Εξεταστική

Λοιπόν επειδή δεν πάει άλλο και δεν λέει να μείνουμε σε όλα του εξαμήνου, λέω να αρχίσω απο σήμερα διάβασμα. Μιας και λεφτά δεν παίζουν απο χθές βράδυ, θα κάψω αυτό το Σάββατο να διαβάσω για κανα εργαστήριο αρχικά και στη συνέχεια σιγά σιγά να επεκταθώ και στις θεωρίες. Μόλις πέσει ο ήλιος βέβαια να έχουμε και ατμόσφαιρα 8)

Wish me luck!

Καλή τύχη Metalmilitia
Εγώ έχω αρχίσει διάβασμα εδώ και μέρες αλλά ξεκινάω να λύνω παλιότερα θέματα και τα βρίσκω λίγο μπαστούνια

Έχω καλή διάθεση. Βγήκε τριωράκι γερό σήμερα :slight_smile:

οταν πεφτουν ολα ,ολα μαζι γαμιεται ο Ζευς

Εμένα απ’την ημέρα που μπήκα δε μου έχει κάτσει ούτε να πάω μία φορά (στη σχολή) χωρίς να κουραστώ ή να συναντήσω εμπόδια, ούτε μία εξεταστική, έτσι, για το γαμώτο!

Εμένα λοιπον είναι η πρώτημ ου εξεταστική και τα χω βρει σκουρα γιατί απο όλο αυτό το συνοθήλευμα σημειωσεων και συγγραμματων δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω. :-s

Καλως ήρθες στο πανεπιστήμιο

Welcome to jackass εννοεις μάλλον.

εγω απ την αλλη ή θα διαβαζω και δε θα καταλαβαινω Χριστο, ή θα βρισκω οτιδηποτε ακυριλα για να δικαιολογουμαι και να λεω θα διαβασω μετα,μεχρι που παει 7-8 το βραδυ και λεω θα διαβασω αυριο :roll:

Και σήμερα πήγε πολύ καλά το διάβασμα. Γκρινιάζω γκρινιάζω, σας τα κάνω τσουρέκια αλλά στο τέλος τα καταφέρνω

απο αυριο.μαθηματικα/φυσικη δε το σκεφτομαι καν οτι θα περασω.πρεπει να παλεψω με εισαγωγη στη γεωλογια

Φυσική τι κάνετε ακριβώς εσείς οι γεωλόγοι; Κινητική, ρευστομηχανική και έτσι;

Βαθια ανασα και αρχιζω επιτελους.

Ζήτω τα mid-term exams! Έδωσα ένα και potentially έφυγε η μισή ύλη κι ένα απ’ τα δύο ερωτήματα της εξεταστικής, κι έχω μπει και σε μουντ διαβάσματος! Χάρμα! :smiley:

Εφυγε σχεδον 1.5 ωριτσα ιστοριας και παω για καμια ωρα να ξεκινησω και Τεχνη Του Λογου. Ισχυρα μωρη ομαδα :stuck_out_tongue:

ειμαι καταδικασμενος

κουράγιο

κινητικη και ηλεκτρομαγνητισμο μεχρι στιγμης…δε την εχω αγγιξει ολο το 6μηνο…τιποτα δεν εχω αγγιξει…απο σημερα λεω να ξεκινησω να διαβαζω μπας και.

γεια σας

πουτσες μπλε

Nα τος ο ανθρωπας που με νιωθει.

Σημερα παντως εχω διαβασει γυρω στις 5 σελιδες