Βαγγέλη?
Ahoy! A penis in the distance captain!
εφυγε χτες το πρωτο και πιο ευκολο.Αλλα 8 για να τελειωσει αυτο το μαρτυριο.Αυριο δινω ενα θεωρητικο μαθημα 260 σελιδες που και καλα “δε θελει να μαθαινεις απ’εξω αλλα θελει κριτικη σκεψη”.ΠΑΠΑΡΙΑ!!!Η “κριτικη” σκεψη περιλαμβανει 10 ερωτησεις απο ολα τα κεφαλαια που για να απαντησεις τις μισες πρεπει να εχεις μαθει την πιο ηλιθια και αχρηστη λεπτομερια του βιβλιου.FUCK MY LIFE,ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΣΦΑΔΦΓΠΔΑΣΓΞΑΔΙΟΣΞΔΑΣAsifojasda
Πολιτική οικονομία;
Εισαγωγη στη μηχανουργια…
Το επιλογης το δινω τελευταιο και εκανα το λαθος να επιλεξω φιλοσοφια.
Το μόνο παπαγαλίστικο στη σκολή ήταν η πολιτική οικονομία. Έπεσα πάνω στην αλλαγή καθηγητή. Το μάθημα το δίναν στην εξεταστική που το δινα και γω 900 άτομα.
Είχα διαβάσει μόνο τα περιεχόμενα. Έγραψα 8. :’)
Δεν περνας κυρα Μαρια, δεν περνας, δεν περνααας…
Πολιτική δίνω πόνο εγώ κι έχω σκοπό να βγάλω 3 κεφαλαια σήμερα γιατι δινω παρασκευη κι εχω βγαλει μονο τα 2 απο τα 9.
Εν τω μεταξυ μεσα σε όλα είναι ότι διαβάζεις και μαλακίες που ήδ ξέρεις ή που δεν ισχύουν γραμμένες λίγο διαφορετικά απότι τις είχες στο μυαλό σου.
"Αχ αυτός ο καπιταλισμός πήγε μπροστά τον κόσμο! :-({|= "
ναι. ννναι.
Αχαχαχα.Αμα σε θελει…
Εγω πηρα φιλοσοφια με το σκεπτικο οτι δε θα ειναι παπαγαλια.Ελπιζω γραφοντας τα δικα μου να το περασω.Αλλα ας περασω βασικα “Αναλυση” κι ας μου μεινει φιλοσοφια μεχρι το πεμπτο ετος
Σήμερα 3/3 και πέρασα τα πιο δύσκολα μαθήματα της εξεταστικής. Αρχίζω να το ψάχνω μήπως έχω υπερδυνάμεις. Πρώτη φορά τόσο καλά.
Φιλοσοφία τι κάνετε;
Τι σχολή είσαι?
Γιατί αυτά τα 2 μου φαίνονται τελείως άκυρα μεταξύ τους:-s
Ναυπηγος ειμαι.Καμια σχεση δεν εχουν τα μαθηματα προφανως Απλα στο πρωτο εξαμηνο εχουμε και ενα ακυρο μαθημα επιλογης οπως φιλοσοφια,ιστορια της τεχνης,πολιτικη οικονομια κτλπ
Φιλοσοφια κανουμε ενα συγγραμα του Ρασσελ(τα προβληματα της φιλοσοφιας) που εχει ενδιαφερον.Ο καθηγητης ειναι λιγο χαοτικος και τις 3 φορες που πηγα το πρωτο εξαμηνο εφυγα απλα μπερδεμενος :lol:
Μυριζομαι δυναμικη αρχη με 0/2 αυριο-μεθαυριο. Για να δουμε…
Εγω φιλοσοφια την εχω υποχρεωτικο και βεβαια μου αρεσει πολυ και την καταλαβαινω γιατι ειμαι κι εγω του μπλα μπλα, αλλά πραγματικα τα βιβλια του καθηγητη μας ειναι χαοτικά, και εχει γραψει και πολλα, και προφανως εξεταζομαστε σε αυτα :Ρ Τουλαχιστον κάνει υπέροχη παράδοση.
Πρωτη μερα μπαινω μεσα στην αιθουσα και μας επιχειρηματολογει(σα συνεχεια των οσων λεει ο Ρασσελ στο βιβλιο του) για το οτι δε ξερουμε αν υπαρχει το τραπεζι που βλεπουμε μπροστα μας.Mindfuck.Τελευταιο μαθημα μας ελεγε κατι για οτι αλλο ο ανθρωπος γενικα και αλλο εγω,εσυ κτλπ(ο συγκεκριμενος ξεχωριστος ανθρωπος).Η συγκεκριμενη συζητηση κατεληξε τελικα σε επιχειρηματα που περιειχαν μεσα κλωνοποιησεις και τη Μερλιν Μονροε.(WTF!)
αμα δε διαβασετε γνωστικη ασυμφωνια απο Παπασταμου δεν ξερετε τι θα πει mindfuck…αλλη φορα σκεφτομαι να το διαβασω on shrooms
[SPOILER]φοιτητες τα διαβαζουν ρε φιλε,μιλα λιγο ανθρωπινα…[/SPOILER]
Παντως νταξει για να ειμαστε δίκαιοι, και το βιβλιο φιλοσοφιας της δευτερας λυκειου τα ιδια έλεγε και ακομη πιο ασυναρτητα. Ρώτα και εμας!
Ασε νομιζω ότι πρέπει να βαράμε υπερωρίες με Lynch και Cronenberg για για μπουμε στο μουντ των συγγραματων καθηγητων φιλοσοφιας :roll:
Όχι πως εμένα προσωπικά με χαλάει, αλλά κουβέντα να γίνεται.
Τι είναι αυτά ρε; Και εμείς πήζουμε με φυσική και παθολογία
Για να επιστρεψω ον τοπικ θα το ξενυχτησω σημερα και δινω 8.30 το πρωι.
Russel ε; Νταξει ενδιαφέον είναι αλλά στη σχολή μου εγώ ακόμα το χρωστάω.