Εξεταστική

Ρε τι λέτε?
Τι αντικειμενική βαθμολόγηση, που γίνονται αυτά?
Εδώ αντιγράφω, λέω τις απαντήσεις σε άλλα 3 άτομα, εγώ παίρνω 5, οι δύο 6 και ο άλλος 8
Ε άι γαμήσου δηλαδή

σημερα εδινα μαθημα με περιπου 1500 σελιδες.προφανως δεν το διαβασα ολο και το γραπτο μου συμφωνα με τους υπολογισμους μου ειναι κοντα στο 4 με ζορικα θεματα.τι λες πρεπει να με περασει η να κατσω κανα χρονο να το διαβασω ολο?

Πήγα σε θετική σχολή για να μην αποστηθίζω 1500 σελίδες, αλλά να μαθαίνω 8)

χαχαχαχαχα γελαω γιατι εκει περα στην ελλαδιτσα διαμαρτυρεστε (οχι εσυ) για το 4 και εμεις εδω ιταλια εχουμε βαση το 6
(χωρις να θελω εννοειται να υποτιμησω την προσπαθεια τν ελληνων μαθητων στα λεγομενα πιο πουστικα σε πλευρα βαθμολογησης πανεπιστημια της ευρωπης):slight_smile:

6/7 μέχρι στιγμής και δίνω άλλα 2 την Πέμπτη
Καλά πήγε, σε σχέση με την προηγούμενη(4/9)
Το παν είναι να έχεις μέθοδο

[SPOILER]

5 σειρές ομπρέλες+2 από πάνω χωρίς+ξαπλώστρες όπου μπορούσες να χώσεις και φαίνεται μόνο το 1/3 του κόσμου(φοιτητές) στην φωτό
Είναι το λεγόμενο σύστημα Φανάρι
8)ι[/SPOILER]

βγαινω καμια βολτα μεχρι το περιπτερο και βλεπω ολους να πανε φαναρι και :x

η τελευταια φορα που προσπαθησα να αποστηθισω ηταν στην ιστορια κατευθυνσης και απετυχα(στο να τα μαθω απέξω οχι στην ιστορια:p)
προφανως και εγω μαθαινω και εμβαθυνω,και οχι απλα παπαγαλιζω γιατι το τελευταιο δε μου λεει κατι.

Εσύ είσαι για πτυχίο, εμείς έχουμε καιρό ακόμη να κοπροσκυλιάζουμε :stuck_out_tongue:

περασα μαθημα ρε!!!

[SPOILER]μαθηματικα του 1ου ετους βεβαια…αλλα επρεπε.[/SPOILER]

ΧΕΛΛ ΓΙΕΑ.

Δίνω πρώτο μάθημα την πέμπτη,μετά το επόμενο στις 8 ιουλίου και το άλλο στις 13!Έχει καεί το κεφάλι μου στο μάθημα αυτό,μένω σε κάθε σελίδα κάμποση ώρα,δεν αντέχω άλλο!(ομάδες…)

Ναι, και εγώ τη Δευτέρα και το άλλο στις 18 ! Να πάνε στα τσακίδια, για πόσα χρόνια θα μας ταλαιπωρούν?

συγχαρητηρια σε αυτους στο τει πειραια που καναν την εξεταστικη να κραταει ενα 10ημερο! δεν λεει αν δεν δινεις 2-3 μαθηματα την μερα

Τελευταίο μάθημα σήμερα και το έκαψα.Δεν έχει νόημα να παραδώσω λευκή κόλλα. :frowning:
Δεν πειράζει 5 στα 7 καλά είναι πάμε δυναμικά να παραδοθούν και τα πρότζεκτς εξαμήνου και τέλος!!!

Aντε παιδιά με το καλο,να απολαύσετε λίγες διακοπές όπως εμείς που καθόμαστε τόσες μερες πλεον

Μαλάκες αύριο δίνω πρώτο μάθημα και είμαι ήδη εξαντλημένος

Είναι και μόνο το feeling της εξεταστικής μην αγχώνεσαι.Καλή αρχή!!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΓΑΜΩΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥ!!!

aaaarrrrggghhh!!! Αλλα 3 εμειναν … aaaaaarrrggghhh

Εγώ γράφω μέχρι τις 10 Ιουλίου :p:p Θα πήξω…

Γαμώ την παθολογία οστών ε! Που τη δίνω και αύριο 10 το πρωί

Γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη, γαμιεται η εξεταστικη.

Ποιός διαβάζει εμβρυολογιααααααααααααα
χααχαχαχ αστείο και μόνο που το σκέφτομαι