Εξεταστική

Ναι, αυτο μαλλον θα κανω, το εκανε και ο Μπαμπης (αν τον θυμασαι, της θεωρητικης) και πηγε φετος προετοιμασμενος.

Αντε με το καλο ΝαητΣκαη,καλα πνευματικά κουράγια απο δω και περα

Αυτο ξαναπες το. :-s

Συγχαρητήρια night*sky!!Με το καλό ό,τι επιθυμείς από εδώ και πέρα…:slight_smile:

Τελικά η εξεταστική του Σεπτεμβρίου πήγε σκατά :stuck_out_tongue: 1/3 Πέρασα και αυτό με 5. Και γράφω ένα αύριο… Εντωμεταξύ διάβαζα δεν μπορώ να κατανοήσω τι συνέβη :blink:

μπραβο ρε Ναητ Σκαη! συγχαρητηρια!

αντε και στα δικα μας εμεις οι λεφτερες :stuck_out_tongue:

καλουτσικα πηγε αυτη η εξεταστικη. τελειωνει αυριο.

περασα 1 μεχρι στιγμης που δεν το περιμενα κιολας το συγκεκριμενο, και περιμενω αλλα 2 που νομιζω τα εχω περασει, και το αυριανο που εχω ελπιδες γενικα. αααντε να δουμε…

8 μαθήματα είχα, πήγα έδωσα μόνο το ένα τελικά:?[-X
Τουλάχιστον το πέρασα λογικά

Ο καιρός όλο και πλησιάζει…απο διάβασμα όμως λίγα πράματα…

χα ναι

χα ναι χα ναι

χα χα ναι

Πάμε δυναμικά αυτή την εξεταστική! Ξεκινάμε 14 -βέβαια πρόγραμμα δεν έχει βγει ακόμα-, και λέω να δώσω 8. Στοχεύω να περάσω τουλάχιστον 5 (:-k:-k)

Εγώ 7 έχω, ελπίζω να τα περάσω όλα. :stuck_out_tongue:

Εγώ τρία, αλλά αυτά θα πάρω. :slight_smile:

fair enough

Σε 15 μέρες. Συνήθως διαβάζω 1-2 μήνες πριν, αλλά αυτή τη φορά κάτι πήγε πολύ στραβά. :-s Αντί για 6 πάμε για 4 και ίσως μειωθούν κιόλας. Πάουα!

φακ γέα, κάπως έτσι κι από δω.

Αστέρι μου. :stuck_out_tongue: Έναν-δύο μήνες πριν λέει. Εγώ πάντα ξεκινούσα μία εβδομάδα πριν και δεν ολοκλήρωνα, κι όταν έφτανε η “μεγάλη” μέρα με έπιαναν τα ψυχολογικά μου. Αν συνεχίσω, όμως, έτσι, θα βγω απ’ την πίσω πόρτα που λένε και οι δικοί μου, χα. :lol::lol::lol:

Σήμερα παιδιά κάτι έγινε. 1 ώρα διαβασματάκι, ναι. Προοδεύω αργά και αποτελεσματικά

δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά…
σαφώς και είναι πρόοδος αλλά με μια ώρα με το που ξεκινάς να στρώνεσαι, μετά σταματάς.

όσο για μένα μάλλον θα αφήσω ένα (ναι τρομερό:p) που για να γράψω καλά έπρεπε να το διαβάζω σε ΟΛΟ το εξάμηνο. Πάμε για τα άλλα 6, πολλά μου φαίνονται.
Επίσης να ρωτήσω κάτι. Πότε σας βολεύει να διαβάζετε, πρωινές ή βραδινές ώρες?

Απο την ώρα που πέφτει ο ήλιος και μετά εμένα

και εγώ δυστυχώς. Από τις Πανελλήνιες και μετά έτσι λειτουργώ:(
είναι κακό όμως.