Εγώ διαβάζω και πριν μωρέ, απλά πρέπει να είναι αναγκαίο για να λειτουργήσω έτσι. Και εμένα απο τις πανελλήνιες και μετά μου έμεινε αυτό, επειδή ξέρω γω το πρωί πήγαινα σχολείο, μετά φροντ και έτσι καθόμουν να διαβάσω απο τις 6-7 και μετά. Και το πήγαινα μέχρι αργά το βράδυ. Οπότε συνήθισα σε αυτό το πρόγραμμα.
συμπέρασμα: η τρίτη Λυκείου είναι λίγο καταστροφική.
ε ναι αν δε βγαίνει αλλιώς διαβάζω και μεσημέρι αλλά δε συγκεντρώνομαι όσο το βράδυ, που έχει και ησυχία.
Εμένα πρωί. Με σταθερό πρόγραμμα κιόλας γιατί η ρουτίνα στο δγιάβασμα βοηθάει την απόδοση.
Αυτά δεν θα έπιαναν στο μαθηματικό αν τα έκανε κάποιος,ακόμα και αν ήταν ο Euler.Σε ποιές σχολές είσαστε;
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]Νομικάρα Αθηνών!!!:oops: :lol:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Κάτι τέτοια βλέπω και ζηλεύω τον αδερφό μου που έχει κλίση στα φιλολογικά και πήρε θεωρητική.Δεν βαριέσαι…you win some,you lose some…Σας ζηλεύω απίστευτα πάντως!
άνοιξα βιβλίο μπροστά μου και περιμένω
έρχεται η επιφοίτηση;
not yet, αλλά έκανα την πρώτη κίνηση, αυτά δεν ήταν και πολύ πρόθυμα να ανοίξουν από μόνα τους ναπούμε
Άννα, μη ζηλεύεις, γιατί όταν εσύ θα τελειώνεις…
[SPOILER][SPOILER][SPOILER]================>[SPOILER]με τις υγείες μου[SPOILER]:bye:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
δε μπορω με τπτ να ξεκινησω…ειναι μεχρι να γινει η αρχη!!!
Έκλεισα σήμερα 3ωράκι διαβάσματος.
Καλή αρχή
καλη αρχη αλανια αυριο παω για βιβλια και αρχιζω λιωσιμο απο το πρωι μεχρι το βραδυ!! τερμα οι μ@λακιες!!!
λοιπον οι οιωνοι για την εξεαστικη ειναι καλοι
και ΠΡΕΠΕΙ να παει καλα
Πριν λιγο πηρα πρεφα οτι εχει βγει η εξεταστεα υλη (προγραμμα οχι ακομα βεβαιως) και το παραξενο ειναι οτι ενω αμφιβαλλω αν θα περασω παραπανω απο 1-2 μαθηματα (δεν ξερω γιατι, ενω παταω στην σχολη), η ιδεα του διαβασματος μου φανηκε ιδιαιτερα φιλικη. Τι να πει κανεις.
Ρε πούστη ενώ έχω όρεξη να διαβάσω το μάθημα που πρέπει να διαβάσω τώρα έχει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ διαφάνειες που δε διαβάζονται. Σιχαίνομαι που σιχαίνομαι το διάβασμα εκτός βιβλίου, άμα είναι και γτπ οι διαφάνειες δε συγκεντρώνομαι με τίποτα.
δεν μπορω ρε γαμώτο εχω 15 μαθήματα για τελος δινω τα 10 και δεν εχω καθολου όρεξη :’(
καμια 4-5 θα περάσω και καλο μου 14 πτυχίο…
είναι μερικοί που δίνουν διαφάνειες που αποτελούνται από σκόρπιες φράσεις και εικόνες. που για να καταλάβεις έπρεπε να είχες παρακολουθήσει το μάθημα και να θυμάσαι και τις αναφορές που έγιναν στις διαφάνειες. και γενικά το διάβασμα από πι σι άθλιο. εγώ αν δε σημειώνω σε βιβλίο δε μπορώ (να δω τι θα γίνει τώρα που θα κοπούν τα δωρεάν συγγράματα…)
To πρόβλημα είναι ότι δεν είναι μάθημα που θέλω να το περάσω κι ας μην το ξαναδώ, παθοφυσιολογία Ι είναι. Ακόμα κι αν μάθω τις πίπες που λένε οι διαφάνειες και γράψω καλά δε θα την έχω μάθει καλά
α κατάλαβα… και εμείς για Παφυσ έχουμε κάποια κεφάλαια από το βιβλίο και τα υπόλοιπα διαλέξεις που κατ’εξαίρεση είναι αναλυτικές και κατανοητές (αν βγάλεις τα γράμματα σε μερικές χειρόγραφες σημειώσεις που έχει κάνει:?)
αλλά ναι είναι σημαντικό μάθημα βάση για να καταλάβεις π.χ. παθολογίες