Επειδη ειναι ενδιαφερον, το χρωστας.
Όχι επειδή είναιι γαμιόλα αυτή που μας το κανε και δε βρέθηκε κανεις να της κάνει το μουνί σνιτσελ
Οχι,οχι.Λιντς και Κρονεμπεργκ ειναι παρανοψυχεδελεια που και να μη βγαζει καπου γαμαει αισθητικα.Αυτα τα εκτρωματα ειναι αναμασημενες ανουσιοτητες,γραφω 3 χιλιαδες φορες τον καθε ορο μεχρι να χασει το νοημα του και μπερδευω της πουταναρας τα νοηματα για να το παιζω ψαγμενος και επιστημοναρα και χρονια στο κουρμπετι δειτε πως μιλαει ο επαγγελματιας.Ο σωστος επιστημονας στοκο ειναι αυτος που μπορει να μεταδωσει με καθαρο νοημα την γνωση στον αδαη,οχι αυτος που ευλογει τα γενια του.Αει στο διαολο εγινε πουτιγκα το μυαλο μου και ξεχναω και αυτα που ηξερα:!:
Ολα αυτά είναι οδοντόπαστες μπροστά σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ που επιτέλους αποφάσισα να την δώσω για πρωτη φορα
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΑΓΝΟ ΧΙΠΙΚΟ ΕΡΩΤΑ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Πολυ καλα παμε,μπράβο μπράβο,φτου μην με ματιάξω
ΚΟΨΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, starring Leonardo Di Kolokithio
ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΓΕΡΑ ΓΙΑ 2/3
:lol2::lol2:
Μετά από αυτό σου αξίζουν τα πάντα, να τα περάσεις όλα!
σε όλους μας το ίδιο συμβαίνει??
άκλαφτος μάλλον αύριο, πάμε για 0/3 και έχουμε άλλα 5. ελπίζω να φιλοτιμηθώ να στρωθώ.
Έχασα το σημερινό λόγω απεργιων που δεν εγιναν κιολας, ξαναδίνω την άλλη παρασκευη εγκληματολογία.
Εγω εχασα της Τεταρτης επειδη γαμηθηκε το συμπαν και αργησα να παω. Το χθεσινο το περασα μαλλον.
Καλη αρχη, παμε δυναμικα για Ιστορια τωρα!
[SPOILER]Οι μαθητες στην ταξη(--) (--) (--) (--) (--) (--) (--) (--) οταν λεει ο καθηγητης οτι γραφουν διαγωνισμα(O_O) (O_O) (O_O) κατα την διαρkεια του διαγωνισματος(← _←)(→_→) (←_←) οταν ελενχει ο καθγητης(↓_↓) (↓_↓) (↓_↓)(↓_↓)(↓_↓) οταν βγαινουν τα αποτελεσματα… … (͡๏̯͡๏)(͡๏̯๏)[/SPOILER]
Αχ, δευτέρα ξεκινάω…Η μέρες του ξυσίματος τελειώνουν
(-.-)(-.-)(-.-)(-.-)
Στο mid-term του Theory of Culture ένα 7ράκι το πιάσαμε και πάμε για βαθμό τώρα!
Κατά τ’ άλλα ξεκινάμε Δευτέρα, και πάμε μωρή Αγγλική Ποίηση!
Αυριο 8 το πρωι ιστορια. 8.
Ντας πουλεν.
Ειναι που ειναι λουκι, θα με παρει και ο υπνος πανω απο το γραπτο. Αν γραψω κατι.
Το πρώτο έφυγε γαμώ. 1/1
Πρώτο εργαστήριο σήμερα, λογικά θα το πάρουμε το πολυπόθητο πεντάρι :!:
βγήκε το πρώτο μάθημα… 4,6!!!
και ειμαι 13ο εξάμηνο… :’((
αν δεν μου το κανει 5 θα του καψω το σπιτι!
Ρε συ σε πιο τμήμα είσαι ;