματικό διδάσκοντα 8)

Στο 80% των περιπτώσεων ισχύει κάτι τέτοιο.Και δεν το λέω με προκατάληψη.