8 η ώρα το πρωί είναι το καλύτερο γιατί το πας σερί.
Γενικά μάπα αυτή η εξεταστική, για 2 με βλέπω, άντε τρία αν καταφέρω και βγάλω βιοχημεία Ι σε μιαμιση μέρα (κάτι μου λέει ότι γίνεται έτσι όπως την βλέπω).
8O Αν το καταφέρεις αυτό θα είναι άξιο θαυμασμού, εκτός και αν την έχεις ξαναδιαβασμένη.
Έχω βγάλει βιοχημεία ΙΙ σε 5-6 μέρες και πήρα 6 (και πιστεύω ότι αδικήθηκα κιόλας :P)
Θυμάμαι μάλιστα τύπους να μου λένε ένα μήνα πριν αν δεν έχεις ξεκινήσει μην το επιδιώξεις καν.
Αδιάβαστη την έχω την Ι αλλά είναι αρκετά πιο εύκολη απ’ τη δύο.
Εγώ έχω μάθει να μην ακούω κανένα γιατί μόνο να σε πανικοβάλλουν ξέρουν!Αλλά η Ι μου φάνηκε δυσκολότερη από τη ΙΙ γιατί είναι πιο ξερές γνώσεις, αντιδράσεις, ένζυμα και ήταν πολύ σπαστικό να τα μάθω απ’ έξω. Ενώ η ΙΙ έχει πιο “εφαρμοσμένες” γνώσεις πάνω αίμα, ήπαρ κτλ.
Κοίτα δεν ξέρω την ύλη σου κιόλας. Εμείς από stryer κάνουμε, και όντως η ΙΙ διαβάζεται πιο ευχάριστα απ’ την Ι, απλά δεν συγκρίνονται σε επίπεδο δυσκολίας σε εμάς (και από άποψη εξέτασης). Απλά η Ι πλην των άλλων έχει πράματα που ως εκκολαπτόμενος τριτοετής τα χω δει πάνω κάτω (βιολογία Ι/ΙΙ, φυσιολογίες, ιστολογίες κλπ) οπότε θα μου βγαινε πιο εύκολα θαρρώ. Τελικά δε διάβασα και τόσο, θα διαβάσω λίγο ακόμα μέχρι το απόγευμα και ο,τι γίνει. Την ύλη την πέρασα μια φορά αλλά το πώς την πέρασα είναι άλλο θέμα
Και εμείς Stryer έχουμε αλλά μας έδιναν και σχετικά ευκολοδιάβαστες διαφάνειες από την παράδοση. Καλή επιτυχία πάντως για να φεύγουν τέτοια βαρετά μαθήματα!
εφυγε και η Πολυ Μεγαλη Καριολα Οικονομετρια Ι
μλκ τι σχολιο πετυχα στο βιντεο
Η αποτομη εκρηξη, ο συγχρονισμος στο ανοιγμα των χεριων, ο τονος στο ‘‘αντε γεια’’ που ξεκιναει απο πολυ ψηλα και τελειωνει ακομη ψηλοτερα, η ελαφρως-κυκλικη κινηση της καρεκλας και το ‘‘ετσι’’ στο τελος παραθετουν το απολυτο αντε γεια. Ειμαστε απλα τυχεροι που υπαρχει στο ιντερνετ για να το βλεπουμε.
Το καλυτερο flow στη κινηση σε αντε γεια το εχει εδω http://www.youtube.com/watch?v=O6tyScRNtuM ,αιωρειται ολοκληρος για καποια κλασματα,μετα στροφη 360 μοιρες και standing ovation απο το πισω μερος του στουντιο
41 fores “re” se 3 lepta…!!metrhmena…!
spyropaido13 1 month ago
ε τα θελε ο κωλος του:D
btw η πιο χαλια εξεταστικη εβερτ
[B][SIZE=“7”]ΤΕΛΟΣ[/SIZE][/B]
Μέχρι την επόμενη εξεταστική… θα πήξετε :twisted:
Tην ποια ??? 8)
Δεν θα εβαζα #7 γραμματοσειρα για μια απλη εξεταστικη… 8)
Nightsky πάπαλα η σχολή; Καλή αρχή man
FUCKYEAH :!:
Καλη συνεχεια θες να πεις…αλλα προς το παρον για αρκετους μηνες αραγμα.
Ναι αυτό, είπα απλά καλή αρχή στον εργασιακό τομέα… anyway :p:p
Καταλαβα οτι το καλη ‘‘αρχη’’ πηγαινε στον εργασιακο τομεα, γιαυτο ειπα οτι δεν θα ειναι αρχη αλλα ‘‘συνεχεια’’ των σπουδων.
Αν και πρεπει να βρω οπωσδηποτε δουλεια οσο θα καθομαι γιατι δεν βγαινει η φαση αλλιως.
Damn… :lol:
Σιδεροκέφαλος και καλή συνέχεια λοιπόν!
Ωραίος ρε, ότι καλύτερο εύχομαι!
Μπράβο ρε Αλέκο. Αφού θα συνεχίσεις και πιο πέρα, αυτούς τους μήνες που θα χεις κενούς κάτσε και διάβασε πάνω στο αντικείμενο που θες να ακολουθήσεις, μην τους αφήσεις να πάνε χαμένους (προσωπικο πάθημα που ακόμα το πληρώνω, τίποτα παραπάνω :p)