1o μάθημα σήμερα! Μπήκαμε δυναμικά. Λογικά το πέρασα.
Πάμε για το επόμενο την Παρασκευή. Πάω να βάλω μια playlist muddy waters και να διαβάσω.
καλά πάει το FarCry :!:
To Mακρινο Πτυχιο
:lol::lol::lol:
Pathology sucks dick! Ειδικά όταν συνδυάζεται με ογκολογία και νεοπλάσματα.
Και κάτι ακόμα:
The awkward moment when physics are easier than medical stuff in my mind.
2/2 Μέχρι τώρα κάλα πάμε…near miss σήμερα με πεντάρι σε προφορική εξέταση αλλά σώθηκα από κωλοφαρδία με την τελευταία ερώτηση
Kαι γω λογικά 2/2 με το σημερινό (ένα 5 το γραψα του πούστη δηλαδή), και πέρασα τα 2 πιο παλούκια της εξεταστικής . Αρχίζω να απορώ με τον εαυτό μου
δεν εχω διαβασει τιποτα και ξεκιναω τεταρτη με διπλο.γαμω το breaking bad και league of legends
Καταραμένη εξεταστική. Όλοι διαβάζουν και δεν πίνουμε καφέ.
Αυτό ακριβώς! Ειδικά όταν όλοι σου οι φίλοι έχουν ξεκινήσει νωρίτερα την εξεταστική είναι απλά άσχημα τα πράγματα. Το καλό είναι ότι είσαι στη φάση, μήπως να αρχίσω και εγώ το διάβασμα μιας και δεν έχω με ποιόν να βγώ;
Έχω πάρει πτυχίο από πέρυσι γι΄αυτό βαριέμαι τόσο.
Σκέφτομαι να αρχίσω το διάβασμα από κάποιο εξωσχολικό αλλά καταλήγω στη μουσική.
Α πάσο τότε, εσύ είσαι σε καλύτερη μοίρα. Εγώ ξεκινάω 4 και όλοι οι φίλοι μου έχουν ξεκινήσει απο αυτό το μήνα ήδη. Οπότε το ρίχνω και εγώ στο διάβασμα, πάντα μετα μουσικής βέβαια
2/2 σήμερα με βαθμό και δυνατό ξεκίνημα \:D/
[SPOILER]Βέβαια κανονικά δίνω και ένα χρωστούμενο στις 3 αλλά δεν προετοιμάστηκα καθόλου και ούτε καν θα πάω[/SPOILER]
Σου ευχήθηκα εγώ καλή επιτυχία γι αυτό, τελικά δεν είμαι και τόσο γκαντέμω όσο νόμιζα… Μόνο με τον εαυτό μου, ή σχεδόν…!
Είναι φοβερό το πως όταν διαβάζεις σου δημιουργείται ενδιαφέρον για κάθε τι πέρα απ’ το διάβασμα.
σωστός. ή στα εκτός ύλης εγώ πηγαίνω συνήθως
νταξει λογικα περναω σημερα
Ξεκιναω με στατιστικη που φυσικα και δε θα γραψω γιατι στην παντειο ειναι ανωμαλοι και βαζουν μαθηματικα στους στοκους τους θεωρητικους.
Κατά τα άλλα παλεύω με πολιτική οικονομία τώρα, που οσο μένει στη θεωρία τα σπάει αλλά όταν φτάνουν κάτι διαγράμματα βαραω το κεφαλι μου.
εντιτ: στατιστικη γραφω τεταρτη 8-10 το βραδυ. Αμερικαν μπαρ το καναμε.
Γαμω τη Παναγια των αποθεματων και ολων των παγιων,τη ΜΑΝΑ των ενοποιησεων,την αδερφη των συμμετοχων/χρεογραφων,τις κορες των επισφαλων πελατων και το κωλαρακι των υπεραξιων.Παιρνω παρτουζα φορολογια και μισθοδοσια και φωναζω την Χ.Α. να κανονισει το ξενο νομισμα.Λογιστικη ΙΙ σε χυνω πατοκορφα!!
Αυριο η Μητερα των Μαχων.