1 και να καιει ακομη αυριο!!! Μετα ζητω που καηκαμε!!! :lol::lol::lol:
Εχω παρει 5 μαθηματα μαθηματικων!!! Δεν την παλευω!!! #-o#-o#-o#-o
1 και να καιει ακομη αυριο!!! Μετα ζητω που καηκαμε!!! :lol::lol::lol:
Εχω παρει 5 μαθηματα μαθηματικων!!! Δεν την παλευω!!! #-o#-o#-o#-o
Nιωθω οτι θελω να το φωναξω
[SPOILER]ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΑΣ[/SPOILER]
Φύγανε τα Πεδία, 3 φυσικές μείνανε ακόμα γαμώ την τύχη μου.
Σήμερα διακριτά μας πόνεσε ο κώλος μας
κοπηκα στα 2 δυσκολα ^_________________________________^
επισης προβλεπω αλλο ενα τουλαχιστον κοψιμο
Πετρολογία μεταμορφωμένων αύριο - τελευταίο μάθημα, μετά από μαραθώνιο εξεταστικής.
3 για το τέλος
Ανατομία 2 σιγουράκι για σεπτέμβρη απο τώρα…Και μου μένουν δύο φυσικές…που υποτίθεται ότι πρέπει να διαβάσω
Δύο ανατομίες και δύο φυσικές; Τι σχολή είσαι;
Εγώ 2/2 και τώρα στο τρίτο (ιατρική φυσική γιακ) έχω φρικάρει τον κώλο μου. Αν δεν αρχίσω το διάβασμα αύριο δε θα το κάνω ΠΟΤΕ. Θα μου μείνει σαν την πληροφορική στον αίωνα τον άπαντα. Και έχω μόνο 2 μέρες που μάλλον δε φτάνουν οπότε το κόβω να μένει φυσική για το πτυχίο
Ραδιολογίας/ Ακτινολογίας είμαι.
Ιατρική φυσική είναι γενικά βατή αν πιάσεις κάποια βασικά πράγματα. Εγώ μέχρι την παρασκευή πρέπει να έχω μάθει καλά και λεπτομερώς νευρικό, γεννητικά όργανα, πεπτικό και αισθητήρια όργανα, δεν παίζει η κωλοανατομία πάει για Σεπτέμβρη. Αλλά δεν μπορώ να πώ αυτό το εξάμηνο πήγε πολύ πολύ καλά (βγήκαν τα πρώτα μαθήματα)
metalMilitia τι βάση έχει τώρα η σχολή σου; Από περιέργεια, γιατί σ’ αυτή ήθελα να περάσω και 'γω κάποτε.
Θα σε γελάσω αλλά νομίζω γύρω στα 14.000
Καλά σε σχέση με τα δύο που χω δώσει είναι γελοία, αλλά με τεράστια ύλη και βαρετή
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΕΛΟΣ!!![SPOILER] [/SPOILER]SUMMER,HERE I COME!!!
Αν πω ότι δε μου κάνει αίσθηση το καλοκαίρι, θα με πείτε πάλι μίρλα!!!
Ειδικά όταν το περισσότερο καλοκαίρι είναι σε μη-διακοπές… :?
Πέρα από αυτό, που είναι και ο βασικός λόγος, η ψυχολογία στα πατώματα (από ηλίθιες αφορμές), η ζέστη εκνευριστικότατη, τα κουνούπια και τα άλλα ζωίφια επίσης. Τι άλλο θες?
+του ότι έχω την εντύπωση, ότι ο υπολογιστής μου προκαλεί μελαγχολία… :?
Κάπου μακρυά, σε μια αιώρα, με δροσερό αεράκι, διαβάζοντας ένα βιβλίο για χαλάρωση, πίνοντας φραπεδάκι… :roll:
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ
Right there with ya.
[SPOILER]Εξεταστικη ομως :bye:[/SPOILER]
τελευταιο μαθημα σε δυο ωρες και τωρα καθησα να διαβασω
βεβαια το μαθημα ολοι το λενε γελοιο και ο καηγητης στην εμβολιμη βαζει πολλαπλης αλλα who cares μεχρι να το δωσεις εσυ θα ο βλεπεις σαν ενα μαθημα κανονικο…
παντως καλα κλασικα τα τελευταια μαθηματα του ιουνιου παντα καιγονται απο την πολυ ζεστη…τι να πω
καλες διακοπες!
2 γαμωμαθηματα περιμενα να εχω περασει, και τα ειχα δεδομενα κιολας! στο ενα 4 και στο αλλο 2…
και στα δυο μαθηματα περιμενα πανω απο 6
ΣΚΑΤΑ.