Εξεταστική

κανε ντου στα γραφεια!

Σας δείχνουν κόλλες κάποια συγκεκριμένη μέρα και ώρα; Αν ναι, έλεγχο εκεί, γιατί πολλές φορές ξεχνούν να βαθμολογήσουν ολόκληρο θέμα!

Επιτέλους τέλος σαν αιώνας μου φάνηκε! Ειδικά αν ξέρεις ότι όλο τον καιρό της εξεταστικής πρέπει να έχεις τουλάχιστον ένα υποτυπώδες πρόγραμμα μελέτης.
ΥΓ : Διάβασα και κάτι πιο πάνω για Ανατομίες και ένα έχω να πω. Πιο βαρετό και σπαστικό μάθημα δεν υπάρχει. Ειδικά όταν είναι και τρεις.

Βιολογία ΙΙ αύριο και τέλος. Έχω καρααγχωθεί γιατί ενώ έχω βγάλει την ύλη και τελειώνω επανάληψη νιώθω ότι παίζει να μη θυμηθώ πολλά πράματα. Εϊναι και 400 γαμημένες σελίδες, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ. Το ίδιο αίσθημα είχα και με βιοχημεία ΙΙ, άντε να ξεκουμπίζοναι τα βιο να μην τα ξαναδω μπροστά μου

Αυτο με την Ανατομια,ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ!!! Το χειροτερο μαθημα.

Τι πρόβλημα έχετε με την Ανατομία; :stuck_out_tongue:
Επίσης μακάρι να ταν και σε μας τρεις

Εγώ προσωπικά έχω πρόβλημα με τον ψυχοφθόρο τρόπο που εξετάζεται θεωρία και ειδικά το εργαστήριο. Και ειδικα η 3 δεν παλεύεται τα διάβαζα και μετα τα ξεχνούσα.

To εργαστήριο σε μας είναι η πούτσα σου δίνουν μισό λεπτό σε κάθε πρόπλασμα ξέρω γω. Για βαθμό μιλάμε

3 δυσκολα και αιωνιως χρωστουμενα(πουτανα Στατιστικη ΙΙ)με 10ρακια στο ερασμους,δε με χαλασε:hippy:

13 για πτυχιο,φορτσαρουμε οσο πρεπει και εκτος απροοπτου επομενο Σεπτεμβρη τελος.

Like a sir.

Εμείς τώρα τον Ιούλιο για το εργαστήριο ήμασταν απο τις 9 το πρωι μεχρι το μεσημερι γιατι δε μπορουσαν να συννενοηθουν πως θα μας εξετασουν (συν το οτι ενδιαμεσα οι δυο καθηγητες ειχαν και τα ταμπλετ και ηταν στο φεισμπουκ ενω μας εξεταζαν). Τελικα περασα σαν απο ανάκριση και απο τους τρεις ενω μας αφηναν ελαχιστο χρονο να σκεφτουμε. Του ενος μάλιστα του ηρθε η ιδεα να ρωτησει απο ενα πτωματικο εγκεφαλο κατεστραμενο που δε φαινονταν καλα οι δομες. Τα είπα και εκνευριστηκα πάλι:)

Πού είσαι;

6 στα 7 σ αυτη την εξεταστικη.παμε για το γκραν φιναλε.εχω αρχισει να οσμιζομαι τον παπυρο8)

Πόσο αναίσθητοι μπορεί να είναι μερικοί καθηγητές και δεν αντιλαμβάνονται ότι και αυτοί έχουν υποχρεώσεις? Δε γίνεται να έχει πάει Αύγουστος και να μην έχει βγάλει ακόμα τα αποτελέσματα.:x

Μωρέ γίνεται… Εμείς τί κάνουμε νομίζεις… :lol:

Πολύ ωραία!

Έκαψα 2 για ρεντ χοτ, αύριο τελικά δεν θα πάω να δώσω γιατί το κόψιμο είναι σίγουρο οπότε είμαι 0/3 ακόμη δεν ξεκίνησα
6 more to go

ποιος μαλακας κανονιζει 8 η ωρα το πρωι?ΠΟΙΟΣ?

Εμείς δίνουμε σχεδόν πάντα 8 το πρωί κι εγώ είμαι αναγκασμένη να ξυπνάω από τις 5 :frowning: